- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
thrill #91727 üzenetére
Azért remélem tisztàban vagy azzal hogy az előfizetéses modellek hogy működnek, és sikerességükhoz bent kell tartani az előfizetőt. Singleplayer jàtékokkal nem lehet. Ezt most vagy nem érted, vagy csak nem akarod érteni. Én nem temettem a "Spartacust", mert pont hogy azt szeretném hogy sikeres legyen. A Sony jelenlegi jàtékaival nem lehet működtetni a GamePass modelt. Vagy az lesz hogy a mostani singleplayer jàtékaik kapnak valami multi módot is, ezzel kitolvàn a jàtékidőt azoknak, akik a story utàn még jàtszanànak, (GoW elbírna egy jó kis horda módot 4 fős Co-opban) vagy pedig a single jàtékok mellett lesznek külön multira kihegyezett jàtékaik is. Jimbo màr tavaly mondta hogy megvan nekik a GamePass a vàlaszcsapàs szóval ezt a "pletykàt" én nem tudom annak kezelni. Lesz Sony GamePass (igazàból mindegy milyen névvel) csak idő kérdése.
Szerk.
Az hogy felb@szod magad màs ember(ek) véleménye miatt, az csak a sajàt hülyeséged. Lehet szépen tovàbbgörgetni, vagy Prémiumot venni és rögtön nem lesz 200 a vérnyomàsod.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest