Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Amit én csinálnék, opció beállítása:
Program leállítása, a Potplayer mappájából .ini fájlt elteszem máshová:

Ezután minden beállítás alapra kerül. A program új registry beállításokat generál. Ha a hiba megszűnik, akkor értelemszerűen a beállítások között van a probléma.
Ha az .ini fájlt visszarakom, induláskor a program először azt nézi, nem a registry-t, így a régi beállításokat visszakapom.
Vagy vannak további lehetőségek is, ahogy jobban tetszik:

Az inicializálás is töröl minden beállítást. Ha az egész programot újratelepíted (akár a legfrissebb verzió felrakása érdekében, vagy épp vissza is lehet lépni, ha az jobb volt), a mentett .ini fájl ugyanúgy visszarakható.
-
mzso
veterán
-
Kernel
nagyúr
Ha jól emlékszem, ennyi elég hozzá:
Nekem már nincs beállítva, mert amikor elalszom közben, jobban járok, ha leáll teljesen.
Be tudtam állítani azt is, hogy a végén maradjon full sötét képernyő (nehogy beégjen a plazmakijelző), végül kikapcsol magától a gép is, TV is. Egy érdekesség, ehhez kellett még a "Close file" opció is, mert egyébként visszaugrik az első képkockára, ami nem mindig sötét, esete válogatja.
De ezt csak azért írtam, ha esetleg más fórumozónak is lenne ilyen problémája.
Ha pedig folytatni szeretném a lejátszást, távszabályzóval előhívom a PotPlayer saját Navigátorát.
-
birno
addikt
Az ok, de erted, 2014-be, updatelsz egy progit s nehany beallitasodat reseteli, de nem mindet, azert ez wtf???
Backward compatibility vagy valami?
Ertem en, hogy fejlesztik, valtozik a config, meg az api meg minden, de oldjak mar meg, hogy a regi dolgok is tamogatva legyenek vagy konvertalja at maganak az uj formara ha arra van szukseg vagy legalabb szoljon, hogy hello paraszt mentsd le a beallitasaid.Az alap dolgokat belovom gyorsan, de voltak olyanok amikre mar egyaltalan nem emlekszem miert allitgattam, meg pontosan hol/hogyan, de oka volt s majd egyszer csak megint elo fog jonni s megint guglizhatom ki.
-
birno
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Crimson Desert
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest