Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
birno
addikt
válasz
Krystal_s
üzenetére
Akkor csak nem en vagyok az egyetlen akinek gondjai vannak.

Tegnap valami csoda folytan megint resetelte a beallitasokat, de hogy hogyan????
Arra tudok csak gondolni, hogy en is beallitottam, hogy inibe mentse, eddig soha nem volt ez megadva,
Ma uninstall, registry kitakaritas, aztan felrakom megint.Neked melyik az a verzio ami hibatlanul mukodik?
-
birno
addikt
Az ok, de erted, 2014-be, updatelsz egy progit s nehany beallitasodat reseteli, de nem mindet, azert ez wtf???
Backward compatibility vagy valami?
Ertem en, hogy fejlesztik, valtozik a config, meg az api meg minden, de oldjak mar meg, hogy a regi dolgok is tamogatva legyenek vagy konvertalja at maganak az uj formara ha arra van szukseg vagy legalabb szoljon, hogy hello paraszt mentsd le a beallitasaid.Az alap dolgokat belovom gyorsan, de voltak olyanok amikre mar egyaltalan nem emlekszem miert allitgattam, meg pontosan hol/hogyan, de oka volt s majd egyszer csak megint elo fog jonni s megint guglizhatom ki.
-
birno
addikt
-
birno
addikt
Mi a jo anyjaert nem tartja meg ez a nyamvadt progi a beallitasokat frissites utan???
Nemely megmarad, nemelyik nem s allitgathatom be ujra, ugy hogy mar azt se tudom elozoleg hogy volt s napokig nem fog normalisan mukodni, mig a beallitasok 500. atnyalazasara be nem allitok mindent, ismet.
Ez a normal mukodes? Komolyan?
A korabbi verzio beallitasainak ilyenkor annyi? Nem tarolja le sehol? -
birno
addikt
Sziasztok,

Default skinnel hogyan lehet eltuntetni az also reszt, ahol az equalizert mutatja, jobb oldalt rozsaszinnel meg az idot?
Nezegetem a beallitasokat, de nem jovok ra, hogy mi a francnak hivja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 17 - alap
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BMW topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest