- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
c4-eXp
aktív tag
válasz
emitter
üzenetére
Nah, hát akkor még könnyen lehet, hogy egy egyetemre fogunk járni.
Csak ahhoz még kéne írnom egy jó matek, meg fizika emelt szintűt.
Eddig nagyon úgy voltam vele, hogy a BME-re szeretnék menni műszaki infóra, de most kicsit elbizonytalanodtam, mivel számításba jött a programtervező matematikus szak Szegeden. Az Eltére tuti nem jelentkezek, én is hallottam róla, hogy nagyon durva szinten nyomják a matekot, és hogy 1. évben szinte semmi programozás nincsen (részvétem az osztálytársadnak
). Szóval még eléggé kétesélyes a dolog, pénteken megyek Szegedre nyílt napra, kíváncsi vagyok milyen kedvcsináló lesz ott.
Viszont ez tetszik, amit leírtál a BME-ről, pl. hogy már nem oktatnak Pascalt, hanem egyből a C#/C++ nyelvet nyomatják. Valamint a Java is jó, és ezek legalább olyan dolgok, amikkel tudsz is majd mit kezdeni később.
Egyébként az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskolába járok, nem rossz suli, bár inkább humán beállítottságú. Mondjuk azért a biológia, meg fizika tanárok elég jók. Most büszke is vagyok magamra, mert valszeg továbbjutok fizika oktv-n a 2. fordulóba.
Te hova jártál?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ Steam Deck ready
- Asus -TP501UAK - Visszahajtható Érintőképernyős - 15,6" -i5-7200U -8GB-128GB-SSD-512GB-HDD
- AUTOFOKUSZOS CONTAX objektívek sPRINGEr adpterrel csak SONY vázakhoz!
- 2db - EVGA NVIDIA GeForce GTX 780 Ti 3GB GDDR5
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Csak ahhoz még kéne írnom egy jó matek, meg fizika emelt szintűt.
Eddig nagyon úgy voltam vele, hogy a BME-re szeretnék menni műszaki infóra, de most kicsit elbizonytalanodtam, mivel számításba jött a programtervező matematikus szak Szegeden. Az Eltére tuti nem jelentkezek, én is hallottam róla, hogy nagyon durva szinten nyomják a matekot, és hogy 1. évben szinte semmi programozás nincsen (részvétem az osztálytársadnak
Te hova jártál?