- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
bambano #12034 üzenetére
Egy kicsit gugliztam ejjel a ketto kozott, nem tudom, szuksegem lehet-e kesobb azokra az extrakra, amiket postgre tud, mert bar nem webshopot akarok csinalni, egy sima kkv-s webshop, vagy vallalati hibajegykezelo rendszer sztem siman megalkothato mindkettovel es latvanyosan nem hinnem, hogy ebben a par 10 fos user-webes kornyezetben a lassubb (?) postgre hatrany lenne, viszont ha komplexebb lekerdezeseket tudok benne krealni, az akar elony is. Vagy nem.
Hobbikent tanulnam ki a mufajt, igazabol sajat ceget inditanek es szeretnek az ala egy sajat folyamatkezelo rendszert osszerakni,ahelyett, hogy csilliokat dobnank ki az ablakon valami penzes megoldasra, agyuval love a verebre. Mindig is almom volt egy ilyen belso felulet megalkotasa, nekilatnek az alapoknak. Ido nem surget.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Linksys Atlas 6 / Hydra / Hydra Pro Wi-Fi 6 Mesh routerek (új, bontatlan, garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Blue Exclusive
- Dell Inspiron 5402 i5-1135G7 / 8gb ddr4 / 512gb nvme ssd / jó akku / Töltővel
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 Pro telefon
- Meletrix ZOOM TKL DYNA - barebone vagy full
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest