Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
Üdv!
Érdeklődnék, hogy a potplayerben ha bele szeretnék nézni a jelenetekbe, a KMPlayernél volt olyan lehetőség, hogy a csúszkára rámentem az egérrel, és egy kisablakot jelenített meg:

Ezt a potplayerben hogyan tudnám beállítani?
Köszönöm előre is!
-
MrChris
nagyúr
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Ezaz! Most már vettem a fáradságot és átböngésztem.
Már eléggé úgy működik ahogy szerettem volna. Nagyon jó lejátszó, még jobban kezeli az erőforrást, mint az mpchc, legalábbis az én gépemen. Nem gondoltam volna. A vlc-t meg se említeném de az annyira vacak... -
Kernel
nagyúr
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Erről időközben megfeledkeztem, mindenesetre az első képkockára lép vissza így is. De ez talán nem is lényeges.
-
MrChris
nagyúr
Köszi! Ez az elalvás dolog gyerek mellett nem fenyeget, nem hagyja

Nem erre gondoltam, hanem ha lejátszott egy fájlt akkor annak utolsó képen álljon meg ahogy végére ért, ne kezdje a mappában lévő következőt lejátszani. Ha pedig a playt megnyomom akkor ismételjes meg, tehát mintha csak az az egy fájl lenne a mappában. -
Kernel
nagyúr
Harmadik opció plazma TV-hez fontos, egyébként nem feltétlenül. Ha nem jelölöm be, akkor is megáll, de visszalép az első filmkockára.
Ez viszont igen kellemetlen, ha az ember elalszik és az első filmkocka véletlenül valami fényes ábra, ami a kijelzőnek egyáltalán nem tesz jót.
Ha bejelölöm az opciót, akkor ki is írja, hogy Close File, majd beadja a PotPlayer logót. Plazmásoknak az sem jó, de azt már csak le kell cserélni egy fekete képre, így sötét képernyő marad csak. (Amellett nekem úgy van konfigurálva a gép, hogy 15 perc múlva leáll, a TV-t is kikapcsolja, egy relével.)
Ha nincs elalvás, akkor Play/Pause indítja ugyanazt a fájlt.
TV-re nagyon jó egyébként a lejátszó navigátora, amit jobbklikkel vagy billentyűparanccsal, távszabályzóval is elő lehet hozni:
Például a Kedvencek közé automatikusan menti a lejátszott fájlokat, amit én csak arra szoktam használni, hogy sorrendben vissza tudok lépni korábban nézett videókra, így nem kell keresgélni, hogy mit és hol néztem. Vagy épp min aludtam el előző este.
-
MrChris
nagyúr
Kipróbáltam ezt a lejátszót, mert gondot okozott a gyenge gépemnek (xeon5430/gts250) a 100mbps-os, 4k/25p-s videó. Egyenlőre hibátlanul viszi, míg a többi lejátszó akadozgat, VLC katasztrofálisan.
Hol lehet olyat beállítani, hogy játék végén ne kezdjen bele a következőbe, hanem leálljon, ha pedig ekkor megnyomom a play-t ugyan azt kezdje újra? -
tknof1871
őstag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Üdv! A telepítés vége előtt még felajánlotta, hogy letölt kodeket és hogy elindítja a programot a telepítés végén. Az a kondek kell?
-
Kernel
nagyúr
BMP tömörítetlen, PNG tömörített, de mindkettő veszteségmentes.
Míg a JPEG veszteséges tömörítés.
Utóbbit legfeljebb az befolyásolja, amikor lehet változtatni a minőséget, de ha ilyet nem találsz sehol a beállítások között, akkor valamilyen alapértelmezett értéket használ. 95 % például.
-
Exodius
őstag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Ah 1000 hála! Amúgy szerinted melyik formátum adja a legjobb képminőséget? Azt már látom, hogy BMP----->PNG------>JPEG a csökkenő sorrend a fájlok mérete szerint, de a képminőséggel mi a helyzet?

Továbbá: milyen dolgokat érdemes még bekapcsolni a programban, hogy csúcsra legyen járatva? Akár hang akár képminőség terén?

-
Exodius
őstag
Üdv!
Jpg formátumon kívül a Potpalyer tud más formátumban is képkockát menteni? Ha igen, azt hol találom?
-
tknof1871
őstag
Az első kommentben a linkek, amik olyan oldalra visznek ahonnan le lehet tölteni. Nos nem lehet letölteni. A PotPlayer-nek vége? Megszűnt?
-
makoss
veterán
Üdv!
Windows 10-re keresek magyar kezelőfelüetű Potplayert, van már?
Annó mikor erre jártam még nem volt
-
mzso
veterán
-
szumo
senior tag
Hello!
1000éve nem jártam erre, mert nem volt szükségem nagy megfejtésekre
De most több gondom is akadt:Újraraktam a potplayert, mert arra gondoltam, hogy valami beakadhatott, de nem is kellett volna, viszont nem találom azt a menüpontot, amiben bekapcsolom, hogy lejátszás közben mindig felül legyen.
A másik gondom, hogy én játék közben nézek filmeket/sorozatokat a 2. monitoron, de történt valami frissítés vagy valami és most amikor átváltok a játékra, a lejátszóban a kimerevedik a kép, ha pedig visszaváltok gyorsított képlejátszás van amíg utól nem éri a hangot.
Javasolták, hogy a videóleképezőben állítsam át a leképezést, de az egyetlen amivel működik, az olyan mint egy szarrá játszott vhs kazetta.Valakinek ötletek?
Előre is köszönöm! -
mzso
veterán
A Haali-t szerintem távolítsd el a rendszerről is. Már réges rég nem fejlesztik.
Splitternek még érdemesebb a LAV-t használni.Én alapból a LAV-t használom minden videóra is. A beépítettekkel sokszor akadt gondom. Sokszor bugos, vagy nagyobb a CPU használata. Talán a legrosszabb, hogy ha beépített használsz akkor aktivizálódik a beépített processing filter még akkor is ha különben ki van kapcsolva. Az meg szépen beletúr a minőségbe.
pl: https://potplayer.daum.net/forum/viewtopic.php?f=9&t=101HEVC-re amúgy lehet érdemesebb 64 bites lejátszót és dekódert használni. Elvileg gyorsabb.
-
nubreed
veterán
Igen arra gondoltam. Egyébként megoldódott. Az okozta a problémát, hogy a Filter Control/Filter Priority alatt hozzá adtam a Haali Media Splittert is, hogy azt preferálja. Ha ezt kiveszem, minden ok hevc cuccokkal is, illetve a Video Decoder alatt a hevc/h265 -re a built-in decodert használom.
Ha már itt tartunk, h264-re anno még megvettem a CoreAVC -t és azt használom, ha már van és természetesen ismerem a LAV Filterst, is, fent is van a legújabb, de azt csak audio -hoz használom, viszont ott mindenre.
-
mzso
veterán
Kevésbé bugos dekóder, gyanítom. Telepítsd fel a LAV filters-t. És állítsd be a PP-t, hogy azt használja. (Amúgy x265 fájl nincs. Gondolom a h.265/HEVC formátumú videókra gondolsz)
-
nubreed
veterán
Sziasztok!
Mi az x265 fájlok lejátszásának titka? Bizonyos fájlokat lejátszik, de más fájloknál (x265) csak hang van, kép nincs. Mi kell ahhoz, hogy ezekis menjenek? -
bobalazs
nagyúr
Megbolondult a potplayer, nem képes letölteni, vagy berakni a feliratokat. Nincsenek elérhető feliratok, ezt írja mikor a kijelölt felirat hozzáadása, vagy mentése, nyomok.
-
mzso
veterán
Van olyan akinek sikerült Potplayerrel behangolni az össze Digi digitális csatornát?
Az autoscan csak 362MHz-től találja meg a csatornákat.
Manuálisan meg nem tudom megadni, mert nem tudom az audio/video ID-eket. (valamiért a Cool jön be amikor próbálkozom...) -
mucinu
csendes tag
Sziasztok!
Banális, de bosszantó problémával szembesülök. A beolvasott zenék nem kerülnek egymás után lejátszásra. Nem a sorrendiséggel van baj, hanem azzal, hogy amikor az egyik véget ér, nem indul el a következő lejátszása. Igazából nem is ér véget az audió file lejátszása, mert az időszámláló nem áll le, hanem tovább számol. Találkozott már valaki hasonló problémával? -
cintula187
addikt
hi
ebben a programban hogy kell hdmi -n passthrough kiküldeni a kódolatlan jelen az erősítöre?köszi
-
huskydog17
addikt
válasz
Easyl0ver
üzenetére
Nem, nincs interpolációs technika benne (ha erre gondoltál), de vannak olyan szoftverek, melyek segítéségével a lejátszó képes lesz rá (megfelelően erős konfiguráció esetén).
Ha natív 60fps forrásra gondoltál, akkor természetesen minden gond nélkül megbirkózik azokkal is, ilyenkor értelemszerűen nincs szükség interpolációra. -
szimcsi
senior tag
Pontosítanék, szóval coaxialis káblellel, coax digitalban (logitech z5500), ha bármit elindítok pot player-rel és ha pillanat megállítás után újra lejátszok, a hang néhány esetben szaggatva hallatszik.
Amennyiben DTS a hang, akkor viszont minden esetben, sima lejátszáskor is szaggat és darabos a hang. -
szimcsi
senior tag
hello,
PotPlayer1.5.44465-x64-t használok, logitech z5500 (hangkártya audigy 2zs, win7 enterprise) koax kábel.
Ha AC3-as filmet nézek, és nyomok egy pause-t, 1-2 esetben darabosan, szaggatva jön a hang utána.
Ha DTS a hang, akkor végig szaggatva játsza, darabos a hang.[link] most így van beállítva, de próbálgattam és nem lett jobb.Valaki esetleg tudná a megoldást?
Köszönöm.
-
Easyl0ver
tag
60 Fps lejátszást belehet állítani Potplayerben?
-
Tibcsi2000
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudja a megoldást, hogy alapból a magyar audiósávot válassza?
-
Kernel
nagyúr
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Elképzelhető, hogy amikor a távszabályzómat konfiguráltam, át lett állítva ez is.
-
GeoJoe
senior tag
üdv!
Vettem egy szép nagy tv-t így megjött az igény a fullhd tartalmak nézésére. A gond ott kezdődik, hogy a vlc-n minimálisan is de akadnak ezek a videók. Letöltöttem a Pot Playert, akadás nincs de itt mintha gyorsan mozogna a kép. Próbáltam a lejátszási sebességet lassítani de olyankor a hang is torzul, szóval nem ez a beállítás a nyerő.
Ötlet? Előre is köszi!
-
sirdenis
tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Madshin volt meg azon is maradt. :/ Bosszantó , nem állítottam el semmit és mégis megváltozott vmi.
-
sirdenis
tag
Eddig ha tomorített (rar) filmeket raktam a lejatszoba , szó nélkül ment minden. Tegnap felraktam ezt az svp-t ,ffdshow miegymás volt a csomagban és azóta a tömörített filmek helyett csak hang van meg visualizáció. Hogy tudom ezt visszaálítani tőrlés nélkül ?
-
tknof1871
őstag
Üdv! Furcsa hiba történt. Eltűnt a PotPlayerMini64.exe fájl. Ráadásul már futott a PotPlayer, csak megállítottam a videót. Egy másik videót is megakartam nézni, de már nem volt, ami megnyissa. Nem uninstalláltam, nem töröltem a mappájából Egyszerűen eltűnt.

Innen letöltöm a legújabbat és rátelepítem a régi mappába. -
tknof1871
őstag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Szuper! Ennek van értelme a logóval ellentétben. Az órához hozzá csaphatták volna a dátumot is, de így is jó.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
tknof1871
üzenetére
Nálam azt mutatja, de megtaláltam miért.
Ugye a Preferences -> General -> Logo-nál a Logo (while playback is off)-ban a [Default Logo defined in skin] van beállítva, viszont nem mindegyik skinnél az óra a default. Én a Preferences -> General -> Skin -> BlackBox (konkrétan BlackBox3_en.dsf) egyik verzióját használom, és ott az órát mutatja így. Próbáld ki, hogy melyik skinnél van így, hátha valamelyik megfelel.
-
tknof1871
őstag
Üdv! A Daum PotPlayer képes arra, hogy ha nincs lejátszás, akkor a felszínen ne az alapértelmezett logót mutassa, hanem az időt (óra:perc)? Azt hiszem például a KMPlayer az időt mutatta, mikor nem volt videólejátszás.
-
pk2
tag
Hátha tud valaki segíteni. Olyan gondom van ,hogy egyes videóknál recseg a hang és egyszerűen nem tudok rájönni mi okozhatja. Valakinek esetleg valami ötlete?
Hoppá, tárgytalan asszem sikerült megoldani.

-
Kernel
nagyúr
Ha jól emlékszem, ennyi elég hozzá:
Nekem már nincs beállítva, mert amikor elalszom közben, jobban járok, ha leáll teljesen.
Be tudtam állítani azt is, hogy a végén maradjon full sötét képernyő (nehogy beégjen a plazmakijelző), végül kikapcsol magától a gép is, TV is. Egy érdekesség, ehhez kellett még a "Close file" opció is, mert egyébként visszaugrik az első képkockára, ami nem mindig sötét, esete válogatja.
De ezt csak azért írtam, ha esetleg más fórumozónak is lenne ilyen problémája.
Ha pedig folytatni szeretném a lejátszást, távszabályzóval előhívom a PotPlayer saját Navigátorát.
-
szumo
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha sorozatot nézek minden rész után kikapcsolódik a lejátszó.
Nem tudja valaki, hogy hol kell beállítani, hogy folytassa a lejátszást a következő résszel? -
Kernel
nagyúr
válasz
tknof1871
üzenetére
Intel iGPU-t használok, nekem a következő problémák jelentkeztek, DXVA-módban:
Először is a Process Explorer segítségével kimutatható volt, hogy a CPU-terhelés valóban csökken, GPU-terhelés nő, vagyis végzi a dolgát.
Viszont egyes videótípusoknál jellegzetes, színes, foltos hibák jelentkeztek. Vagy a másik, amikor egy idő után akadozni kezdett a kép, mint egy lassított felvétel.
Utóbbit tapasztalom a DVBViewer használata közben, amennyiben a LAV-filternek engedem a DXVA-t. Ugyanez van a Firefoxnál az RTLMOST (vagyis Silverlight) videóknál, ezért ilyet csak a Chrome-ban tudok nézni, mert az nem gyorsít. (A Firefoxban nem tilthatom le a hardveres gyorsítást, mert akkor egyéb gondok lesznek, fontsimítás, ilyesmi.)
Mindent összevetve, engedélyezheted szerintem, a problémákat úgyis észre fogod venni, vagy jobb esetben csak végzi a dolgát. Nekem nem vált be.
-
tknof1871
őstag
Üdv! DXVA-ról szeretnék valamit megtudni. A Beállítások > Szűrőkezelés > Videó dekódoló > Beépített kódek / DXVA beállítások (vagy Beépített videó dekóder konfiguráció) az a része a PotPlayer-nek, ahol a hardvergyorsítás (DXVA) bekapcsolható. Bekapcsolnám, mert azt gondolom nem erős a gépem CPU-ja. Itt van a Felbontási korlát. Ha ez Bármilyen felbontás-ra van állítva, akkor azt írja, mellette zárójelben, hogy súlyos problémák adódhatnak, ha a VGA nem támogatja azt.
Ez pontosan milyen problémákat jelenthet?
Letöltöttem a DXVA Checker 3.3.1 programot. Tesztelni akartam a hardvert, hogy képes-e a DXVA-ra. Futtattam a programot, de nem tudom értelmezni az eredményt. Az eredmény nem egyszerűen igen, vagy nem. Rengeteg dolgot ír. Mit kell nézni?
-
brian173
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam keresgélni programban is, itt is, mi lehet a megoldás az én, tuti egyszerűen megoldható problémámra. Annyi lenne az egész, hogy ha elindítok egy file-t, nem a Potplayer lesz az aktív ablak, így amikor entert nyomnék, nem teljes képernyőre teszi, hanem indul még egyszer a file. Ezen problémámra van valami beállítási lehetőség?
-
gyulank
addikt
Van ehhez lyrics plugin?
-
gyulank
addikt
Sziasztok! Azt tudja valaki, hogy pontosan mit jelentenek a hangbeállítások? 5.1-es DVD lejátszót használok erősítőként, amin a bemenetnél ki lehet választani a Prologic2-őt. Milyen beállítások mellett lenne a legnagyobb a térhatás? Van itt pl. hogy Hangszórók: Dolby Pro Logic II, és ugyanez+LFE. Van "mélynyomó", de gondolom, minden 5.1-be van, az a .1, de akkor a +LFE egy 2.1-es kimenetre lenne? Mátrix normalizálás, Sztereó hang kiterjesztés, Térhangzás kiterjesztés, a kimenetnél ezek gondolom egyik se befolyásol semmit a Pro Logic miatt. LFE átirányítás, Zengetési hangerő?
-
Kernel
nagyúr
TAB lenyomására kiírja, hogy mit használ éppen, én még nem vettem észre, hogy mikor aktiválódnak azok a dekóderek. Lehet tiltani a belső dekódereket, beállítani helyette a LAV-filtert például (aki azt jobban kedveli), mint ahogy itt is csinálják: [link]
Itt is variálnak rendesen, de nekem nincs gondom a sima mozgással: [link]
Ami nálam minőségjavító (Intel GPU, alaplapi HDMI-kimenetről megy a TV), a kimeneti render Overlay Mixer beállítása, ami megkerüli a Win7 GUI-t, kontrasztosabb, szebb képet ad. Plusz még egy Intel specifikus beállítás javít sokat, de ez csak azt érinti, akinek ilyen GPU van:

A PotPlayer támogatja a madVR rendert is, de nekem az túlvezérli a kimenetet. Azon is lehetne még konfigurálni valószínűleg, de egyelőre nem mentem bele jobban.
-
Bali27
addikt
Én most váltotam Potplayerre, de iszonyu jó kis programnek tünik.. Szó szerint mindent visz és semmi gondom vele..
Eddig az SMplayer használtam, azzal se volt semmi gondom, csak itt több a beállítási lehetőség, igaz youtubeos letöltési cucc nincs.... de nem hiányzik különös képpen.
Az a 4 codec elfér de csinál valamit? Mert gondolom a Video résznél kéne valamit állitgatni.
Én végignéztem mindet de a minőség egyiktől sem lett érezhetően jobb... -
Dumi86
senior tag
Nos kipróbáltam ezt a lejátszót a 64bitest. Egész jó,van benne minden,tetszetősebb mint a vlc.
Ja és elöttem szolónak,igen már van benne magyar nyelv is. 
-
mzso
veterán
Valaki meg tudja mondani, hogy mi ez?
CMD_WDM_AUDIO_TYPE_MESSAGE
Olyasmi mint ez?
CMD_AUDIO_CODEC_TYPE_MESSAGE
Ha igen akkor hogy tudom használni. Mert helyettesítve az utóbbit nem jelenik meg semmilyen szöveg.
-
Krystal_s
addikt
Nálam az 1.5.39659 (64Bit) verzió működik megfelelően.
A korábbiakkal csak annyi gondom volt, hogy amikor beletekertem egy videóba, akkor elég gyakran lehalkította és újra bele kellett tekerni, hogy a hang visszaálljon normálra.Penge_4: Szó szerint ezt vallom évek óta.
Ma már egy frissítés nem minden esetben jelenti azt, hogy jobb és hogy szükséges egy adott gépen. Még a rendszert sem frissítem szívesen, csak ha fontos, mert gyakran többet árt, mint használ. Rendszeresen olvasom a Changelog-ot és mivel volt jó pár codec újítás, ezért gondoltam érdemes lenne frissítenem.ui: Én innen szoktam letölteni a programot, fent van az összes verzió és leírás...
-
Penge_4
veterán
válasz
Krystal_s
üzenetére
"Most már nem érdekel, mert nem fogok frissíteni. A legutóbbi frissítés után egyes videóknál szétesett a kép és volt pár új (számomra) felesleges, zavaró funkció is pl feliratnál kijelölte a szöveget és online lehetett keresni stb. Ezért inkább a jól bevált régebbi verziót tettem vissza, amivel minden jól működik."
Changelog... Régi jól bevált alapszabály, hogy ami nem rossz, azt ne javítsd meg. Ha a changelogban nem találsz olyan változást, ami számodra fontos (új funkció, vagy bugfix), akkor felesleges folyamatosan frissítgetni.
-
Kernel
nagyúr
Én is mindig lementem a beállításokat, mielőtt piszkálásra kerül a sor, az a biztos. Lehetne registryből is, illetve az exportálás menüponttal, de én inkább beállítom az .ini mentést, utána arról készítek egy másolatot.
Viszont a legutóbbi verziónál azt vettem észre, hogy már nem a program saját mappájába teszi és onnan nem is olvassa be, hanem:
C:\Users\Felhasználónév\AppData\Roaming\PotPlayerMini\PotPlayerMini.ini
Eddig egyszerűbb volt, mert csak beraktam a saját könyvtárába, onnan kezdve rögtön működött akkor is, ha másik, illetve újratelepített Windowsból indítottam. De most már úgy néz ki sajnos, a Microsoft ajánlását követik ennél is.
-
válasz
Krystal_s
üzenetére
Akkor csak nem en vagyok az egyetlen akinek gondjai vannak.

Tegnap valami csoda folytan megint resetelte a beallitasokat, de hogy hogyan????
Arra tudok csak gondolni, hogy en is beallitottam, hogy inibe mentse, eddig soha nem volt ez megadva,
Ma uninstall, registry kitakaritas, aztan felrakom megint.Neked melyik az a verzio ami hibatlanul mukodik?
-
Krystal_s
addikt
Nálam alapból .ini-be menti a beállításokat (Store settings to .ini file), de ilyenkor nem szokta megjegyezni frissítés után a korábbi beállításokat, csak néha, verziófüggő. Próbáltam, hogy átneveztem a config. managemnet részen a presetet, de úgy sem volt jó. Export presetsnél lehetne elvileg kimenteni az egészet, majd visszatölteni, de már nem tudom az miért nem működött.
Most már nem érdekel, mert nem fogok frissíteni. A legutóbbi frissítés után egyes videóknál szétesett a kép és volt pár új (számomra) felesleges, zavaró funkció is pl feliratnál kijelölte a szöveget és online lehetett keresni stb. Ezért inkább a jól bevált régebbi verziót tettem vissza, amivel minden jól működik. -
.:LoMAX:.
aktív tag
Sziasztok,
még nem láttam itt linket a magyar nyelvhez, így megosztom a talált linket, de szerintem hamarosan a program telepítőjébe is bekerül. -
szumo
senior tag
Értem, én, hogy a nyúl szőrös.
Hasonló okok miatt csináltam ezt a KM-nél is, mert volt az a fránya felirat beállítás, hogy a kiterjesztett/levágott fekete részen is jelenjen meg a felirat, és mikor sokadszor kellett kutatnom, hogy mikor is kérdeztem meg először, azt a beállítást, elkezdtem beállítás mentéseket csinálni.
Ráadásul, a kimentett beállítást be tudja fejlesztéstől függetlenül tölteni. Nem is akarom a lelkét megérteni.
A KM-ben 3.1 óta hurcoltam a beállításaimat. De nem kellett kínlódni azóta.
Talán ez a szükséges rossz, ami keserédessé teszi az ízt a szánkban
-
Az ok, de erted, 2014-be, updatelsz egy progit s nehany beallitasodat reseteli, de nem mindet, azert ez wtf???
Backward compatibility vagy valami?
Ertem en, hogy fejlesztik, valtozik a config, meg az api meg minden, de oldjak mar meg, hogy a regi dolgok is tamogatva legyenek vagy konvertalja at maganak az uj formara ha arra van szukseg vagy legalabb szoljon, hogy hello paraszt mentsd le a beallitasaid.Az alap dolgokat belovom gyorsan, de voltak olyanok amikre mar egyaltalan nem emlekszem miert allitgattam, meg pontosan hol/hogyan, de oka volt s majd egyszer csak megint elo fog jonni s megint guglizhatom ki.
-
szumo
senior tag
Mielőtt lefekszem aludni, eszembe jutott, hogy nekem a KM-ben direkt voltak beállítások elmentve, mert a laptopon másképp viselkedett, mint a 3 kijelzős asztali gépen, és egy újratelepítésnél hasznosnak ítéltem meg.
Ha sikerült belőnöd újra, csinálj egy beállítások ki exportálását, és akkor onnantól egy dupla kattintás a visszaállítás.Jó8!
-
-
szumo
senior tag
Megtértem

És felhagyok a kmplayer-rel, mert....Köszönöm a skint, és a fordítást is!

A középre rendezett vezérlős KM skint nem tervezed véletlen megcsinálásra, én azt szerettem.
Viszont nem bírok a felirat beállításával. Valamit tuti nem veszek észre
Mit ronthattam el?Örülnék a sárga feliratomnak, mert az évek alatt arra állt rá a szemem.
Szerk.: Belenéztem más feliratos filmbe, ott megy a sárga feliratom, azóta finomhangoltam is, ahogy néztem a probléma az *.ass kiterjesztésű feliratokat érinti. Ötlet?
-
Mi a jo anyjaert nem tartja meg ez a nyamvadt progi a beallitasokat frissites utan???
Nemely megmarad, nemelyik nem s allitgathatom be ujra, ugy hogy mar azt se tudom elozoleg hogy volt s napokig nem fog normalisan mukodni, mig a beallitasok 500. atnyalazasara be nem allitok mindent, ismet.
Ez a normal mukodes? Komolyan?
A korabbi verzio beallitasainak ilyenkor annyi? Nem tarolja le sehol? -
Gabee8
csendes tag
válasz
maestro87
üzenetére
Én készítettem korábban ezt a skint ezen a 3D gomb rajta van:
Kmplayer3.2 Skin
Üdv Gabee8 -
bt87
újonc
Hali,
Infoként írom, hogy a szoftverfordítások (http://szoftverforditasok.hu) oldalon már nagyon régóta elérhető a PotPlayer fordítása.
Azt hiszem a most megjelent új többnyelvű verziót is megcsinálják.
Én még egy régebbi dll fordításukat használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Call of Duty: Warzone
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motoros topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Már eléggé úgy működik ahogy szerettem volna. Nagyon jó lejátszó, még jobban kezeli az erőforrást, mint az mpchc, legalábbis az én gépemen. Nem gondoltam volna. A vlc-t meg se említeném de az annyira vacak...