Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
Üdv!
Nekem lenne pár kérdésem a rajzhoz.
- hova kellene kötni a lámpát? Ha jól sejtem az R2 be nem rajzolt kontaktjára
- ez hogyan működik pontosan? Számomra úgy tűnik, hogy amikor megnyomom a gombot, akkor R2 meghúz, ilyenkor R1 mindkét pontja 24Vra kerül. Ha elengedem a gombot, és nem ejt ki az R2 akkor a két relé egymással sorba van kötve. Ilyenkor meg kellene húznia R1-nek, és tartásban maradnia? Aztán amikor meghúz R1, akkor az R2 két pontja kerül ugyanarra a potenciálra, és kiesik? Szóval nekem nem világos, hogy hogyan kellene működnie, szívesen vennék egy kis leírást
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-3770 (LGA 1155) Processzor
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest