Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
okay
aktív tag
Jah, ha valakinek kell idősebb tapasztalt játékos, kitettem 3at.
Jól edzett, 220-260 körüli főképességgel, még csak 1Milla körül vannak
Ma jár le a licit 8 után. -
plus44
veterán
Milyen szép, beszéltek itt a kupáról, én meg már évek óta kiestem

-
Sali77
tag
Hát nekem is véget ért a kupa. Ez eddig a legjobb szereplésem. 1:0-ás hátránynál amikor kiállítottak az ellenféltől, elkezdtem reménykedni. Erre berámolt még kettőt 10 emberrel. De hát jóval erősebb volt nálam.
-
okay
aktív tag
Na ki milyen ellenfelet kapott?
Nálam mindkét csapatnál II. osztályos, asszem itt vége lesz a menetelésnek
-
ftc
nagyúr
Kiestem a kupából simán
III.-ból jött ellenfél...erősítenem kell ha meg akarom tartani az igéretem jövőre első 7-ben lenni
-
Sali77
tag
47000 voltak a meccsen jó kis bevétel lesz

-
Sali77
tag
Sziasztok!
sikeresen továbbmentem ma a kupában, egy II. ligás ellenféllel szemben. Szerencsére nem vett komolyan, és ráfizetett. 2-2 után a hosszabbításban 2 gólt bevágtunk, és 2-4 re nyerünk.

-
plus44
veterán
Én pedig meg vagyok döbbenve, de 3. vagyok...

-
Patrick
addikt
Ha nincs az eltiltásom és nem kapok ma pirosat a legerősebb kpval játszottam volna és nem kaptam volna ki. :/ bakker... Így is az új csatárom két gólt lőtt, nagyon megy neki!
-
ftc
nagyúr
eddig az IV katasztrofa....
-
Sali77
tag
Sziasztok!
Mi újság veletek, nagy a csend.
Én eddig terv szerint haladok, ebben a szezonban elindítottam a 11-es EK-t és a 11-es HR-t, és kicsit erősítettem középpályára. Oda még szeretnék venni két 22-24 rattingos játékost, aztán elégedett lennék a csapattal egyenlőre. Még a 12 EK van idén tervbe, de ez borulhat, ha a csapat gyengélkedni fog a rangadókon, akkor erősíteni fogok a szezon második felére.
-
Patrick
addikt
Ismét nyertem végre! Új csatárom második meccsén már 3 gólt lőtt!

Holnap kupa, majd megint bajnoki, elvileg sima győzelemnek kell lennie. Erőnlétekkel spórolok, max normál, magasabb nem. Szezon végére jól fog jönni az a +0.50 vagy 1.00 erőnlét.Most még egy kapust fogok igazolni a jövő héten szerdán.
-
plus44
veterán
A korábbi mérkőzéseimet hol tudom visszanézni (összefoglaló is elég) ? Érdekelne, mennyien jönnek a hazai meccsekre, kell-e stadiont bővítenem. Ha most nem is aktuális, de pár szezon múlva biztos az lesz, ezért érdekelne.
-
Sali77
tag
válasz
csanadjatek
üzenetére
Köszi
-
Sali77
tag
Ma hajnalban megszületett, a 3. gyermekem, két fiú után megjött a kis hercegnő is.

-
Patrick
addikt
Sikerült a csatár megvétele 16,5 milla volt, maradt még 10 millám, de sajnos kikaptam ma. :S kell még erősítés, szerintem kpra veszek embert, ha nem találok olcsó jó kapust.
-
Sali77
tag
válasz
Patrick
üzenetére
Hát én most nem panaszkodom a pénzre. Idén 1 HR-t és még 1 EK-t akarok építeni. az kb 56 milla, meg még erősítenem is kellene középpályán, és egy jó csatár is kellene. Ha ezek meglennének, akkor elégedett lennék. Aztán a kövi szezonba csak játékosokat kellene cserélgetnem, mert már van jó néhány 2/6 -os öreg róka is.
-
ftc
nagyúr
4. forduloban az első győzelmem

-
Patrick
addikt
Igen, elég nehéz, szerencsém volt, mert én tudtam 3 fronton is erősíteni. Létesítmények, stadion és most játékos erősítés. Van 26 millám, egy jó csatit veszek, remélem a fele megmarad és akkor keresek egy jó kapust, ha nem találok, mert azért kevés jól edzett játékos van 1000 ÖÉ alatt, akkor igazolok kpra talán.
-
okay
aktív tag
válasz
Patrick
üzenetére
Én kiábrándultam belőle, mikor 35M-et ráköltöttem, ŐÉ nem volt kevesebb, csak 4-ről 8-ra estem vissza, azt a 35M-et buktam is, és még a szponzori is kevesebb volt, én itt ezen a szinten megálltam vele egy ideig.
Marad a jegybevétel, és játékos eladás. Mert a helyezésért is kevesebb jön ha visszaesek. Meg persze a kölcsön, de ha azt felveszem, akkor a heti szponzori mégkevesebb.
Nehéz ez
-
okay
aktív tag
Én már azt nézem hogy mikor jön el az idő amikor már kevés lesz a csapatom az első 4be kerüléshez. Akkor viszont, ha fejlesztek is, több lesz a napi kiadás, a szponzorik meg csak mennek lejjebb. Végre akadnak fiatal tehetségeim, de már a limit miatt csak ez kerül nekem 400K-ba naponta.
Jól át kell gondoljam ezt a jövő témát.Mindenkinek sok sikert!

-
Patrick
addikt
Ma igyekszem este egy magyar csatárt venni. Jelenleg 4. vagyok és remélem ma is sikerül nyerni! Létesítmények építése folyamatban, majd a következő igazolásom egy jó erős kapus lesz szerintem. Aztán majd a stadiont is kell fejlesztenem, szóval van terv bőven.

-
plus44
veterán
Jelenleg 9. vagyok, nagyjából ide is várom magam majd a bajnokság végén. Jelenleg az új játékosaim mind hozzák a 15-16-os ratinget, egy csatárom pedig 22-eset. Hiányzik még a keretből 2 csatár és 2 középső kp, előbbiek mostanában kifejezetten drágán mennek el, míg utóbbiak nincsenek is fenn már 2 hete megfelelő edzettséggel, vagy épp bal/jobb lábasak (nem tudom ez mennyire számít, szerintem oda mindkettős kellene). Egyébként meg vagyok elégedve a mostani szintemmel, ha meg tudnám venni a maradék játékosokat akkor haladhatnék megint a központokkal.
-
Sali77
tag
Hali mi újság fiuk?
Ki hogy áll??Nekem most jön pár keményebb meccs, ha sikerrel veszem mindet, akkor utána egy kis lazítás jöhet, 4 noném ellenfél ellen.
-
ftc
nagyúr
3. meccs 3. vereség.
megint 1-0 -ra ....
mit erősítsek a csapatban? -
Patrick
addikt
Nah nyertem 1-0-ra végre normálon. ezer éve nem volt ilyen.

-
Patrick
addikt
Ez a meccs is X lett. Megint a kapusom volt a meccs legjobbja, ahogy az első bajnokin is. Talán ez némi bizakodásra adhat okot.

-
plus44
veterán
Köszi, akkor marad a mostani taktikai felállás. A vásárolt játékosaim egyébként 15-16-os rating-et hoznak, van már 5 új emberkém, lesz még mellé 6 (csak elfogyott a pénz) és egy igen intenzív támadójátékot játszok majd 3-4-3 felállásban. Meglássuk mi lészen belőle a szezon végére.

-
Sali77
tag
Ne izgulj nem olyan durva a helyzet.
Holnapra visszatöltődik a nagyja.Barátságos és torna mérkőzések
Nagyon alacsony 0,02 Alacsony 0,05 Normál 0,1 Magas 0,2 Nagyon magas 0,3Tétmérkőzések 0.10 0.25 0.50 1.00 1.50
Nagyon alacsony 0,1 Alacsony 0,25 Normál 0,5 Magas 1,0 Nagyon magas 1,5Mecsek után ezek az erőnlét fogyások lehetnek. Másnapra a többi visszatöltődik.
-
csanadjatek
tag
7-0, kiporoltam rendesen az ellenfelet idegenben. 1 lövése sem volt az ellenfélnek!
-
ftc
nagyúr
2. vereségem

-
plus44
veterán
Az erőnlét hogyan töltődik vissza? Mert most erős első és normál második félidővel az átlag 100-as erőnlétből 15 ment le. Ez elég sok szerintem, nehogy elfogyjon 4-5 meccs múlva...
-
Sali77
tag
Sziasztok!
Hát én is vereséggel kezdtem a szezont, kicsit meg is lepett a dolog. Na mindegy majd javítok.
-
csanadjatek
tag
Basszus, 2-1, kikaptam! Bár, a liga egyik legjobb csapata ellen játszottam..de én vagyok a legjobb!
(foci) -
Patrick
addikt
Új szezon. Minden játékosom 20 rating felett, ami jó, bár a legjobb csatárom lesérült pedig nem is játszott, na mindegy. :S Most jobban fogok spórolni az erőnléttel, sem magast, sem nagyon magast nem fogok tolni. A végén elvileg nekem lesznek jobbak az erőnléteim.
-
okay
aktív tag
válasz
csanadjatek
üzenetére
Gratulálok!
Én is ezt az utat követném, de az eredmények abszolút nem jönnek.
Üdv itt! látogass vissza sűrűn

-
csanadjatek
tag
válasz
csanadjatek
üzenetére
Jav.:47-es védéssel, félreértés elkerülése végett!

-
csanadjatek
tag
Sziasztok!
Ki játszik kézivel? Én már a bétával is játszottam, és most 15-ös a csapaterősségem, köszönhetően a 6-os Sportakadémiának, és a 47-es, 15 éves, megfigyelten 89 átlag minőségü kapusomnak!

-
okay
aktív tag
BAjnokin annyit kell használj amennyit az ellenfél enged, normál lenne a jobb, és az első félidőt nyomd meg ha kell. Kupán ha menni akarsz, akkor azon is normál, de akkor már elkelne egy b csapat is, barátságooson nagyon alacsony. Útmutatóban benne van hogy melyik fontosság mennyi erőnlétet vesz le, utolsó bajnokira 70 erőnlétpont felett kellene maradj kb.
Öreg játékosoknál elég magas lehet a fizetés, és az RFA-nál újra fizetned kell érte valamennyit, ezt nézd majd, meglátod hogy éri meg. -
plus44
veterán
Köszi szépen, akkor a többivel nem is terhelem a fórumot. Ha összeállt a csapat, annyi érdekelne, hogy a mostani nagyon alacsony hozzáállást vehetem e fentebb normálra (vagy nem tudom mi az alapértelmezett intenzitás, hozzáállás a meccshez), mert eddig mindegy volt, vagy vesztettem, vagy nyertem, de így, hogy teljesen új csapatot állítottam össze, már taktikailag is szeretnék belenyúlni a dolgokba.
-
plus44
veterán
2. játékos:
3,1 millaKor 27
Erő 83/83
Tap 61
Old Mindkettő
KH gyenge (3/6)
Nép IsmertKap 17 63
Véd 181 62
Köz 17 66
Tám 16 73
Löv 71 63
Áta 90 68
Tch 90 50
Gyo 90 62
Fej 90 57
ÖÉ 662 73% -
okay
aktív tag
Nekem kevesebb mint ami ebben a szezonban volt sajnos, de erre számítottam is.
Általános: heti 11,8M 4csillag, ma kaptam 10,7M 3 csillag pff
Média: 3,2M 2csillag, és elfogadtam 3,2M 4csillag
Vip: az is kevesebb lett kicsivel.Ha ma elutasítom, lehet holnap 1csillag lesz, lehet 10M-et se éri el pff....
-
ftc
nagyúr
Kérdés...ha nem fogadom el az ajnlatot mi lesz?
-
plus44
veterán
Nem tudom, lehet-e komplett játékot linkelni, de sanszos, hogy nem látnátok, így kiírom inkább:
1. szerzeményem:
2,4millaKor 24
KH rossz (2/6)
Old Bal
Erő 52/52
Tap 86Tám 190 75
Löv 131 82
Áta 67 99
Tch 93 85
Gyo 135 85
Fej 67 89
ÖÉ 730 87%
Nép 3 csillag -
Patrick
addikt
ÚJ:
Szerződés értéke: 5*
Szerződés értéke: 38 928 400
Heti támogatás: 2 433 025Előző:
Szerződés értéke: 29 548 352
Heti támogatás: 1 846 772 -
Patrick
addikt
Ez egy érdekes dolog... elvileg minél nagyobb a csillag annál több a lovetta. Csak ez mindenkinél más, mert mindenki más erőt képvisel.
Lehet, hogy egy adott bajnokságban a 14. helyezettnek ad; 1 csillag hoz évi 50-et és az 5 meg 100-at. De lehet, hogy a 1-nek már az 1 csillag 100-at hoz és az 5 meg 200-at. Én max ilyen eltérésről hallottam, láttam, tapasztaltam.
Olyan volt, hogy az ezelőtti szezonnál az 5 csillag kevesebb volt, mint a 3, amit ajánlottak, már mint lóvéban, de azóta ugye történtek fejlesztések, lásd HR! +1 szint és most épül pl a következőm. A 100-as marketing pedig nagyon fontos! -
plus44
veterán
Akkor nem számít a pénz, csak a csillag? Tehát, ha mondjuk van egy szponzori lehetőségem, ami ad 50millát de egy csillagos és jön egy új, ami csak 10milla és 5 csillagos (az egyszerűség kedvéért a többi lehetőségem ugyanilyen lenne kevesebb csillaggal), akkor inkább a csillag, mint a pénz?
-
ftc
nagyúr
Jelenlegi: 5 csillag
Szerződés értéke: 53 326 784
Heti támogatás: 3 332 924Új 4 csillag
Szerződés értéke: 73 502 288
Heti támogatás: 4 593 893elfogadjam vagy ne vagy várjak?

médiát elutasitottam 3 csillag volt csak és csak dupla pénz a mostanihoz
-
Patrick
addikt
ÁLTALÁNOS:
Jelenlegi:
Szerződés értéke: 1*
Szerződés értéke: 138 802 224
Heti támogatás: 8 675 139Új: ELFOGADVA!
Szerződés értéke: 163 017 984
Heti támogatás: 10 188 624MÉDIA:
Jelenlegi:
Szerződés értéke: 29 548 352
Heti támogatás: 1 846 772Új: VISSZAUTASÍTVA!
Szerződés értéke: 1*
Szerződés értéke: 33 147 856
Heti támogatás: 2 071 741ÖÉ: 407,59 - 19200 Stadion - 6. hely
Remélem kapok egy 5 csillagost, 3 millával, vagy picit többel, akkor már jó vagyok.

-
plus44
veterán
Elfogadtam mindkét ajánlatot, mindkettő 5 csillagos, 60milla és 7milla összegekkel.

-
okay
aktív tag
Én elfelejtettem elindítani a 2db MF3-as 4000-est. Így ki kell várjam a szponzorikat sajnos. A Sportakadémiáról letettem, mert a 20800 maxos stadionhoz képest alig 3000rel többem van, viszont sokkal több a fenntartása, muszáj építenem minél hamarabb.
A szponzori természetesen kevesebb lesz, csak 5. hely, ami jó is lehetne, de ha folyamatosan fejlesztek, fel is kellene már menni, és mindent áldozni ezért, el kell döntsem melyik utat válasszam. -
Patrick
addikt
Szponzorokra én is kiv. vagyok.

-
Sali77
tag
Lassan összeáll a csapat a szezonra, szeretnék feljutni a III. osztályba a következő szezonban.
Igaz nem kevés lóvéra lesz szükség, de remélem összejön. Lekötöttem barátságos meccseket, 3 hónapra előre, mind 30000 vagy fölötti stadionnal rendelkező ellenfelek ellen. Bízom benne onnét is csorog be pár milla. Meg bízom a jó szponzoriban is. Szeretnék még elindítani a kövi szezonban 1 EK-t meg legalább egy HR-t is, és már ezek nem olcsók. -
plus44
veterán
Na néztel jól edzett játékosokat... 3-4milla per játékos. (ráadásul csak kikiáltási áron) Most hogy már tudom egy átlag játékos árát (ilyen tudás mellett), körberöhögöm magam ezzel a 12 millával. Azt hittem ez itt sok.
Mi éri meg jobban? 12 gyengébb, vagy 3-4 jól edzett, 200as főskilles? -
plus44
veterán
Jah jó, akkor csak leesett a dolog. Edzést nem váltottam pontosan azért, mert teljesen feleslegesnek éreztem foglalkozni az alap kerettel. Ha újakat veszek, azokat nyilván arányosan edzem. Itt valami külsős program, amivel követni lehet minden fejlődést és szintlépést? Lényeg, hogy ne kelljen belépni, csak a száraz adatokat mutassa napról napra.
-
okay
aktív tag
Még a multkor megfigyeltem 2-3 játékosodat, most azt látom hogy az egyik 90-100, a többi föképessége 45-50 körül van. Akkor ezt nem te edzetted fel odáig?
Az arányt tatsd, az a lényeg, a példa játékoson is csak azt mutattam, a kor mindegy, még a karierrhossz is, csak az arány a lényeg, mert még elég nehéz lenne korrigálgatnod magadnak. -
Patrick
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

III.-ból jött ellenfél...