Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Helló rsf!
"A Siemensnél nincs Online edit mint pl az omronnál vagy az AB-nél."
Nem tudok róla hogy ne lenne, hiszen használom ezt a módot.
Bár ritkán. Csak olyankor, amikor az offline blokk nem azonos az online blokkal és nem akarom összehasonlítani vagy ide-oda töltögetni csak meg akarom nézni miért nem megy valami, akkor online nyitom meg.
Semmi gond nincs ezzel. Az undo meg éppen úgy működik ahogy az előző üzenetben leírtam. Igaz Step7-re vonatkozik, de megjegyzem, hogy az is SIEMENS :-)
TIA portállal nem próbáltam. Szerintem ha belenyúlsz akkor megváltozik a blokk time stamp-ja és onnantól kezdve különbözőnek tekinti.Ha lesz időm megnézem TIA-ban ezt hátha tudok neked segíteni (egyelőre ritkán TIA-zok).
De lehet hogy addig magadtól is rájössz...
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 Slim Digital (CFI-2016) Karcmentes, 1 kontroller
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Dobozod ÚJ Lenovo LOQ i7 / RTX 4050 / 144Hz / GARANCIA 2027.03.
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- Asus TUF RX 6900 XT
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest