Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mzso
    veterán

Igen arra gondoltam. Egyébként megoldódott. Az okozta a problémát, hogy a Filter Control/Filter Priority alatt hozzá adtam a Haali Media Splittert is, hogy azt preferálja. Ha ezt kiveszem, minden ok hevc cuccokkal is, illetve a Video Decoder alatt a hevc/h265 -re a built-in decodert használom.

Ha már itt tartunk, h264-re anno még megvettem a CoreAVC -t és azt használom, ha már van és természetesen ismerem a LAV Filterst, is, fent is van a legújabb, de azt csak audio -hoz használom, viszont ott mindenre.

A Haali-t szerintem távolítsd el a rendszerről is. Már réges rég nem fejlesztik.
    Splitternek még érdemesebb a LAV-t használni.

Én alapból a LAV-t használom minden videóra is. A beépítettekkel sokszor akadt gondom. Sokszor bugos, vagy nagyobb a CPU használata. Talán a legrosszabb, hogy ha beépített használsz akkor aktivizálódik a beépített processing filter még akkor is ha különben ki van kapcsolva. Az meg szépen beletúr a minőségbe.
    pl: https://potplayer.daum.net/forum/viewtopic.php?f=9&t=101

HEVC-re amúgy lehet érdemesebb 64 bites lejátszót és dekódert használni. Elvileg gyorsabb.

Új hozzászólás Aktív témák