- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miertvansote
tag
Sziasztok!
Elnézést ha OFF topic de nem találtam erre megfelelő helyet, itt az oldalon belül.
Holnap megyek egy állásinterjúra, aránylag kis cég egy nagyobb faluban (vagy kisebb város). Elvileg PLC programozót keresnek, de gondolom kell emellett szerelni, tervrajzokat készíteni, stb ehhez kapcsolódóan. Pályakezdő vagyok, tapasztalatom még szinte semmi egy kevés siemens PLC-vel. Nyelvvizsgám még nincs meg, de már az államvizsgám megvan mint villamosmérnök. Ha megkérdezik milyen bérre számítok szerintetek mit merjek mondani, hogy ne riasszam el őket. Szeretnék dolgozni már, tudom hogy kezdőként nem szabad sokat várni, nem is érdekel még most annyira a pénz. Csak mégis szerintetek mi a reális, mit mondjak. Leginkább a szakmai fejlődés érdekelne még most az első pár évben, de azért gondolom valamit mégis mondanom kellene valami összeget és nem akarom, hogy kiröhögjenek vagy azért mert túl keveset vagy azért mert túl sokat mondok. Remélem megértetek. Köszönöm előre is a válaszotokat.
Ja és kérlek tüntessétek fel, hogy nettó vagy bruttó összeget mondtok, mert most még azt sem tudom, hogy mennyit vonnak le a bruttó fizetésből, szóval mennyi lesz abból a nettó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Besegít az AI a zöldségespultnál
- Sorozatok
- Yettel topik
- Tesla topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vírusirtó topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Üzletből,garanciával,MSI Alpha Gamer 17 Ryzen 9-7945 16mag-32Szál/32GB RAM/1TB NVME SSD/RTX 4070/4K
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Új Tenchnics A800 Bluetooth Hifi fejhallgató zajszűrővel.
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest