Hirdetés
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
theBitEater
csendes tag
Szia mindegy1!
Sejtem miféle visual studio-ban írt kommunikációs programra gondolsz, ugyanis már számos ilyen programot fejlesztettem. Volt egy nagyon hasonló projektem-egy gumi keverő géphez kellett receptúrákat kezelni tudó HMI-SCADA alkalmazást fejlesztenem. Az irodában a technológus elkészítette a receptet, elküldte ethernet hálózaton keresztül az üzemi számítógépre, ott a dolgozó a megfelelő időben kiválasztotta a HMI felületen a listából- a számítógép áttöltötte a receptúrának megfelelő paramétereket a PLC-be. Maga a HMI program több felhasználószintet kezelt eszerint engedte a gép funkcióit és paramétereit használni, illetve megváltoztatni. Sőt a folyamatparamétereket(pillanatnyilag felvett villamos teljesítmény, aktuálisan betöltött receptúra, IO lista ) is rögzítette egy adatbázisba, így akár valós időben is nyomon lehetett követni a gép működését az irodából.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AM4 Félkonfig/Teljes konfig
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Asus TUF GAMING A620M-PLUS alaplap eladó
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- DELL Alienware 16X Aurora AC16251 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest