Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
Én most váltotam Potplayerre, de iszonyu jó kis programnek tünik.. Szó szerint mindent visz és semmi gondom vele..
Eddig az SMplayer használtam, azzal se volt semmi gondom, csak itt több a beállítási lehetőség, igaz youtubeos letöltési cucc nincs.... de nem hiányzik különös képpen.
Az a 4 codec elfér de csinál valamit? Mert gondolom a Video résznél kéne valamit állitgatni.
Én végignéztem mindet de a minőség egyiktől sem lett érezhetően jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jövedelem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- iPhone 15 Pro Max 256GB 86% (1év Garancia)
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eddig az SMplayer használtam, azzal se volt semmi gondom, csak itt több a beállítási lehetőség, igaz youtubeos letöltési cucc nincs.... de nem hiányzik különös képpen.