- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
259-es az össz értékelésem... kezd tetszeni a game...
A táblázattal amit kaptam a kollégától tökéletesen lehet edzést tervezni
Egy kérdés még az edzéshez...
Inkább gyúrjak az első,2. s 3. képességre s a többit hanyagoljam vagy azokat is érdemes kordában tartani?
-
okay
aktív tag
Nálunk is nagy a verseny, nagyon ott kell lenni fejben.
Megkaptam a Southampton Boom-ot, legjobb magyar csapatot, itt már nem volt velem a sorsolás, igaz a legjobb 8ból se volt olyan akihez nem kellett volna egy nagy adag szerencse.
A második félidőben rugott 2-t 2-0, végülis mondhatni helyt álltam
-
Patrick
addikt
szánalom ez a nagyon magas... mérföldekkel jobb voltam és 0-0 bazeg, komolyan mondom...
-
ftc
nagyúr
Simaaa győzelem

Remélem mindenki így van
-
Sali77
tag
Ne is mond szétrobbanok. Már napok óta be volt állítva erre a meccsre a csapat. A sérülés, és az eltiltás kicsit bekavart, mert nem állítottam, be újra a csapatot. Erre a program a két tartalék közzűl a középhátvédet berakta középpályára, a középpályást meg középhátvédnek. Mért is ne. Szóval megint elszúrtam. Most csak 7 percen múlt, annyival érkeztem 17:30 után, így már nem tudtam beavatkozni. Hát ez van, pedig lett volna sanszom nyerni.
-
ftc
nagyúr
5 pontra van a 2. hely a 3. meg 4-re ...
A 2. helyezettet vernem kell simán. még meg lehet a 2. 3. hely is első szezonban

-
Sali77
tag
Sziasztok!
Hát úgy néz ki elintézett a mecsmotor. Mára lesérűlt a legjobb védőmet, és a legjobb középpályásomat eltiltották. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

-
Sali77
tag
Sziasztok!
Grat mindenkinek. A következő két forduló számomra elég kemény lesz. Az első és a 4. helyezettel mérkőzöm. Jóval erősebbek nálam, remélem egy X re jó lehetek
-
ftc
nagyúr
Sima győzelem a 3. helyezett ellen
-
Sali77
tag
Sziasztok Sok sikert mindenkinek mára.
-
okay
aktív tag
Bent vagyok a Magyar Kupa legjobb 16ban!!

Nyolcaddöntő! normal-magassal jött de akkoris
-
Patrick
addikt
Én úgy nyertem, hogy az ellen jobb volt, ratingsban is, magasozott is, birtokolt is. Nem értem a 4-0-át ide.

Azon kívül hogy Iván? Szerintetek? -
okay
aktív tag
Jó kis meccsek voltak!

Én egy kicsit beijedtem, és dupla magassal mentem, nem kellett volna.Sali, ez a csapat csoda hogy tudott rúgni neked 2 gólt
Jól megnehezítette a dolgod. -
ftc
nagyúr
Jó lenne ma nyerni...közelednék a 4. s 3. hely felé
-
Sali77
tag
Mindenkinek sok sikert mára
-
okay
aktív tag
válasz
haromegesz14
üzenetére
Hello!
Nekem a fociban 11es van, 390ÖÉ-nél magasabbat még nem nagyon kaptam, de jönnek 200asok is

Hokiban 9es van, most 264ÖÉ-s küldött. Ha ki lehet matekozni, focinál 9, hokinál 7 képesség van, nemtom így hirtelen a 390ÖÉ menny lenne hokiban
Ja, és a minőség teljesen random, csak az ÖÉ-t befolyásolja.

-
Sali77
tag
válasz
haromegesz14
üzenetére
Szia én csak a Focira tudok hagyatkozni. De ott szerintem 12 körüli kell.
-
haromegesz14
senior tag
Sziasztok!
Jégkorong téren kb. hanyas szintű sportakadémia esetén kapok viszonylag magas statokkal rendelkező ifiket? Jelenleg 8-as, de nagy ritkán kapok 200 összérték körüli játékost.
-
-
okay
aktív tag
Lényeg az hogy

Vesztésre állásnál ha csak pozitív száámot írsz, akkor az mínusznak veszi, tehát hátrányban.
1-20 azt -1 (-) -20nak veszi.
Vezetsz: akkor 3-10 az rendben, kivéve ha mínuszról akarsz indulni. pl -2 - 10.
Mindig a kisebb szám kerül balra. Ugye kivéve ha vesztésnél pozitívat használsz mert akkor nekem az 1 - 8 nál valójában a -1 (-) -8 lenne beállítva ezek szerint, és nem kéne létrejöjjön mert balra írtam a nagyobb számot, mert a -1 nagyobb mint a -8.
De ma ki fogom próbálni, -8 - 2, és 3 - 8 ra.
Tegyük fel nagyon magasan kezdel. Lemész magasra ha, vesztés: -2 - 1, és normál ha vezetsz: 2 - 8.
Ezek szerint ha 3al állsz vesztésre akkor marad a nagyon magas, 2vel hátrányban és 1 előnyben magas, és 2vel előnyben normál. A vezetsz/vesztés név megzavaró, vesztésnél a 2 pozitív szám is hátrányt jelent, ennyi a kötődés. Azt nem tudom hogy ha a vezet-hez 2 mínusz számot írunk akkor plusznak veszi e. De ki írna olyat
Szerintem az a biztos és tiszta ha ahol hátrányban akarsz váltani oda mínuszt írsz.
Tehát a vesztésehz is lehet előnyt írni, és a vezetéshez is hátrányt. -
okay
aktív tag
Nem bízod a véletlenre azt látom

Csak 3-nál mersz visszavenni?
Egyébként nem jó, mert a 0 és 2 között nem megy végbe semmi, marad a nagyon magas, így ez 2-20ig, és 3-10ig ment végbe, tulajdonképpen ez történt.
Ezt ki kell kísérletezni, mert - előjelet is be lehet írni, ezért nem tudom hogy működik e az 1-20, de nálam + előjellel is menni szokott. Igaz én nem úgy állítom be hogy a vesztésre állás +ról induljon visszafele.
Na, ahogy te akartad az vesztésre -20 - +2, és győzelemre +3 - +10, Remélem értelmes lett
Én -8 - 0, és 1 - 8 szoktam állítani, csak én nem használok - előjelet. +1nél váltok le. De ezt te tudod hogy milyen erős az ellenfél.
Vagyis balról jobbra írva 0 - 8, 1 - 8, de ha - előjelet kéne használjak akkor -8 - 0, 1 - 8 lenne nagyon valószínű.Grat! mindenkinek. Nekem nem jött össze, de 3pontra az elsőtől

-
Sali77
tag
Hát én is kezdem megtalálni magam kop kop kop
Ha minden összejön akkor meglehet a 6. hely a bajnokságban -
Patrick
addikt
Második vagyok ismét, végre.

-
ftc
nagyúr
Csak 7 pontra a 3. helytől

Ha a 4. helyet megszerzem itt az csoda lesz
-
Patrick
addikt
Na beállítottam úgy a mai meccsemet, hogy nagyon magassal kezdek. Ha vesztésre állok 1-20-ig, akkor marad a nagyon magas. Ha győzelemre állok 3-10-ig, akkor menjen vissza normálra. Ez így jó?
-
Patrick
addikt
-
okay
aktív tag
Gratulálok!!
Kemény vagy! 
Bevállaltad a lestaktika gyakran-t, de bejött, mondjuk nem is volt igazán les.
Én nem is mondtam biztosra egyik felállást sem
és 433al jött
de a védelmed megoldotta.Grat!! mindenkinek!

Patrick, úgy hangzott a kijelentésed hogy lehet felkapcsolsz de mindenképp, de az ellenféltől függően kapcsolj fel, vagy ha vezetsz, állíts be a 2. félidőre hogy vegyen vissza normálra. Vagy ettől az ellenféltől magasakat vártál? Mert lehozta normál-normállal.
Nagyon sokat spórolhatsz így erőnlétet. -
ftc
nagyúr
22 vagy 18db playa az ideális?
-
Sali77
tag
Gratulálok mindenkinek.
sok ilyen fordulót kívánok magunknak.okay NYERTEM megvertem az elsőt. igaz 451 et nyomtam, és eléggé visszahúzódtam, de így is az ő térfelén folyt a játék. Most már csak a kötelezőket kell behúzni, és akkor megvan a cél.
-
Patrick
addikt
Köszi, hát szerintem egyenlőre kipróbálom a normál magast vagy normál nagyon magast, meglátjuk. Esetleg magas-magas...
Kénytelen vagyok, mert ez már dühítő...

-
Sali77
tag
okay!
neked is ment a freemail címedre.
-
Sali77
tag
Sajnálom hogy kikaptál, de lehet neked is itt lenne ez ideje legalább magassal tolni a második, vagy esetleg mind a két félidőt. Bár ezt a részt még csak tanulgatom. Én is próbálgattam kicsit levenni normálra, de a csapat még nem elég erős hogy normállal játszak.
Küldök neked Priviben egy kis segítséget.
-
okay
aktív tag
Minden csapatrészen egy 10essel jobb vagy, ez bizony a nagyon magassal erősebb lehet nálad sajnos. Tapasztalod h mennyit jelent a fontosságkülönbség. Én a mai meccs utám 90es erőnléttel vagyok minimum. Te hogy állsz? Sajnos már át kell gondold hogy lehet neked is feljebb kell kapcsolj. Főleg ha tudod h ilyennel jönnek ellened.
-
Patrick
addikt
Utálom, amikor kikapok egy gyengébbtől aki nagyon magasozik, MI EZ MÁR????
Ha nagyon alacsonyt toltam volna, megértem, mert nagy a különbség, de normától nincs ekkora különbség bakker. Vagy csak IVAN LIKE MOTS.... -
Patrick
addikt
Nem is tudom én mikor növeltem...

-
okay
aktív tag
Nem tudhatod, de minden posztnak a feltételét be tudod állítani, a CD és CM poszt ilyen szempontból elég fontos, régen nekem mindig be volt állítva.
Az lenne a lényege sztem hogy védő kiállításnál is lehet pl csatárt cserélni középpályásra ha úgy akarod. Lényeg hogy annál a poszt kiállításnál mi történjen. -
okay
aktív tag
Elvileg ha beállítasz a csatár helyére valakit, akkor másodikra le is kell húzni annak a kiállítottnak a helyére is. Okosabbak ezt mondták. Mióta az új felület van, én sem nagyon cserélgettem, a régihez értettem.
Hihetetlen hogy egy taktikát elfelejtek beállítani, kikaptam és 7ponttal megugrott az 1. helyezett

ftc, én az V.ben már 9600as stadionnal is voltam és a tabella első felével már 7000es nézőszámom is akadt. Csalóka hogy nincs tele a stadion, 4-5000 simán elviselhetnél, nem olyan drága az. És én akkor még alig értem el a 195ŐCSÉ-t. Jegyből azért elég sok bejön. De te látod hogy mire van pénzed.
-
ftc
nagyúr
1600 férőhelyből 1364-en vannak jelen...akkor a stadion építést szünteltethetem nem? érdemes a büfékre stb.-e építeni?
-
Patrick
addikt
Tele van a tököm a nagyon magasozókkal.

-
ftc
nagyúr
sima 9-0
az első FK gólom

-
okay
aktív tag
HA valaki érti a cserét, ossza már meg hogy hogy lehet kiállításra cserélni

Ha bármeik CD-met kiállítják, egy csatár-védő cserével hogy tudom pótolni a CD-t? -
ftc
nagyúr
Eddig felemás az évem...de ennél csak jobb lehetek

Idei cél: 3.- 4. hely
-
Sali77
tag
Hát nekem sem jött össze a győzelem.

Pedig nagyon kellett volna. A következő 3 forduló alatt lehet pontot sem szerzek
-
okay
aktív tag
Én is még mindig 2. vagyok, de nagyon dadogós a teljesítmény, vagy erőnlét bár nem hiszem, vagy most van egy kis hullámvölgy.
De bizakodjunk, még mindig 2.!!
-
Patrick
addikt
Nekem meg a tököm tele van a nagyon magasozók ellen.

-
ftc
nagyúr
Kikaptam 2-0-ra
-
Patrick
addikt
Én az egyik kiesővel tolom, nyernem kell, mert különben visszaesem a dobogó alá.
Van esélyem, remélem Iván nem szól közbe. 
-
ftc
nagyúr
Ma kiderül mit is tudunk...
Az első helyezettel focizunk... Utolsó meccsemen hasonló csapattól 3-0-ra kikaptam
-
ftc
nagyúr
Oh 11-0 ide

-
Patrick
addikt
X-eltem az elsővel. Huh, az egyik csatárát kiszórták az elején.
-
okay
aktív tag
Az alapítók ott is 3an voltak

És a kézilabdánál. ha tényleg napi 2 meccs az már elég vicces. -
Patrick
addikt
Én is egyetértek vele. Sok a kispöcs már a neten, semmi tisztelet, csak ontják a szart és a szennyet és megy a nagyképűség... Ha meg ennyi mindent meg akarnak változtatni és ilyen gyorsá akarják tenni az egészet, bár kétlem, hogy így lesz, akkor az már nem is manager lesz. A managernek tudjuk mi a lényege. Ami szerintem ebben a játékban tökéletesen meg van, lásd foci és hoki és majd a kézilabda.
-
okay
aktív tag
Kicsit akkor pontosítok.
Jó hogy csináltak Duelt, hátha megtalálják azok akiket megcéloztak vele.
2.es szerver helyett is Duelt, mert az már biztos nem manager lesz, csak vmi vicc.
22 csapatos bajnokság sem barátságos feljutás szempontjából, de ez a PPM
Csinálok egy Managert, nálam az etalon a 16 csapat, heti 2 bajnoki meccs, jöttök?

A feljutási rendszer tényleg gáz, és nem lenne olyan nehéz megváltoztatni.
Most még a kézilabda is, így nem lesz manager, kihagysz 2-3napot és már káosz van a csapatban?
Fel akarják mégjobban pörgetni, napi 2 meccs!! ígyis sok. -
okay
aktív tag
Most sikerült elolvasnom a Tuttle féle cikket. Na Ő az Iván

Nagy részben egyet tudok érteni vele.
Túl sok manapság tizenéves aki a facebookon nőtt fel, akiknek semmi kitartása nincs, sírni, meg mindenhez hozzászólni az megy nekik, még ha semmit nem értenek a témához.
Menjenek csak Duelezni az ilyenek, legaább a PPM-nek is jót tesz.
Meg hát trendi minden újat leszólni ha jó ha nem.
Most a 2.es szerver miben lenne más? Arról semmit nem ír. napi 2 meccs OMG!!!! Fun szerver mint a wownál?? Így sincs olyan sok felhasználó az oldalon.
A manager legyen manager, Csináljanak Duel focit.
Sztem a heti 2 meccs is elég lenne csak akkor át kéne szervezni a ligákat.
Erről az jutott eszembe hogy eleve nem tudnak egy managert ennél lejjebb tolni, arra gondolok h ha már 16 csapatos bajnokság lenne, heti 2 meccs, és akkor nem 8an esnének ki és a 22 kemény csapat helyett 16ttal kéne megvívni annak a 2-nek a feljutásért. Hattrickban csak 8 van. Akkor LEHET hogy könnyebb lenne, de errelehet ellent is írni biztos. Másik amihez mégmindig ragaszkodnak, h pl II.1be csak a III.1-4 juthat, miért ne lehetne random?
Le is írta, hogy 1-2 dologban rossz fele indultak, ezeket miért nem változtatják meg??
Csak úgy mellékesen, a stadion kialakítása a réginek sokkal jobb volt, mutatósabb, de nem sírok
Ha valamit kifelejtettem, majd folytatom
-
okay
aktív tag
Az meglehet!

Minden csak a helyezésedtől, türelem és szerencse a jó minőségű játékosokhoz.
Azt veszem észre hogy az öreg B keretem lehet nem lesz elég a II.be
, még lehet nem is tudok megragadni odafent ha feljutnék, nézd meg hogy állnak a feljutók
A Liverbird csapatánál kicsit jobb vagyok, ő ki is esett a 8. szezonban.
Sztem csak akkor juss fel mikor a normál is elég az élmezőnyben maradáshoz, mert akkor kell a magas a III.1-ben
Ki tudja lehet bevárlak
-
Sali77
tag
Hát igen te szenvedő alanya voltál egy kiállításnak, én most a nyertese.
Hát igazad volt a IV. 4. el kapcsolatosan. A III.1. liga első 4 helyezettje közül mind innét került fel.
Sőt ketten most jutottak fel, a Roma, meg tavaly. Kötözgetem fordulóról fordulóra azt a bizonyos gatyát, eddig az elvárások szerint. Kedden meg akarom verni a második helyezettet, már kidöglőben van a csapata, remélem sikerül. -
Sali77
tag
BUÉK

-
okay
aktív tag
BUÉK!

-
Patrick
addikt
BUÉK!

-
okay
aktív tag
Hát nálam, nekemjöttek, el is ütöttek

Középső védő kiállítás pff
Legalább megkaptuk az 1hét Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Be Quiet! - LIGHT LOOP 360MM AIO
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- H110 lapkakészletű DDR3-at támogató alaplapok
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE - Garanciális 2027 Júliusig
- iPhone 15 PRO 128GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 87%! Dobozában!
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Jól megnehezítette a dolgod.