- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz
WhiteWalker #106857 üzenetére
Én a buzi Tony balladáját (Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony) még csíptem, de az volt az utolsó rész ami tetszett. A sima 4-es nekem sem volt szimpi, az 5-ös megvalósításilag nagyon bejött, de borzasztó unalom volt a vége mindig. Szinte küldetést nem is csináltam benne, csak mentem ész nélkül egy rabolt járművel a térképen.
Azért annyit hozzátennék, hogy amikor a GTA-k "menők" voltak (3, Vice City, San Andreas, 4 ) akkoriban valamirevaló openworld nem is volt, és mára ez változott meg, így a mai felhozatalhoz képest csak egy erős 6-os a játék nálam, de akkor sem feltétlen nyomnám.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- Eladó Spiderman Limitált PS5 Konzolvilàg Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest