Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
c4-eXp
aktív tag
válasz
emitter
üzenetére
Nah, hát akkor még könnyen lehet, hogy egy egyetemre fogunk járni.
Csak ahhoz még kéne írnom egy jó matek, meg fizika emelt szintűt.
Eddig nagyon úgy voltam vele, hogy a BME-re szeretnék menni műszaki infóra, de most kicsit elbizonytalanodtam, mivel számításba jött a programtervező matematikus szak Szegeden. Az Eltére tuti nem jelentkezek, én is hallottam róla, hogy nagyon durva szinten nyomják a matekot, és hogy 1. évben szinte semmi programozás nincsen (részvétem az osztálytársadnak
). Szóval még eléggé kétesélyes a dolog, pénteken megyek Szegedre nyílt napra, kíváncsi vagyok milyen kedvcsináló lesz ott.
Viszont ez tetszik, amit leírtál a BME-ről, pl. hogy már nem oktatnak Pascalt, hanem egyből a C#/C++ nyelvet nyomatják. Valamint a Java is jó, és ezek legalább olyan dolgok, amikkel tudsz is majd mit kezdeni később.
Egyébként az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskolába járok, nem rossz suli, bár inkább humán beállítottságú. Mondjuk azért a biológia, meg fizika tanárok elég jók. Most büszke is vagyok magamra, mert valszeg továbbjutok fizika oktv-n a 2. fordulóba.
Te hova jártál?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- SSD kibeszélő
- Ubiquiti hálózati eszközök
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Csak ahhoz még kéne írnom egy jó matek, meg fizika emelt szintűt.
Eddig nagyon úgy voltam vele, hogy a BME-re szeretnék menni műszaki infóra, de most kicsit elbizonytalanodtam, mivel számításba jött a programtervező matematikus szak Szegeden. Az Eltére tuti nem jelentkezek, én is hallottam róla, hogy nagyon durva szinten nyomják a matekot, és hogy 1. évben szinte semmi programozás nincsen (részvétem az osztálytársadnak
Te hova jártál?