- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Távoli asztali programot szeretnék írni visual studio-ban. Rengeteg leírás van hozzá és már példák alapján sikerült is összehozni.
Ami viszont nekem kellene az az hogy ne kelljen tűzfalat nyitni hozzá. Ez valami NAT-olás dolog lehet, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Olyasmi megoldást szeretnék mint a teamviewer ami át megy mindenen.
Tehát lenne egy központi szerver rész amire feljeletkeznek a kliensek és én távolról látnám a képernyőjüket (mjpeg stream megoldást találtam) és egeret, billt tudnék vezérleni távolról.
Szóval mi is az a hálózati dolog amitől nem kell portot nyitni?
Hogyan működik ez többszörösen natolt hálózatokon? (pl mobilnet ahol nincs saját külső ip és pluszba még egy routeren is át kell menni)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- GL.iNet OFF topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Vanda GAMER-Pc, ASUS B560m, i5-11400F, 16GB DDR4, 1TB PCIe M.2 SSD, RTX 5050 8GB, 550W 90+, WiFi
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs