- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Minden játékosnak az adott poszthoz tartozó főképességét kell edzeni és az ahhoz tartozó mellékskilleket. "Egyenes arányosságban".
Kapusnak: Védés (100%), Technika (73%)-Gyorsaság (73%), Fejelés (45%), Átadás (32%)
Legfontosabbtól a legkevésbé fontosig. A többi skill nem hoz neki + értéket, ratingot, stb... -
plus44
veterán
- Látom edzed a többi főképességet is, nem kell! Ha kapus, annak nem kell véd,köz, tám!
Ezt nem igazán értem. Az edzés menüben minden játékosnál ki lehet választani1 skill-t, amit edzeni akarok. A megfelelő posztokra kiosztottam, hogy ez mi legyen, úgy mint védés, védekezés, jsz, és támadás/gószerzés. Egyszerre egyet tudok csak edzeni, azok pedig ezek, amiket én ott a legördülő menüben kiválasztottam, nem?Korban milyen idősben gondolkozzak? Patrick írta fentebb, hogy mivel még nem maxos az EK, addig felesleges fiatalokat venni, arányosan, vagy közel arányosan edzett játékosokat idősen is érdemes venni, 1-2 szezonig simán jók. Még ígs az elején nem is szeretném váltogatni az edzést, mindenkinek egyre akarok ráállni és csak azt edzeni, ahogy írtad is.
-
okay
aktív tag
Sajnos 12milla az elég karcsú.
Akkor Létesítmények. A KK-val és az Orvosival megállhatsz nyugodtan, szerintem az oktatásival is, ha kell alkalmazott akkor veszel, és ezeket felén tartod az EK és HR szintjének kb, ha a HR 12, akkor a KK 7es kb. Az SA a te döntésed hogy most komolyan foglalkozol a sajátjaiddal amit húzol, több edzésbonusz iesmi. RK 2-3al követi az EK-t általában. Én mostantól csak az első 3at nyomnám, de a HR EK a lényeg. És a 7es szinttől ajánlják bele az alkalmazottat, olyan 50es képességűekkel kezdhetnéd, azok még nem ennék le a gatyádat is. Ki tudja milyen lesz a szponzorid.Játékosok:
Látom edzed a többi főképességet is, nem kell! Ha kapus, annak nem kell véd,köz, tám!
KAP 100%, tch-gyo 70%, többi 35%
CD: véd 100%, áta-tch-gyo-fej 50%
SD: véd 100%, gyo 70%, áta-tch 50%
CM: köz 100% áta-tch 70%, gyo 50%
SM: köz 100% gyo 70%, áta-tch 50%
CF: tám 100% gyo-löv 70%, tch 50%
Ez egy CM: Tomislav Lukic Az arányt mutatva, ilyen 160-180as főképességűeket tudnál venni, esetleg 200, kb jó arányban edzve, az nagyon jó lenne.Cserének meghagynád a tieid. Csakhát 12milla... -
Patrick
addikt
11-es reg. központ is épülőben és még marad lóvém is. Lehet, erősítek majd, nem tudom.
-
plus44
veterán
Bizony, bizony. Kérdésem is lenne akkor. Most jelenleg van 12 millióm. A létesítmények ekképp néznek ki:
EK 8as, RK 7es, HR 8as, KK 7es, OkK és SA 5ös, OrK pedig 7es. Mit csináljak tovább? Véleményem szerint kb a teljes csapat kikukázása (jobbak megtartása spórolás szempontjából) és egy komplett játékosállomány megvétele. Még mindig nem sikerült megértenem mi számít jó játékosnak,, ugye itt mindent lehet edzeni, nem csak egy valamit, mint a HT-ban, át kell szokni. Esetleg a posztokra egy-egy random játékost tudtok nekem mondani? Pl. kapus 3 fő skillje hanyas legyen, hogy olyat tudjak venni, aztán kp, védők, csatárok, stb. -
ftc
nagyúr
Bajnokság megnyerve:
42 meccsből 40 győzelem 2x döntetlen... 213 rúgott gól s 4 kapott..
Statisztikában:
csatárom rúgott 60 gólt ezzel megnyerte a gólkirályi címet
kapusom volt a legjobb ő is nyert...
év csapatában minimum 7 playa az enyém...
még ligakupa megnyerése a cél...
Tervek:
őj kapus aztán védelem fokozatos erősítése
-
ftc
nagyúr
Megnyertem a V-t vereség nélkül
sajnos becsúszott pár gólocska is.... -
Patrick
addikt
6 vagyok. Van esély az 5. helyre, de nem lesz egyszerű!
-
ftc
nagyúr
Még 2 meccs... 4 pont előny...vereség 0

-
Sali77
tag
Srácok igaz csak X lett tegnap, de így is megvan a 3. hely. Már biztos kapok egy szép kis kupát a profilomra.

-
ftc
nagyúr
Milyen kapus kell, hogy minimum 15-os értékelést kapjon?
-
Sali77
tag
Sziasztok!
Számomra véget ért a bajnokság izgalmas része. Eldőlt hogy 3. leszek. A szezon elején aláírtam volna, de most kicsit csalódott vagyok hogy nem sikerült megszerezni az osztályozós helyet.
Most tervezek erősíteni középpályán, meg jobb szélső védő poszton, aztán 11. szezonban megpróbálok harcolni a bajnoki címért.
-
Patrick
addikt
Őszintén szólva... kp-t, csatárt, kapust, védőt. Mindegyikből egyet. Lehet idős 24-25 éves, van egy kis xpje, az edzéssel kicsit korrigálni kell, ha nem annyira jól edzett és jó lesz. Kérdés mennyi pénzed van.
Én előszór vettem egy kapust, aztán védőket, kp-t, majd csatárt, de mindegyik kell, nem olyan ez, mint a HT.

-
ftc
nagyúr
Mit erősítsek a csapatomban a IV bajnokságra?
-
Patrick
addikt
Valóban nem, szerencsére nem vagyok kieső helyen, de feljutni sem akarok, mert oda komoly háttér kell.

Szerencsére sikerült nyernem, igaz szerencsém volt, mivel ellenfelem b csapatot állított, elfelejtette átállítani tegnap vagy ma, írta is a fórumon.
Amúgy nem nyertem volna. 
-
ftc
nagyúr
Továbbra is első vagyok

-
okay
aktív tag
Na én most felmentem a 4. helyre, ezzel elégedett lennék a végén is

Gratulálok mindenkinek az eddigi jó teljesítményhez, mindenki nagyon jól áll, Patrick, mégiscsak a III.ban vagy, nem olyan rossz az se! -
Patrick
addikt
Nyertem, 6-0-ra, meglepődtem.
-
Sali77
tag
Sziasztok!
Én egyenlőre tartom a 3. helyemet, de még játszom 2 rangadót, igaz hazai pályán, ott akár el is úszhat a 3. hely, de akár a 2. is meglehet. Most sok fog múlni az idegenbeli mérkőzéseken.
-
okay
aktív tag
Én szépen lassan bebiztosítom a 6. helyet, azt még nem tudom lesz-e jobb, majd kiderül.
Az Ördögvilla pontegyenlőségben van Patrick-al, mi örülhetünk, Patrick látom Te nem annyira. -
Patrick
addikt
újabb zakó...

-
Sali77
tag
Sziasztok!
Nagyon úgy néz ki a dolog, ha valami járvány ki nem dönti a fél csapatom, akkor megvan a 4. hely. Már 14 pont az előnyön a 4. el szemben. Remélem a két következő fordulóban a 3. helyet is be tudom biztosítani.
-
Sali77
tag
Nekem egy idegenbeli meccs jutott mára. Keresztes az ellen, a 2. csapat játszik, de kötelező a győzelem.
-
Sali77
tag
Köszönöm a tanácsot.
A pontrúgásokat beállítottam. A felállást még nem tudom. Ha 4 középpályással játszom, akkor nagy lesz a labdabirtoklásban a hátrányom. Én egy 451 -ben gondolkodom, és bízom a hazai pálya előnyében. Középpályán mindenképpen meg kell erősítenem, ha mindenki játszik akkor kb 80-90 között lehet, és 4 védővel a védelem is 80 körüli.
Hát még alszom rá párat mire eldöntöm
-
Patrick
addikt
442, legerősebb kezdő. Hosszú labda, esetleg normál vagy időhúzás, legyenek agresszívak a srácok és ritkán legyen les, valamint veszélyes helyzetben kivágni a labdát. Csapatkapitány az legyen, aki a leghíresebb. Pontrúgókra a legjobb lövéssel rendelkezőt tedd, a szögletekhez pedig átadás és tch kell. Egy X-et ki tudsz hozni, az már jó.
Mondanám a 352-t, de nem sokat érsz vele, ha nincs durva védelmed és támadásod.
-
Sali77
tag
Sziasztok!
A jövőhét keddi mérkőzésemre valami jó taktikát tud valaki.
Előre is köszi
-
Sali77
tag
Egyenlőre még menetelek, vasárnap egy keresztes ellen játszom, de kedden az első helyezett érkezik hozzám. Na az kemény lesz.
-
Patrick
addikt
Zakó, erőnlét nélkül szart sem ér a csapatom, még a nagyon magassal sem.
-
ftc
nagyúr
Sima győzelem a mai nap... elvileg csoport győzelem

-
Patrick
addikt
Én nekem még két szektor és 2400 lesz mindenhol. Az 19200 összesen. Nagy állóhely mind. A kövi szint az a 3-as multifunkciós lesz, ami 10000.
A tököm fogja mindig apránként megcsinálni.
Minél nagyobb a stadion, annál nagyobb a média ajánlat is majd és az abból járó heti mani.
-
ftc
nagyúr
Szerintetek fektessek be ülőhelybe? vagy inkább közepes állóhely? pénzspórolás végett vagy a központokat húzzam felfele?
-
Sali77
tag
Én is nyertem. Egyenlőre magabiztosan tartom a 3. helyet.
-
Patrick
addikt
2-2-nél kezdtem el nézni a meccset élőben, majd lőttem 3 gólt, 5-2-re nyertem.

-
ftc
nagyúr
nyeeeeeertem

-
Patrick
addikt
Nekem augusztusig le van kötve minden.

-
ftc
nagyúr
Május 18 vkink szbad?
-
okay
aktív tag
Kitartás!
Ne foglalkozzatok a meccsmotorral, az csak a manager egy része
Csak kövessétek a terveteket, lesz olyan szint ahol már a motor se tarthat vissza minket
-
Patrick
addikt
Kezd elegem lenni...

-
Sali77
tag
Hát ma sikerült X -nem egy keresztes csapattal. Mondjuk a játékosai még mindig nagyon jók. De azért bosszant a dolog.

-
ftc
nagyúr
Vki péntekre ?
-
ftc
nagyúr
Sima győzelem volt ma....
továbbra is veretlenül de már 2 bekapott góllal

-
-
okay
aktív tag
Aha, vissza.
PPM-en beszélni se lehetne róla, itt leírhatjuk a véleményünk.
Mostmár bennem van hogy jön a piros csík, és hopp blokkoltak, de akkor itt egye meg a fene, ha engedik kezdenék egy újat. -
Patrick
addikt
Visszakaptad már a csapatodat?
-
plus44
veterán
Gyakorlatilag jogilag tisztán lopnak meg. Egész egyszerűen.
-
ftc
nagyúr
okay várunk vissza..
bekaptam a szezon első gólját mindjárt 2-t

-
Sali77
tag
Kicsit érthetetlen a hozzáállásuk. Meg nem értem mi tart nekik ilyen sokáig. Miért nem lehet reagálni a dolgokra gyorsabban.
Engem ö blokkolt mert jött az email hogy ö blokkolta a felhasználómat.
Ma kikaptál otthon 2:1 re kissé érthetetlen a dolog.
FC Amatör Profik 56.12% (55.34%) 6 (1) 6 (2) 6 (2) 3 (1) 1 (0) 10 (5) 2 (2) 0 (0) 0 (0) 2 (2)
Fradi FC 43.88% (44.66%) 3 (1) 5 (3) 5 (3) 3 (2) 0 (0) 8 (3) 2 (0) 0 (0) 0 (0) 1 (0)
-
okay
aktív tag
Köszi!
Hát az tényleg érdekes!! ha ő blokkolt.
Nálunk is volt egy, egyik rokonom, 13éves, azt se tudta hogy van szabályzat
blokkolták, 1 hónap kredit vásárlásáért visszakaphatott 1 felhasználót, 0-ról kezdve.
Na most nálam nem kevés veszne oda. És egy IP-ről szabad több embernek játszani, mégis blokkoltak, aztán én csusszak mássszak hogy visszaadják, Ha visszaadják. -
Sali77
tag
Szia!
Nagyon sajnálom. Én Írtam Hoppsnak annó amikor beszéltünk erről a dologról. Mi is csináltunk még egy csapatot itthon, előtte le egyeztettük Hoppsal. Mondta ha regisztráltunk írjam mag neki a felhasználó nevet. Ez meg is történt. 4 nap múlva Hopps Blokkolta az új accot. Hiába kérdeztem mi a gond, még csak nem is válaszolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Be Quiet! - LIGHT LOOP 360MM AIO
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- H110 lapkakészletű DDR3-at támogató alaplapok
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE - Garanciális 2027 Júliusig
- iPhone 15 PRO 128GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 87%! Dobozában!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest