- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Néztem, én is azt linkeltem. Örültem is, hogy végre valami
. A kártyákat már meggyógyítottam a hozzájuk való image-fájlokkal (elvileg, majd hétfőn kiderül, sikerült-e), csak nem tudom, mitől jött épp most elő ez a gond. Ráadásul egy másik, de ugyanilyen típusú CPU-példányon, másik kártyával is ugyanezt csinálta, pedig korábban mindkét párost többször is módosítottuk.
A "jelenlegi verzió" alatt a következőt értettem: a mi moduljainkon elvileg 2.0.0-ás ill. 2.0.8-as fw van, az aktuális utolsó egészen friss kiadás pedig a v2.6.9-es (köztük 7-8 másik verziószámú fw is van). A feature- és buglista egyébként meglehetősen hosszú a frissítések leírásában. Az egyik feltétel a frissítéshez, idézet a Siemens-től: "The module in the station whose firmware is to be updated must have firmware version V2.6.1 or higher and be accessible online." Tehát vagy több lépcsőben kell frissíteni, vagy egyáltalán nem is lehet. Ezen felül a bootloadernek külön verziószáma van, és annál is van megkötés, minimum A0.21.0 számúnak kell lennie. Elvileg frissíthető MMC-n keresztül is, de ehhez nincsenek meg a megfelelő eszközeink, ahogy látom.
Igazából az érdekelne, hogy mit lehet tenni, ha nem lehet frissíteni a CPU-t (vagy az hatástalan marad)? A jelenség csak esetleges, vagy adott konfiguráció és program esetén mindig előjön? Addig kell próbálkozni, míg egyszer csak sikerül a letöltés? Van ezzel kapcsolatban tapasztalatod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Projektor topic
- További aktív témák...
- PC's Bövitőkártyák és Egyéb kiegészitők!
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A kártyákat már meggyógyítottam a hozzájuk való image-fájlokkal (elvileg, majd hétfőn kiderül, sikerült-e), csak nem tudom, mitől jött épp most elő ez a gond. Ráadásul egy másik, de ugyanilyen típusú CPU-példányon, másik kártyával is ugyanezt csinálta, pedig korábban mindkét párost többször is módosítottuk.