- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
Az előbb kicsit bevásároltam a store-ban:
Batman: The Telltale Series
Batman: The Enemy Within
The Wolf Among us
Overcooked
Lovers of a Dangerous Spacetime
Firewatch
Dishonored 2Az Overcooked-ot már ki is próbáltuk a menyasszonyommal, és zseniális
-
Kanczy
veterán
Sziasztok! Anthemet tervezi balaki beszerezni launch day-en? Én gondolkozom rajta, de sajnos nincsenek PS4-es ismerőseim (meg egyelőre PS+om sincs)
-
Kanczy
veterán
válasz
PainKiller13 #118109 üzenetére
Ha megveszem US accounttal, akkor azt valahogy össze tudom kötni a sima fiókommal? Ennyit megér a GoW és a Shadow of Mordor is, de nem akarok folyamatosan váltogatni
Köszi
-
Kanczy
veterán
Sziasztok!
Ma már a harmadik kódot kapom SMS-ben az SEN accountomhoz. Ez azt jelenti, hogy valaki próbál belépni rá, vagy bugos a dolog
-
Kanczy
veterán
Sziasztok!
Ma tervezek venni egy PS-t, lenne pár kérdésem.
- Van jelentősége annak, hogy milyen régióra regisztrálom a profilt? Anno az X360-nál volt, de gondoltam inkább megkérdezem.
- El lehet majd szerintetek adni egy Driveclubot? 90 körül tudnék 1 terrás slimet venni magában, vagy 105-ért bundlet Driveclub, Last of Us Remastered és Uncharted 4-gyel. Ez utóbbi kettő kellene is, viszont az autókázás nagyon nem az én világom, a Last of Us és az Uncharted meg nem ér meg szerintem 15-öt.
- Playstation Store használatához kell előfizetés?
- Lehet valahol több, mint 1 év garival kapni a gépet? Kicsit szűkösnek találom azt a 12 hónapotA válaszaitokat előre köszönöm
-
Kanczy
veterán
válasz
Stauffenberg #95018 üzenetére
Pont most akartam én is ezt megkérdezni (bár másik bundle-lel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest