Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
üzenetére
Hali Jimanszky!
Örülök,hogy van ez a topik,mert érdekelne a PLB vezérlés.Igaz látom,hogy itt PLC-ről van szó,de gondolom az is hasonló hozzá.
Én sem hallottam még PLB-ről. (Google sem talál ilyet

Szóval kérlek benneteket,ha van valami anyagotok,csak úgy nagyjából,hogy valamennyire értsek a vezérléshez,bombázzatok itt a fórumon vagy vegyetek fel msn-re!! Nagyon szépen
Nos MSN-em nincs és amíg rajtam múlik nem is lesz

De gyere be IRCNeten az #assembly.hu csatira ha csetelni akarsz
Ha nincs IRC kliensed, akkor itt egy webes CGI-IRC cím. Channelt átállítod "other"-re és beírod hogy #assembly.hu.Esetleg ajánlom a web oldalam. Azon belül is talán az "Alapfokon" rovatot, azon belül esetleg a Mi a PLC? című írást. A linkek között is találsz magyar nyelvű doksikat, mivel azokat külön bekezdésbe szedtem. Az oldalon fényképeket is találsz a témáról...
Esetleg ajánlhatom a viszinylag nagyobb forgalmú PLC levelező listát, ami egy levelezős offline fórum. Fel kell rá iratkozni, amit itt tehetsz meg..
Ha az online fórumok híve vagy (mint amilyen ez is) akkor nézz be a PLC fórumra esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest