- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cathfaern #10637 üzenetére
Nem is kell az osszeset, csak valamelyiket.
Egyebkent pont ez a nehez ebben a tipusu interjuban, nem a matek resze.
Ugy ertem, hogy:
30 perced van, ez alatt teljesen meg kell erteni a feladatot, barmint elnezel, cumi van.En elsore pl azt ertettem felre, hogy azt hivja equilibrium pontak, ha az adott elem egyenlo az elotte es utana levok osszegevel. Tudom, hulye hiba, de ez ilyen.
A 30 perc alatt a "Run" paranccsal egy nagyon szimpla tesztet kapsz, tehat matematikailag tudod ellenorizni, viszont:
Amint megnyomod a submit gombot, game over, nincs ujraprobalas. Tehat barmit benezel (ami nyilvan nem a matek lesz), az kemenyen levonodik a vegso eredmenybol, es boven van mit benezni, mint itt a fentebbi kollegak kozul mindenkinek (magamat is beleertve) sikerult is.En a tulcsordulast szivtam be, ami persze azonnal kiderul, megoldani is konnyu, de megis konnyu becumizni, es akkor azonnal elbuksz vagy 30 szazalekot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple asztali gépek
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Philips LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest