- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
okay
aktív tag
Osszatok szorozzatok, én is leteszek a fiatalitásrol sztem

Sajnos nálam is muszáj lejátszani a Liga Kupát. -
Patrick
addikt
Valaki egy barimeccs holnapra?
-
Sali77
tag
Sziasztok na a mai már jobb lett.
Végre 5 csillag mind a kettőre jeeee -
Patrick
addikt
Nekem elég xar lett az első nap, talán holnap jobbat kapok.

-
ftc
nagyúr
A 3 csillagost érdemes 3 csillagosra cserélni kicsit jobb feltételekkel?
-
okay
aktív tag
Na megesett a szégyen... mindenem fejlödött, csak tavalyhoz képest 4helyet rontottam, és nem kaptam ugyanannyi általános szponzorit mint tavaly...
Remélem nektek szerencsésebb lesz
-
okay
aktív tag
A legjobb 4be már nem leszek, a kupa is olyan lesz mint a bajnokság volt.
Holnap már tutira szponzori, várhattam kedden
legalább 4csillagig ki kell várni 
-
Sali77
tag
Igen jó lenne egy zsíros 5 csillagos ajánlat.
-
okay
aktív tag
Én is alig várom már az uj szezont!!

Kedden meg asszem az elsö szponzori ajánlat!
Kell a lové!
-
Sali77
tag
Igen jó lenne azt is bezsebelni. Elég rendesen erősítettem remélem nem lesz baj és meglesz a liga kupa is.
Bár az összeszokottság még elég gyenge, 50% körül van. A bajnoki rajtra remélem azért sikerül elfogadható szintre tornázni.A bajnoki rajtot már én is várom, kíváncsi vagyok milyen erős a IV. osztály
-
Patrick
addikt
Mikor kezdődik a szezon?
Már várom. 
Ligakupa nekem nincsen, ugyebár... -
Sali77
tag
Sziasztok!
okay grat a liga kupa eredményhez
, igaz kicsit izgalmasra sikerült de a lényeg hogy megvan. -
Sali77
tag
Patrick Grat a visszavágóhoz.

És akkor most jöhet egy sokkal jobb szezon

-
Patrick
addikt
Nem sokkal.
Nekem csak az első 3 van feltoltva... a többi az mind alapszintű, semmi bajom nincs.
Csak az első 3-at toljad, minimum kb 10-es szintig, főleg a HR-t, abból lesz sok pénzed. Persze okosan, túlköltekezésbe ne ess. Mert kell majd erősíteni is, meg majd később stadiont is bővíteni. -
ftc
nagyúr
KArbantartót érdemes felhuzni? csökkenti a karbantartási költségeket?
-
Patrick
addikt
Tervek az nálam is vannak, remélem beválnak.

-
okay
aktív tag
Én is elkezdem a 3. keretet építeni csak magyarokból, de csak a köv szezontól.
Bejött az eladásokból 50Misi, aztán adok el még, abból is lesz, így vannak tervek mostmár
Stadion, mert noname ellen az én szintemen 24000-es is tele van, ha még rangadó is...
Létesítményre nem biztos hogy fog telni, de remélem az nem fog vissza. -
Patrick
addikt
Vettem egy belső védőt.
Az év végére így fog kinézni a 19 éves mindkét lábat használó magyar védőm.

200-100-100-120-100
Az ilyen már nem olyan rossz, remélem.

-
Patrick
addikt
Először is minden napon van edzés, játékosok, edzés menüpontban. Másodszor pedig minden nap lépj be, még ha nincs is mit csinálni, mert ezzel nő a tapasztalati pontod, ami később jól jöhet.

Látom megy az építkezés, helyes helyes. Szerintem az oktatási központot nem kell fejlesztened, felesleges. majd veszel valami egyszerű, használható alkalmazottat oda, aztán jó lesz az. Ráér az még, szerintem. Az első 3 a lényeg, azon belül is most a HR. és az első 3-hoz szerezzél alkalmazottakat 2-2-2-t. Vezető és segéd.
Ha ezekkel meg vagy, akkor majd nézegesd, hány néző jön ki a meccsekre, ha sokszor lesz telt házad, lehet egy picit nagyobb stadiont építeni, hamarosan.Játékosoknak meg össze kell még szokniuk, valamint nézegesd ki hova lehet jó, az útmutatóból.
-
Patrick
addikt
Hát mondjuk én tapasztaltat teszek oda, a jégkorongnál pl úgy van, vagy volt, hogy ha csatárt teszel meg csk-nak akkor a támadást erősíti, ha középpályást, akkor a középpálya lesz egy picit erősebb... nem tudom ez így van e a focinál is.
Szélsőmet eladom, i is van rakva, vettem egy újat helyette.

-
Patrick
addikt
Nyertem 3-0-ra, végre.

Az új kp-m 14-est hozott.

Még a védőm, aki 9es ratingot hoz, ő majd le lesz cserélve egy jobbra, talán holnap, vagy azután veszek is egy védőt belülre. És nagyjából meg is van a full A csapat.
-
ftc
nagyúr
Belekezdtem az építkezésekbe...
köv tanács?
próbálgatom a cspatot ki mire is jó -
okay
aktív tag
Hajrá!!!

Szerintem nem sok, azt mondják amelyik a legjobb formában van, de nincs is forma a játékban
Pedig nem a legtapasztaltabb, legnagyobb összhangú, esetleg népszerűségű, hanem hogy milyen jol meg neki a játék pfff.
És most is a 0 összhangút preferálod a kicsit gyengébb de megszokott játékosod helyett?Vagy ki van készülve az a régi szélsőd?
-
Sali77
tag
Sziasztok!
Számomra vége a bajnokságnak.

Sikerült bezsebelni 21 millát, már el is költöttem a nagyát
Most összeszoktatom a csapatot, ás várom a IV. osztály küzdelmeit.
Remélem a liga kupa meg a bari meccsek eléggé összeszoktatják a csapatotA kirakott játékosok közül tudnák választani.

még az is lehet sikerül benyúlnom az egyikért. -
Patrick
addikt
Vettem egy KP-t.
Holnap osztályozó, remélem nyerek!!!
A csapatkapitánynak milyen szerepe van a játékban? Mindegy kit állítok oda?
-
okay
aktív tag
Kiraktam egy csomó játékost.
Nézzetek rám ha érdekel valami.
-
Sali77
tag
Szia!
Üdvözöllek én is.
A kollégák minden fontosat elmondtak. 10 tapasztalatig nem tudsz igazolni azt hiszem utána viszont igen.
nem érdemes fiatal játékosokat igazolni, úgy sem tudod őket rendesen edzeni. Kiöregedő félben lévő 3/6 3/6 os játékosokat vegyél olcsón. És a HR központot húzd folyamatosan. Érdemes még kihasználnod az edzőtábort, azt hiszem kaptál erre a szezonra kettőt. Ha itt vissza olvasol, akkor jól le van írva hogyan kell a fő skillhez edzeni a többi képességet.Biztos jól fogsz szórakozni, szerintem ez a legjobb játék.
Egyébként én a V.14 ben vagyok még jelenleg LHK-FC
-
Patrick
addikt
Nekem jöhet az osztályozó.

Én elkezdenék építkezni, HR-t elsőnek. Alkalmazottakat oda. Abból lesz majd pénzed.
Állítsd be az edzést. Na meg az edző és reg. központ sem elhanyagolható építkezésben.
Aztán ha marad pénzed, akkor lehetne igazolni valakit, de ha jól tudom az egy ideig nem tudsz igazolni, mert nincs annyi tapasztalatod. -
ftc
nagyúr
Első meccsem 8-0 kikaptam

első félidő 7 gól a második csak 1-et kaptam

érdemes elkezdeni igazolgatni?
-
okay
aktív tag
Hello!
Régi ismerős
A Liga kupa alatt van időd ráhangolódni a játékra, és nem kell a kezdeti szponzorival egy teljes szezont leszenvedni.
Gazdasági és HR központot minél hamarabb, az most a legfontosabb mert 2hét múlva kb jön az első szponzori ajánlat! és bele 2 jobb alkalmazottat, és ne felejtsd el beállítani hogy vezető és segéd legyen!
Sok sikert! -
Patrick
addikt
Süti, meg vagy.

Stadionnál ne költs semmire, addig amíg nincs teleházad meccseken keresztül. Ott másra nem kell költeni egy jó sokáig, majd csak arra, hogy növeld a befogadóképességet.
A létesítményeknél csak az edző, regenerációs és gazdaságit fejleszd, ezek a legfontosabbak. Ehhez a 3-hoz mindenképpen legyen alkalmazottad 2-2-2. Egyik a vezető, általbán a jobb, a másik pedig a segédedző.
Nekem a többi létesítményem nullán van, illetve leromboltam...
Na meg szerezhetsz majd pár nudli alkalmazottat még a többi részhez.Az edzés részt jól olvasd el majd az útmutatóban, a szerint kell edzened majd.
Ebből az osztályból már nem tudsz kiesni, szóval, jól meg tudsz majd erősödni nyugodtan és majd fel lehet törni, én III-ban vagyok, igaz IV-ben kezdtem, most kezdtem el erősíteni és egész jól haladok! Jah pénz az van, nem úgy, mint a HT-ban...
A meccsmotor itt is produkál néha érdekes dolgokat, de közel sem annyit, mint a HT.
No a többiek is írnak majd valamit.

-
ftc
nagyúr
Üdv
elkezdtem a gamat... a HT mellett... első szezon úgyis csak ismerkedés...azt majd belejövök..
-
Sali77
tag
Sziasztok!
Hát nem sikerült bekerülni a legjobb 4 közzé a kredit kupában. az ellenfél 4 lövésből 3 gólt ért el. én meg 9-ből kettőt. Kevés volt a 3 védő. Na nem baj most már az összhangra koncentrálok, és cél a 4. liga középmezőnye.
-
Patrick
addikt
Nekem már mindegy.

-
Sali77
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne.

Én is vásárolgattam pár játékost, vagy 7-8 at már nem is tudom.
Viszont ezeknél a játékosoknál a megfelelő edzetségre már odafigyeltem. Kérdésem az lenne a régieket mikor érdemes piacra tenni mikor kaphatok érte jobb árat. A szezon vége után, amikor mindenki kap egy kis pénzt, és játékosokat ad és vesz. Vagy már rakjam ki őket minnél hamarabb. -
Patrick
addikt
Hát remélem én is.
Most már azért erősebb vagyok, mint eddig. Kifizetem a kölcsönt, eladok két alkalmazottat, vagy elbocsájtok és gyűjtöm a pénzt, közben eladok még kb 4-5 emberkét, akik nem olyan jók. Aztán belőlük ismét erősítek. És akkor már elég ütőképes csapatom lesz szerintem. -
Patrick
addikt
Nekem addig lesz még egy osztályozóm!

-
okay
aktív tag
Grat! mindenkinek.
Azt hiszem nem vagyok vele egyedül, nagyon várom már a köv szezont.
Mindenki megerősödve várhatja tiszta lappal.
-
Patrick
addikt
No, vettem egy csatárt a másik mellé. A mai bajnokin már játszott. 15-ös ratingot hozott, pedig nincs is összeszokottsága.
És csak 18 éves és 4,5 milláért vettem, sztem jól jártam vele. És még nincs normálisan megedzve. Maxmilián Vařecha. Nézzétek meg. 
3 meccs van még hátra, ebből kettő normál és egy nagyon alacsonnyal nyomom majd. Elvileg 2 győzelmem lesz. Aztán osztályozó, remélem sikerrel veszem.

-
Sali77
tag
Sziasztok!
Patrick grat a 4:0 hoz szép eredmény az 5. et így elverni.
csak így tovább.Ma kivívtam a továbbjutást a kredit kupában, így szombaton ki-ki mecset vívok a csoport elsőségért.
remélem meglesz. -
okay
aktív tag
Mindenki ezt használja pici változtatásokkal.
Az Útmutatóban benne van a hivatalos arány 100-70-50-35 minden posztra kiosztva.
Akik értenek hozzá mint pl a kapitány, ők teszteltek és ezeket az arányokat szerintük kb a link szerint kellene edzeni.
Pl a középső védőnél a gyorsaságot 60%-ra edzik, többi marad 50-en.
Ez útmutató szerint 100-50-50-50-50.Középső középpályás:
Kapitány szerint 100-70-70-40-40
Útmutató: 100-70-70-35-35Útmutatóban: Mellék
Legfontosabb képesség:70%
Közepesen fontos:50%
Legkevésbé fontos:35%
Ennyit kell tudni róla.Az igen, már megint változtatott
1.03 -
Patrick
addikt
ppmben hol találok arról írást, hogy kell edzeni a játékosokat? mert vagy vak vagyok, vagy nem tudom, mert nem találom.

-
Patrick
addikt
Szokatlan gólöröm: egyikük horgásznak, másikuk halnak tetteti magát, végigvergődik a földön, majd a csapat többi tagja is csatlakozik, felemelik a zsákmányt, egy társuk pedig fényképező mozdulatokat imitál. Micsoda kreativitás!
LOL

-
Patrick
addikt
Huh, nyertem, király.

Grat mindenkinek.

-
XDmanus
tag
Fúúú, 6 meccsel a vége előtt 101 ponttal a második vagyok, de most az uccsó 6 fordulóban játszok majd az 1., 3., 4., 5., 6. csapattal is, szóval most fog eldőlni minden! Remélem még bírják majd a srácok szuflával

-
okay
aktív tag
Én is szurkolok!

Mindenkinek 3pont! -
Sali77
tag
Sok sikert mindenkinek mára. Patrick neked külön szurkolok a 3 pontért
-
okay
aktív tag
Tapasztalat és egyéni összhangra gondoltam, pl a tapaszra 15pont körül lehet azt mondani hogy na ott már ér valami. Azt mondod hogy a középpályád a vészes, de én a védelmedről is azt mondanám ezekkel a beállításokkal, nagyon merész az hátul.
De az is lehet hogy ugyanilyen felállással következőleg megvered.
Az okosabbak teszteltek és az jött ki hogy
labdatartót üti a normál
normált üti a hosszúlabda
hosszúlabdát üti a labdatartó
De ez is változhat. -
okay
aktív tag
Ez mind csak találgatás mert a meccsmotort sose számoljuk ki.

Gyakran használta ellened a lestaktikát, 4 támadást el is vett.
Játékstílusra elvileg a Normál volt a nyerő amit játszott.
Lehet hogy a 3 védőddel nagyon bátor voltál, lestaktika, labdatartás.
Ha sok játékost cseréltél mostanában, akkor itt is látszik hogy hiába a rating, friss a keret.
29-20% középpálya, mégis megvolt neki a 47%.
Egyébként nyerned kellett volna, erősebb vagy
de talán tényleg ezek közrejátszottak abban hogy a motor ezt számolta ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Be Quiet! - LIGHT LOOP 360MM AIO
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- H110 lapkakészletű DDR3-at támogató alaplapok
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE - Garanciális 2027 Júliusig
- iPhone 15 PRO 128GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 87%! Dobozában!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az általános igaz több 15 millával mint tavaj, de 1 csillagos, a mádia meg 3 csillagos.
legalább 4csillagig ki kell várni

, szurkolok