Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linem
senior tag
válasz
kenyocsaba23
üzenetére
A munkáltatók elfogadják megszerzett tudásnak ezt a tanfolyamot is jelentkezésnél, de részükről nem ez fog dönteni, hanem a megszerzett gyakorlat, tapasztalat, tudás. A PLC programozáshoz szükség van elektronikai oldalra és automatikai, esetleg mechatronikai tudásra is.
Én elvégeztem egy ilyen PLC tanfolyamot, utána elektronikait és automatikait is. Sajnos tudásban nem sokat érnek ezek a tanfolyamok, mert csak az alapokat tanítják meg 10 hónap alatt. Úgy értem, hogy ezzel a tudással élesben elvérzel.
A szorgalom hasznos, de magadtól csak tapasztalat árán tudsz tanulni. Egy ilyen szakmához pedig sok-sok év tapasztalat szükséges. Tehát hosszú az út a célod eléréséhez. A legjobb, ha van esélyed segédkezni, tanulgatni egy tapasztalt PLC programozó mellett. Viszont ez azt jelenti, hogy a munkáltatódnak türelmesnek kell lennie évekig a tudásod megszerzéséig, miközben felvehetne tapasztalt programozót is a helyedre. A másik probléma a szakmai féltékenység, amit személyesen is tapasztaltam. Ritka az olyan programozó, aki az évek alatt megszerzett tapasztalatát átadja önzetlenül. Szóval nehéz a válasz. Neked kell eldönteni, hogy a cégednél a körülményekhez képest érdemes-e belekezdened.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Witcher topik
- Elektromos autók - motorok
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest