Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shirchy
tag
Köszönöm a segítséget.
Beszéltem a hazai forgalmazóval. Nem tudták megmondani, hogy a gyakorlatban menni fog-e,de a vezérlő elvileg kompenzálja az eltérést.
Átolvastam a cirka 120 oldalas DriveWare (paraméterező program) leírást és elvileg van benne egy home üzemmód amit,ha sikeresen felparaméterezek magától üzemmódot vált egy bizonyos ponton. Ekkor megáll és visszamegy alaphelyzetbe,tehát a túlfutás sem jelentene problémát. A baj az,hogy a gyakorlatban leghamarabb is csak jövőre lesz valami a projectből, viszont nekem most kellene leadnom egy működőképes megoldást.Minden esetre még egyszer köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Crimson Desert
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Fejhallgatós találkozó
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest