- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
válasz
KB.Pifu
üzenetére
Üdv
Valóban nincs a Mitsubishinek intelligens súgója (legalábbis a GX Developernek, amit én használok), de azért vannak súgófájlok (legalábbis egy jogtisztának, egész biztos) ami a súgó menüből elérhető. De én is jobban kedvelem az Omron súgóját, Viszont tapasztalataim szerint a Mitsubishi és az Omron nagyon sokban hasonlítanak (mindkettő japán, hasonló a gondolkodás), sokkal jobban,mint Siemens és Omron.
A példa amit írtál, érdekes. Az L terület a Latch terület, vagyis megőrzi a tartalmát, kikapcsolás után is.
A szorzás már érdekes dolog, én két esetre tudok gondolni:
- az M területet is lehet kezelni számként, ilyenkor mögé kell írni hány digitet akarsz címezni (ha jól emlékszem). pl M10K2, ami egy 8 bites integer. Tehát lehet, hogy összeszoroz két ilyen számot, és kiírja retentív területre
- a másik, hogy a két bittel XOR műveletet hajt végre, és ezt menti retentív területre. Bár nem találtam meg a XOR műveletet Mitshibishire, de lehet könnyen be lehet nézni szorzásnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Proxmox VE
- One mobilszolgáltatások
- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- Magisk
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Monacor MBR-50 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Monacor MBR-70 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Lenovo ThinkPad T450 i5-5300U / 8 GB DDR3 / 120 GB SSD / Magyar Bill / Jó Akku / Win 10
- FÜGGETLEN! Samsung Galaxy S23 8/128GB, Krém / törtfehér, 10/9-es nagyon szép állapot!
- Macbook Pro 14" M5 24 GB/1 TB ÚJ, BONTATLAN, 3 ÉV GARANCIA - beszámítás!!!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Intel Core i5 8500 - Hibátlan, próbagaranciával
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest