Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Cutter
csendes tag
Ismét üdvözletem a szakembereknek!
Szirtynek: Na most a helyzetem annyival könnyebb lett, hogy OMRON CPM1A PLC-vel kell dolgoznom , amihez van kézikönyv, csak még annyira nem vágom mit és hogyan kellene alkalmaznom. Hasonló ahhoz a linkhez amit egyszer küldtél( Sysmac way, host link units)
Találtam egy kommunikációs protokoll programot, c++-ban lett írva, meg is van a forráskód, majd megpróbálom elküldeni neked emailen, vagy másképp. Ez a program elviekben azért íródott, hogy 2 számítógép kommunikáljon egymással rs232-n keresztül.próbáltam küldeni a plc-re azt a karaktersorozatot, amit írtál:
@01RD00000009FCS*CR (pl
CS= 57), nem reagált a plc,
cx programmer-ben is megnéztem a memóriarekeszek tartalmát, de semmit nem jelzett, nem változott semmi.
Nem tudom mennyit értesz a cx-hez, mikor a rekeszek tartalmát nézem be kell állítanom hány adatbitet küldök, milyen paritású legyen, hány stop bit legyen, meg hasonlók, lehet, hogy csak ez a probléma a programban.
Van egy másik kommunikációs program, az a neve, hogy Multiway. Itt lehet hasonló karaktersorozatokat küldeni a plc-re, mint amit írtál, itt viszont működik.
Ha esetleg tudsz valami kommunikációs programot, ahol még működne, vagy valami jó tippet nagyon megköszönném!
Előre is kösz, az eddigi segítségekért is!
Szevasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windowsos tablet topic
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
CS= 57), nem reagált a plc,