Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
junior19
üzenetére
Aha, ertem mire gondoltal igy, ugyes trukk valoban, ha szukseg van ra.
Kiorobaltam itt is, 33-as Oled fenyrol (~120 nits) indulva: valoban vilagosodnak a savok 2-3 klikkenkent, es itt is a B8-on 43-nal vilagosodik a 18-as, erdekes
De meg mernek eskudni, hogy te azt mondtad anno, amire en gondolok
Mindegy is: probald ki, valts gamma 2.4 es bt1886 kozott, latni fogod, hogy kisse vilagosodik a fekete kozeli ertek. Azaz LG szoftveresen mashogy hajtja a kettot.Mostanaban a kalibracios probalkozasok eredmenyekeppen: eddig PC modban Full range-el ment a TV (SDR es HDR10), de majd atvaltok limited range-re (HDR10 mar igy is megy), csak meg nem szantam ra magam ujabb SDR 3dlut-ok keszitesere. Mashogy kezeli a TV a full es limited range jelet.
Persze a dekstop igy sotetebb lesz (csak madvr-rel megy a 3dlut), de ugysem hasznalom azt masra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ LG 50UR640S9ZD 50" UHD Üzleti LED TV,Signage,CMS,Reklám kijelző,HDMI,Optika,USB,Wifi,BT,HDR,WebOS
- Samsung AU7022 65 Smart TV 4K Ultra HD LED hibátlan, dobozával
- HP HyperX Cloud Blue Playstation Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Szinte Új HYPERX Cloud II metál gaming headset Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HP HyperX Cloud II Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest