Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Nálam az 1.5.39659 (64Bit) verzió működik megfelelően.
A korábbiakkal csak annyi gondom volt, hogy amikor beletekertem egy videóba, akkor elég gyakran lehalkította és újra bele kellett tekerni, hogy a hang visszaálljon normálra.Penge_4: Szó szerint ezt vallom évek óta.
Ma már egy frissítés nem minden esetben jelenti azt, hogy jobb és hogy szükséges egy adott gépen. Még a rendszert sem frissítem szívesen, csak ha fontos, mert gyakran többet árt, mint használ. Rendszeresen olvasom a Changelog-ot és mivel volt jó pár codec újítás, ezért gondoltam érdemes lenne frissítenem.ui: Én innen szoktam letölteni a programot, fent van az összes verzió és leírás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Milyen monitort vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ma már egy frissítés nem minden esetben jelenti azt, hogy jobb és hogy szükséges egy adott gépen. Még a rendszert sem frissítem szívesen, csak ha fontos, mert gyakran többet árt, mint használ. Rendszeresen olvasom a Changelog-ot és mivel volt jó pár codec újítás, ezért gondoltam érdemes lenne frissítenem.