- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
Még 2 pont a 7. hely...
El kell kezdenem igazolni...
-
okay
aktív tag
Nálam az erőnlét 79-82 között van, használnom kell a nagyon magasat bőven, de 2 komplett csapattal. Sajnos a fontosság nem minden, a motor számolhat bármit. 14. vagyok, és semmi sem biztos, lehet sok pontot szerzek, de akkor az ellen is, a motor az izgalmat is bele kell hogy tegye
és ezzel is kerülhetek osztályozóra, amikor már ki leszek készülve.
Spóroljak vagy nem? minden porcikám azt mondja h hülye lennék ha visszavennék, de tuti ha jól teljesítek akkor is 1-2ponton múlik az osztályozó.
Meccsmotor, én így szeretlek!
-
Patrick
addikt
Nekem a 8. lehet meg max. Most 9. vagyok. Nem lesz egyszerű... az idei szezon gyengébbre sikerült. :S
-
Amur
addikt
A bajnokság ucsó 6 meccse sorsolás szempontjából nagyon szerencsés.
5 olyan csapattal meccselek akiket ha magason mennék 9:0-ra verném(elég lesz nekik a normál).
Egy nehéz meccsem lesz, fórumtársunk Davidinjuly nevű csapata ellen otthon.
Idegenben meglepetésre én győztem, de papíron sokkal gyengébb vagyok.
4.helyen állok, 5 pont választ el a 2.helyezettől. Papíron még simán feljutó helyre kerülhetek, feltéve ha az előttem lévőknek kicsit nehezebb meccsei lesznek.
A fórumrangadónak mindkét oldalról igen magas tétje lesz:
nekem ha a többiek pontokat hullajtanak még a végén,akkor a feljutó 2.hely lehet akár a cél, davidinjuly-nak pedig a bajnoki címe múlhat ezen a meccsen,mert a vaddisznók ott vannak még a nyakán(hiába vertem őket oda-vissza meg...) -
Amur
addikt
IV.osztályban vagyok 14400-as stadionnal.
Amíg otthon teltház van addig húzhatom tovább, vagy van valami határ ami főlé bizonyos osztályban már nem érdemes? Mert hitel nélkül is van még lovém bőven (játékosvásárlásra csak aprót töltök, ha nem tudok olcsón jót venni, akkor hanyagolom).
Vagy amíg van pénzem húzzak mindent?Még1 kérdés:
építsek rögtön kis ülőhelyeket ahol most fejlesztek kis állóhelyről(de ott csak 2000 a max férőhely),
vagy legyen elsőre nagy állóhely mindenhol 2400-as férőhelyes szektorokkal? -
Sali77
tag
Sziasztok!
Rég jártam erre, látom azért zajlik itt az élet.
Hát én csak vegetálok a III osztályban, és építkezek. Sajnos nagyok kiegyensúlyozott a liga, simán benne van hogy kieshetek, de akár még 6. is lehetek kis szerencsével.
Ha sikerül benn maradnom, akkor építkezem tovább, de ha kiesek akkor kiárusítom a csapat nagy részét(csak pár jó játékos marad), veszek ifiket, és építem tovább az EK-t És a stadiont.Most gyűjtögetek, hál istennek nincs kölcsönöm, de ha felépül az EK-m akkor veszek fel, és elkezdem a következő szintet.
-
-
Patrick
addikt
Kövi szezon nekem is könnyebb lesz, az első 3 minimum, ha nem több, elég erősek. Viszont örülök, hogy beruháztam a stadionépítésbe és a HR kimaxolásába, igaz sok pénzt költöttem, több, mint 770 millát, ennek a feléből vehettem volna játékosokat és most II-ben copkodnám a rudit. E helyett, mondhatom azt, hogy erős középcsapat vagyok III-ban, pár fontos dolog van még hátra és jöhet az erősítés... onnantól meg könnyebb lesz minden.

-
okay
aktív tag
Nálam ez a szezon szenvedős!
Azon a meccseken nyerek amiken nem kéne, amitre meg nagyon szükség lenne és beáldozom az erőnlétet is mert elvileg azt kellene hozzam, persze az nem jön be!
Már nem enged fel az osztályozós helyekről, de nem lazázhatok mert még simán kieshetek.
De ha sikerülne bent maradni, köv szezon tuti könnyebb lenne, nyakamat tenném rá. -
Patrick
addikt
0-0-át játszottam az első ellen, kemény meccs volt. 32000 néző, telt-ház. Szeptember 23-ra 42000-es lesz. Ha az is megtelik, akkor jöhet a kövi 10-es. A HR-ből már csak 1 szint kell és meg van a 15-ös. Szezonok óta ugyan azzal a kerettel megyek, cél mindig az első 10.
-
Amur
addikt
Ez hihetetlen..
nem voltam gép előtt ma, most néztem rá mit játszott a csapat, erre látom hogy sérülés volt meccs előtt, az említett lengyel csatárom, a gép meg az egyik védőmet rakta be helyette, pedig volt a cseresorban másik csatár.. ez azért gáz! Még csoda hogy 0-0val kihúztuk mert az egyik rivális csapattal játszottam ...A kövi meccs sem lesz kutya! Jönnek a vaddisznók! Igyekszem levadászni újra őket!

Van a cserepadon hál istennek egy jó csatár, nem lesz gond pár meccsre pótolni az aranylábú lengyel gyereket! -
Amur
addikt
Vaddisznót is legyőztem korábban!

De túlbecsülsz! A játékosálományom nagyon gyér, abszolút a stadion és a létesítmények fejlesztésére mentem rá.
Egyetlen topjátékosom a lengyel csatár aki vezeti a góllövőlistát.
Őt is valami bagatel összegért kaptam meg (szabadügynök lett,és a felsőbb osztályban játszó csapat úgy döntött nem tartja meg, és nem adta meg még azt az összeges sem amit én komolytalanak tartottam érte, de bepróbáltam. Szerencsém volt mert a korát leszámítva nagyon penge játékos!)Egyszerűen nem vesznek komolyan, Chibesz is alacsonnyal jött ki... Lehet pont a játékosállományom pásztázása után döntött úgy hogy nem leszek neki otthon ellenfél.. tévedett!
-
Amur
addikt
Hogyj valamit kedvezzek neked is: legyőztem Chibeszt is idegenben!

Így már visszakaptad a tabella első helyét!

-
Amur
addikt
Pont ez járt az eszemben, hogy nehogy én legyek az oka ha lemaradsz..
Bocsi,ez az idény nekem ilyen: a verhető ellenfelek közül kettőtől is kikaptam, a topcsapatokat meg sorra megverem idegenben..
Ha a végén majd kell pár pont én hajlandó vagyok a bundára, és otthon alacsonnyal megyek majd ki!
-
Amur
addikt
Számít valamit hogy jobb, vagy bal "oldalas" játékost hová rakok? nem láttam még éppen számszerűsítve különbséget,de nem találok róla semmit sehol hogy számít-e.
-
Amur
addikt
Nekem még csak a 2.teljes idényem ez.(elsőnek a végén csatlakoztam be,talán 5-6 meccs ha volt még,utána volt egy teljes,meg a mostani lesz szintén teljes)
Most tartok ott a stadionnal, hogy ha a jelenlegi szektor felépül akkor 13200 lesz a férőhelyek száma.
Folyamatosan építettem valamit rajta. Találkoztam olyan argentin III.osztályú csapattal bari meccsen akinek 1200 férőhelyes stadionja volt.
A HR 8-as most. EK,OK,SA 6-os.
Nem tudom van-e határ ami felé nem érdemes még húzni amíg "kicsi" vagyok.
Vagy amire futja kivitelezés szempontjából,annak bele kell még férni fentartás szempontjából is?
Most olyan napi 80ezer a stadion és a létesítmények fenntartási költsége.Egy kérdés: amíg pl. fejlesztem az orvosi központot az hányas szintűként üzemel? A fejlesztés előtti szinten, vagy nullán?
-
okay
aktív tag
Nekem lassan kész a 46ezres stadionom, szezon végén húzom tovább.
Hát a draft durva
270 játékos, össz 100at tudok belőle megfigyelni, eddig a HR-em 2db A-t talált, egyébként egy liga csapatai osztoznak tehát 22 csapat, így müködik. -
Amur
addikt
Én hallgattam davidinjuly-ra kisérletezgettem kicsit, átáltam 4-5-1ről 4-4-2re, pláne hogy tallonban volt egy jó kis román csatárom, akit nem nagyon tudtam használni a lengyel csatár mellett aki jelenleg is vezeti a góllövőlistát. Így viszont rögtön az első bevetésén 4 gólt rugott, és a meccs embere lett.
7.helyen állok, cél az 5.hely min. így van miért küzdeni. Én a győzelmek után járó bónuszt választottam.
4 vereség csúszott be az elöttem álló csapatoktól,a jelenlegi 3.helyezettett pedig sikerült is legyőznöm idegenben.
Ebben az idényben stadiont fejlesztem, meg a létesítményeket.
Hál istennek még amit elköltöttem minden szépen lassan vissza is jött, így vannak még pénzügyi tartalékok bőven. Igazolni csak akkor ha valami ajándék áron le tudok csapni valakire.
A draftot majd meglátjuk, még nem sikerült B besorolásúnál jobbat megfigyelnem.
A szabályokat sem nagyon ismerem, gondolom IV.osztályú csapattal túl elől nem leszek a draft sorrendben?
(vagy pont a gyengébb csapatoké az előny? Bevallom nem olvastam utána) -
okay
aktív tag
Mi a helyzet veletek? Hogy indult a szezon?
Nálam jól indult, aztán jött egy rossz sorozat, és mivel helyezésre kötöttem a szponzorit, épp 1 hellyel lemaradta, 6milla bukó, most próbálok a köv meccsen egyet lépni fel, különben a 2. bónusz is elúszik. Kemény odafent, kiegyensúlyozott a mezőny, állhatnék sokkal jobban is, de ezt dobja a gép.
-
Patrick
addikt
Egyébként ez tényleg nem ht, a 352 nem feltétlen bejövős...

-
Amur
addikt
Én 4-5-1-ben játszom szinte a kezdetektől, és nem merek változtatni, mert nagyon jönnek az eredmények.
Lehet évad közepén majd kisérletezgetek kicsit ha már megalapoztam egy elfogadható pozíciót(feljutásra szerintem úgy sem számolhatok idén sem. Hiába vezetem a tabellát 4 forduló után, csalóka ez, 4 nagyon gyenge csapaton vagyok túl, ebből 3 menedzser nélküli volt...) -
okay
aktív tag
Semmiképp sem kell ugyanannyi mint a főképesség, az 100%, ehhez képest a legnagyobb mellék is elég 75%-on. De elvileg azzal érsz, mert támadó kp-nak csak jobb mint védekezőnek, és középre ahova csak 50% kell belőle. Azt esetleg megfigyelheted hogy egyénileg mit hoz mint rating, vagy mégjobb a meccsriport alján a csapatok erősségénél, ki lesz részletezve hogy mennyi pontot kaptál csapatrészenként, és össze tudod hasonlítani.
-
plus44
veterán
Szóval ha egy normálisan edzett középső kpnak van egy majdnem ugyanolyan magasra edzett lövés képessége például, mint amilyen a főképessége, és őt tolom fel középre a kp sor felső részére akkor azzal nem érek el sokkal többet, mintha minden maradna a megszokott helyén lövés képesség nélkül? Profitálok én abból a magas lövés képességből valamit a támadásaimkor? (kár hogy itt nem lehet megnézni milyen értékeléseket hozunk össze, ha változtatunk, ezt kifejezetten szerettem a Hattrickben...vagyis ezt sem ők csinálták, hanem külsős progi volt
) -
okay
aktív tag
Tudtommal ezdeni csak egy főképességet kell, inkább talán ha feltolod akkor több gyorsaság, lövés ilyenek, ha hátrébb tolod akkor meg fejes. De vicces ez mert szinte ugyanaz kell a védőnek mint a támadónak. Sztem a lényeg hogy ami a kp-nak nem fontos annyira azt is kicsit fel kell tolni. Tám, Véd nem kell edzeni neki.
-
plus44
veterán
Én is 4-4-2-t játszok, de mivel a kp-t én sem érzem itt dominánsnak, így gondoltam veszek egy támadó kp-t és azt előre tolom, így jönne ki egy 4-3-1-2 felállás. Szóval a kp sor felső részére húzom középre, akkor kvázi tám. kp lesz a posztja? Használja is majd a lövés/támadás képességét?
-
okay
aktív tag
Van a középső kp-nak 9 helye, felső sort mondhatjuk támadó középpályásnak mert kevésbé használja a védekező tehetségét viszont annál inkább a támadó képességeket, de attól kp marad. A szélek elvileg nem számítanak, ha jobb lábas és balra tolod elvileg mindegy.
Ez nem Hattrick
nem kell eröltetni a középpályát. mindig 442-t játszok. -
plus44
veterán
A rendszer csak alap felállásokban gondolkozik és azt kezeli? Teszem azt tudok csinálni 4-3-1-2es felállást? Tudni tudok, de ezt kezeli a rendszer, vagy úgy veszi, mintha egy kp-omat csatár poszton játszatnám? Mert akkor csak bukok...
-
XDmanus
tag
Sziasztok, ha valakit érdekelne kredit, azzal szívesen beszélnék privátban, mivel már engem nem köt le a játék, csak néha fórumozni lépek be.
[link] -
Amur
addikt
3. lettem a Liga Kupában!

-
Amur
addikt
A most zárult szezon pénzügyi kimutatásait böngészem éppen.
51milliót költöttem építésre, és csak 8 milliót összesen játékosvásárlásra!!
29M volt a jegybevételem,és 30M a játékosaim bére.
40M maradt a szezon végén a kasszában.Ebből tovább építkezem!
Esetleg egy csatárt,és egy középső védőt veszek, ha elcsípek jó áron. -
Patrick
addikt
Így van. II-od osztályban érdemes, a III-ad az is-is.
Azt ne felejtsük, hogy ha nem a régit használjuk, akkor amennyivel kevesebb a többi, annyival kevesebb hitelt is tudunk felvenni, mert a hitel az általános szponzor 5-szöröse. Már pedig én használom a hitelt rendesen, lehet, most már 70 millát fel tudok majd venni.

-
plus44
veterán
Alsóbb szinteken szerintem teljesen felesleges a másik két ajánlattal szórakozni amíg relatíve elhanyagolható a különbség a fix és ezek között.
-
ftc
nagyúr
Eddig minden rosszabb mint volt

-
Amur
addikt
Végül nem lett kérdés!
Első nap 3 olyan ajánlat jött amiből 2db csak 1 csillagos volt,az egyedüli 5 csillagos pedig pont a győzelmekért bónuszt adó volt!
Méghozzá olyan számokkal hogy elállt a lélegzetem!
Tudom nektek nem nagy dolog már egy ilyen: 83milliós szerződés, heti 5,1M+győzelmenként 588ezer.
(eddig heti 3,3M volt a heti).
Én kapásból elfogadtam! -
okay
aktív tag
-
Amur
addikt
Holnap jönnek a szponzori ajánlatok. Nekem itt a 4.osztályban érdemes a győzelemért fizetősre ráállni?
Első idényemben 33 meccset nyertem meg, reményeim szerint idén még többet fogok.
(2 pontnyira végeztem a 3.helyezett mögött, a gólarányuk is egyel volt csak jobb, most pedig a ligakupa elödöntőjébe jutottam.) -
Amur
addikt
Úgy látom Davidinjuly, egy ágon vagyunk a liga kupában.Sőt a kövi meccs egymás ellen lesz!

-
Sali77
tag
Köszönöm szépem.
Pont azért kérdeztem, mert kézibe ezek szerint valamit elrontottam, mert egyszerre csak ott volt mind a két szponzori megkötve, amikor én csak egyet fogadtam el, azt hiszem a médiát. De lehet kicsúsztam az időből, mert a kézit nem nagyon nyomom, ott csak építkezek egyenlőre. A csapat meg játszik amit játszik.

. Már egyenlőre minden mecset megnyertem.Még egyszer köszi. akkor most megpróbálok odafigyelni.
-
okay
aktív tag
Hát majd meglátjuk hogy érthető lesz-e

Minden nap kapni fogsz ajánlatot csüt-szomb közt de most 3-ból válogathatsz.
Egyik a jól megszokott egész szezonos.
Másik a győzelmi bónuszos, kevesebb heti pénz, de a győzelmekért fizet, ezért az egész szezonostól több lehet a bevétel összességében.
Harmadik a helyezéses, kapsz heti szponzorit, de kevesebbet mint az egész szezonosnál, és a 16hétből, 5nél kapsz plusz pénzt attól függően hogy amit kiválasztottál tabellán helyezés, azt elérted-e. Ha alatta vagy, azon az 5hétnek az egyikén, akkor ott nem kapsz pluszt, Ha elbuksz jópár pluszt akkor valószínű az egész szezonos szponzori több lesz.
Újra lehet a 2. és 3. szponzorit tárgyalni ha ezek közül választottál és mondjuk 3.helyet tűzted ki de látodhogy nem lesz meg, változtathatsz 1x a szezon felénél.
Fel kell mérd hogy mennyire vagy erős, mivel jársz majd jobban.Kéziben te is vagy, 74Milla évest kaptam, ha megcélzom az 5. helyet akkor kb 78at kaptam volna, győzelmi bónuszra meg 79et de nem nagyon emlékszek, Mindenki megbolondult a ligában, magasoztak mint állat, 1 kör után igaz hogy csak gólaránnyal de 5. vagyok, de pár milláért én nem kockáztattam.
Másik 2 szponzori alap heti pénze volt 50-60milla ha jól emlékszem.... -
Sali77
tag
Sziasztok!
Valaki le tudná írni érthetően hogy lesz most a szponzori???
-
Amur
addikt
Gondolom mindenki a pénzek elköltésével bibelődik a játékospiacon!
Én csak az alkalmi vételekre vadászok, nem akarok nagy pénzeket kidobni(az még mindig a stadionra,létesítményekre költöm majd),viszont ha nagyon alacsony áron ki tudok fogni a keretemnél erősebb játékosokat, azt nem hagyom ott!
PPME effektív összesített értékei alapján futom végig a közeli lejáratú liciteket,és ahol érdemtelenül alacsony a licit ott beszállok, és amíg értéket látok a licitben tolom. Ha a lélektani határ felé megy hagyom.
Csak olcsón jót a jelszó!
Ne szóljam el mindjárt lesz egy cseh védőm 10ezerért (744-es ÖÉ jó arányokkal, legjobb középső védőmnél kb. 100-as értékkel jobb) -
ftc
nagyúr
Az utolsó forduló

mindenkinek sok sikert
-
Amur
addikt
Csatárokra vadászok, azon a poszton nincs nagyon csere emberem normális értékekkel.
Licitáltam még pár szabadügynökre is, de őket biztos megtartja majd a csapat.
Egy román csatárt találtam akinek nagyon jók az értékei,és (még) alacsonyan van az ára.
Meglátjuk.
Rosszul emlékeztem a licit végére...elvitték előlem.
Ő volt,még az ára is baráti lett volna:
Dinica -
okay
aktív tag
Jut eszembe

Czene eladó!
Majd ki is rakom piacra olyan 5millára.
De az összes 17évesem is menni fog! -
Amur
addikt
Ti is kezdtek már ilyenkor nézelődni a játékospiacon, vagy csak én vagyok ilyen elvetemült?
-
Amur
addikt
Játékospiacon is király! Nagyon hamar végig tudok futni, és kiszűrni az áron aluli jó játékosokat!
Találtam olyan csatárt aki 150ezer, és ugyanolyan HÖÉ-je van mint akinek a licitje 40millánál tart.
(ugyanannyi van a licit végéig hátra...) -
Amur
addikt
Megnéztem okával, teljesen jók a beállított arányok, hozzá sem kell nyúlni a beállításoknál!

Király! A játékos posztjának megfelelő képességnél mutatja a hasznos össz értéket, figyelembe véve egy szekér dolgot amivel nem is szoktam számolni(tapasztalat,erőnlét pl.), így nagyon könnyen el lehet dönteni hogy a fáradt top játékos, vagy a pihent csereember fog jobb ratinget lehozni a kövi meccsen!
Kár hogy hamarabb nem találtam meg ezt a progit!
De még pont a játékosvásárlási dömping előtt be tudok vásárolni majd! Nem szeretem a tolongást, hiába nagyobb lesz a választék,de jobban fel is tolják az árat, nekem meg a tesco gazdaságos kell még!
-
Amur
addikt
Fel is raktam! Brutál jó kis bővítmény! Nem kell excelben számoltatnom az ideális értékeket minden egyes játékosnál a piacon ami átmegy az alap szűrőn, pikk-pakk tudok dönteni akkor is ha csak 10mp van a licitből amikor meglátom a játékost!
Azok az arányok amit alapból benne vannak mennyire jók? (még nem néztem át,nem volt rá időm azért kérdezem). -
okay
aktív tag
válasz
Patrick
üzenetére
Köszi!

A friss hír -
ftc
nagyúr
PPMe vki használja?
-
Sali77
tag
válasz
Patrick
üzenetére
Hát én cserélgettem, de inkább csak szerkezet átalakításokat szoktam csinálni. Mivel itt matekról, és szerencséről szól a játék, működhet. Abban az esetben ha az erősebb, de gyengébb erőnlétű frissen magasabb ratingot kap mint a kezdő gyengébb játékos. Ki kell próbálni bari meccsen, első meccsen végigjátszik a gyengébb kezdő, másodikon, cserélsz, és összenézed a rattingot.
-
Sali77
tag
Sziasztok!
Ma bebiztosítottam a bennmaradásomat a ligában.
Még 3 pontban reménykedem a hátralévő fordulókban. és bízom abban, hogy megtartom a 10. helyet a végéig.
Nagyon erős, és kiegyenlített a ligánk. 9 csapat harcol a bennmaradásért, mind 10 ponton belül vannak. ott még nem biztos semmi sem. -
Amur
addikt
Legyőztem a közvetlen előttem álló International-t úgy hogy normál-normált nyomtam,ő meg magas-magast!

2 pont előnye van még így is.
Ezzel esélyt kaptam ha még1x hibázik a 4.helyre, valamint Davidinjuly fórumtárs 3.helyét is megerősítettem! -
ftc
nagyúr
MElyi ka legjobb taktika IV-ben? 1 csatár vagy 2 ? 4 védőt akarok mindenképp sok gólt kaptam a szezonban
-
Patrick
addikt
Cserékkel mi a helyzet? Használ valaki?
Most a két belső kp-mat akarom lecserélni majd a félidőben, hogy a másik kettő, ugyan kevesebb erőnléttel rendelkező de jobb player játsszon a második félidőben.Működik ez úgy, mint a valós életben? Valóban frissebb lesz a belső kp ezáltal? Valakinek valami tapasztalata van e, mert én nem nagyon használtam cseréket.

-
ftc
nagyúr
Tartom a helyem

még 15 pontot lehet összeszedni... abból 2x nyomom előttem állóval

Már nagyon magasozok csak... kivéve majd a bot ellen

-
okay
aktív tag
Ha már sok a kiadásod, akkor elég sokat jelent. Ha jól emlékszem 2% szintenként, ami egy fullos 15ös és 100as alkalmazottakkal asszem 20as szintnek felel meg, az pedig 40% megtakarítás, az elég sok

Én mindig azt mondom hogy legalább fele legyen a legnagyobb szintű létesítményednek.
Karbantartó
Megtaláltam! -
ftc
nagyúr
Mennyire csökkenti a gondnok a költségeket?
-
-
Amur
addikt
A hajrában hogy szoktátok, már minden meccset nagyon magassal érdemes tolni az ucsó 4-5 fordulóban?
Gondolom én így az első évadom végén,elvégre már nincs mire tartalékolni,had szóljon,nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- PlayStation 5
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Parfüm topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Alkoholista nevelde
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Svájci jellegű bicska eladó
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és ezzel is kerülhetek osztályozóra, amikor már ki leszek készülve.