Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz ProEvoFan #208903 üzenetére
Kiveszed a konzolból a vinyót, majd rádugod asztalira vagy notira, és egy megfelelő progival (pl. az említett Hard Disk Sentinel) ellenőrzöd a S.M.A.R.T. értékeket. Még önellenőrzést is lehet futtatni, van rövidebb és hosszabb fajta.
-
Bogyi007
veterán
-
GEIL
addikt
válasz ProEvoFan #208929 üzenetére
Fortnite-tal már most is működik....semmi átalakító nem kell hozzá....így játszok vele 3 hónapja.
(Logitech "gamer" billentyűzet és Logitech MX518 "gamer" egér)
Első 2 usb portba dugom őket (PS4 slimen) külön-külön és ennyi,.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #208945 üzenetére
640x634szerk.: Csak most veszem észre, hogy espéespé megelőzött. Ez ciki.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
válasz ProEvoFan #208955 üzenetére
Nekem nagyon nem jött át a BF2. A kampány se és a játék minősége se. A grafika szerintem nem kifejezetten szép és a single rész alatt kifejezetten zavart a nagyon kicsi render distance (vagy hogyhíjják), konkrétan 5 méterrel a karakter előtt jelennek meg folyamatosan a bokrok, kövek stb. Elég lelombozó pl az Endoron.
-
Woodslave
félisten
válasz ProEvoFan #208955 üzenetére
Nagyon jó a bf v. Sajnos annyira xarul játszom és valahogy nem is érzek rá hogy már a játék élményem rovására megy pedig annyira szeretném ha jól tudnék vele játszani és nem én lennék a balfax aki azt se tudja merre van előre
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz ProEvoFan #208995 üzenetére
Burnout Paradise Remasterdet
Szóval akkor keressük/keressétek egymást ha online vagyunk.Én bármikor beugrok segíteni az online trófeákba, csak írjatok rám.Ma 10-16 óra között nekem ok.Ha nem vagyok a gépnél, akkor is nyugodtan írjatok, mert a PS app úgy is jelzi.[ Szerkesztve ]
-
-
hombre[EU]
veterán
válasz ProEvoFan #209137 üzenetére
tanulj meg célozni kontrollerrel Nem véletlenül nem rakják(rakták) esdig bele a nagy mainstream kompetitív fps-ekbe a fejlesztōk. Lehet,hogy tévedtek majd az új cod eldönti, ha bejön akkor a nextgenben alap lesz.
Szerintem nagyobb probléma a dedikált szerverek hiánya. Az,hogy nem lehet bérelni egy servert amit személyre szabhatsz és ahol a pajtikkal játszhatsz az abszurd 2019-ben. Oldják megLife, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz ProEvoFan #209145 üzenetére
Fortnite-ban elég régòta működik. Nagyon nem panaszkodott érte senki. Nagyon egyszerűbegyébként.
Crossplay+perifériàra valò szűrés.
A Hori meg egyéb biszembaszom àtalakítòkat meg tiltani a csàba és kész.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
_drk
addikt
válasz ProEvoFan #209175 üzenetére
Nekem a hiánypótló játékok miatt tetszik. Olyan játékok vannak benne sok esetben amit úgyse vennék meg.
A múltkori Overcooked kíváló példa. Biztos nem adtam volna érte pénzt. Pedig rohadt jó kis "kanapés" játék.
1 óra után már rendesen stratégiát dolgoztok ki, megosztva ki mit csináljon, de a végére akkor is jön az üvöltözés hogy elfogyott a tányér! -
válasz ProEvoFan #209356 üzenetére
Ha éppen az, dehogynem, csak megfelelően (az objektivitás pászmáit is láttatva) kell találni.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #209576 üzenetére
Én csak a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4-et, és végül megvettem hozzá külön a Road to Boruto DLC-t. Ennyi.
Most ez az EA Acces jókor jött, még abból se próbáltam végig amit akartam. A hónapban pedig jön a Control, igaz most már kérdéses a vásárlása. Érdekel, de nem játszok sokat mostanában. Majd még eldöntöm 27.-ig.
Úgy is nemsoká jön a Death Stranding, már csak 92 nap![ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs