Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Nálam az 1.5.39659 (64Bit) verzió működik megfelelően.
A korábbiakkal csak annyi gondom volt, hogy amikor beletekertem egy videóba, akkor elég gyakran lehalkította és újra bele kellett tekerni, hogy a hang visszaálljon normálra.Penge_4: Szó szerint ezt vallom évek óta.
Ma már egy frissítés nem minden esetben jelenti azt, hogy jobb és hogy szükséges egy adott gépen. Még a rendszert sem frissítem szívesen, csak ha fontos, mert gyakran többet árt, mint használ. Rendszeresen olvasom a Changelog-ot és mivel volt jó pár codec újítás, ezért gondoltam érdemes lenne frissítenem.ui: Én innen szoktam letölteni a programot, fent van az összes verzió és leírás...
-
Kernel
nagyúr
Én is mindig lementem a beállításokat, mielőtt piszkálásra kerül a sor, az a biztos. Lehetne registryből is, illetve az exportálás menüponttal, de én inkább beállítom az .ini mentést, utána arról készítek egy másolatot.
Viszont a legutóbbi verziónál azt vettem észre, hogy már nem a program saját mappájába teszi és onnan nem is olvassa be, hanem:
C:\Users\Felhasználónév\AppData\Roaming\PotPlayerMini\PotPlayerMini.ini
Eddig egyszerűbb volt, mert csak beraktam a saját könyvtárába, onnan kezdve rögtön működött akkor is, ha másik, illetve újratelepített Windowsból indítottam. De most már úgy néz ki sajnos, a Microsoft ajánlását követik ennél is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ma már egy frissítés nem minden esetben jelenti azt, hogy jobb és hogy szükséges egy adott gépen. Még a rendszert sem frissítem szívesen, csak ha fontos, mert gyakran többet árt, mint használ. Rendszeresen olvasom a Changelog-ot és mivel volt jó pár codec újítás, ezért gondoltam érdemes lenne frissítenem.