Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Probléma DVD/CD íróval (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#4310) Jazz válasza kali (#4303) üzenetére


Jazz
veterán

Az rendjén van hogy fejlődik, az nincs rendjén hogy ehhez firmware frissítés szükséges - aminek a frissítését a gyártó gondolván egyet: beszünteti.
Érted a problmát! A vasat nem kell lecserélni, az tökéletes. Mit cserélnének benne? A lézer diódát? Vagy a meghajtó motort? Egy vacak 10kb-os programsorral kéne kiegészíteni, frissíteni a firmware-t, ami mindig is megtörtént, csak most úgy döntöttek hogy eddig és ne tovább. Ezért tök feleselegesen veszel egy ugyan olyan dvd-írót, ami annyiban különbözik hogy annak a firmware-jében benne van a +10kb. Lol. Akit ez nem dühít az birka. Mondjuk én sem vagyok dühös:) "bee ee ee", de nem is tetszik.
A fogyasztói társadalom szolgáltatás-ellenszolgáltatás, nem pedig átverés kihasználás. Vásárláskor sehol nem láttam ráírva hogy: "figyelem, 5 évre veszi az írót, utána ellehetetlenítjük az írás" Ez olyan mintha nem tudnál tankolni a kocsiddal a kútnál mert a töltőpisztoly nem ismeri fel a tankot amibe beledugod. Vegyél új autót...

Igen, bizonyos írók: írási stratégia információ hiányában megpróbálkoznak egy "generic" írási stratégiával, amit szépen végigtolnak, kiírván "succes": majd az eredmény az esetek többségében rosszulmegírt, olvashatatlan lemez.

Amúgy megoldódott. Elcseréltem szintúgy vadi új, frissen kigurult Verbatim lemezekre: tökéletesen írja :U

[ Szerkesztve ]

free your mind

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Probléma DVD/CD íróval (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.