- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
DP_Joci
üzenetére
Üdv DP_Joci!
Szerintem ezzel több probléma lesz:
- Az egyik hogy csak S7-1500-on használható a DIS_IRT és EN_IRT
- Nem csak a cyclic interruptot tiltja, hanem több (összesen 8) aszinkron megszakítást, közöttük néhány hibakezelő megszakítást is.
- Ez a megszakítás tiltást és engedélyezés lehetőség messze nem arra lett kitalálva, mint amire te szeretnéd használni
- A megszakítás engedélyezése és tiltása is aszinkron módon történik (szerintem).Ez utóbbi annyit tesz, hogy van egy "szabadon futó" (aszinkron) időalap, ami a timer interruptot a CPU-ban okozza. Ezt az interruptot letilthatod és engedélyezed, de mivel (szerintem) aszinkron módon viselkedik, a timer interrupt hátralevő ideje nem az EN_IRT végrehajtásakor kezd majd el letelni!
De ezeknek a dolgoknak pontosan utána kell nézni ha így akarod megoldani, én csak felületesen néztem utána.
Ugyanakkor azt gondolom, hogy a probléma megoldásának van más, egyszerű és világos módja.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs