- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:30 Téma összefoglaló
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
-
zzola
titán
-
krx21
nagyúr
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
Bencus88
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
Azért az mkv támogatás késöbb sem lesz biztos, azt nem nagyon szokták szeretni, főleg egy Sony, akinek van érdkeeltsége a filmiparban is... Persze elképzelhető hogy menni fog, de mérget nem vennék rá... Az viszont biztos hogy sok multimédiás funkcióval fog majd bővülni (s az is h engem ez mind nem érdekel mert arra ott van az okostvm - alternatíva lehet egy okosító android stick, s akkor nem kell h menjen a ps ha filmet néznél
)(#10799) BomiBoogie a single része is rohadt jó szerintem, s normálon is jó nehéz, van benne kihívás, el lehet vele tökölni, cserébe tök szép is
Nem is értem miért szidták single-ben az ai-t, hogy gyenge... ok, valóban nem mindig életszerű/okos/jó döntéseket hoz, de így is van olyan nehéz a pályasetup miatt hogy okosan kell használni a dolgokat ha nem akarsz folyamt belehalni/bízni az atomgyors reflexeidben... -
JoolsNOS
veterán
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
Bencus88
nagyúr
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
Bencus88
nagyúr
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
dunc
nagyúr
-
mrhyper
csendes tag
-
zenwalk
senior tag
-
kovsol
titán
Itt most már pedig azt írja, hogy "Availability: In stock | Usually dispatched within 24 hours"
Bár Angliából tuti nem jön már meg karácsony előtt, mert ilyenkor nagyon túlterhelt a posta.Más:
Ideális távolságok
Ezért hülyeség szerintem a 4K TV, mert távolról nem fogod látni az eltérést a full hd hoz képest, max ha monitor néző távolságból nézi valaki, nem pedig kanapéról.
-
mrhyper
csendes tag
Dolgoztam lg szaküzletben annó majd 2 évig, nincs olyan, hogy túl nagy tv

Amúgy nagyon igaz az a teória, hogy az ideális képnézési távolság az átmérő * 2,5 el..
tehát egy 100 cm-es tv-t legjobb, legideálisabb 2,5 méterről lesni.. a szem jó dolog, hamar hozzászokik, illetve ezek az új csodák már nulla %ban basszák szét a szemet is..
De ez már-nagyon off, mindenki azt néz és úgy, ahogy akarja, a lényeg, hogy mindenki a legjobban élvezze a ps4-ét
-
Mrdevil
addikt
-
Mrdevil
addikt
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
kovsol
titán
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Én a PS-hez egy 27-es monitoron gondolkodtam, ennek jobb a válaszideje, mint a legtöbb tévének, még nem kell annyira távol ülni, hogy ne tudd olvasni mondjuk a szövegeket és olcsóbb is, ez 70k körül van.
-
DanielK
addikt
-
kovsol
titán
-
mrhyper
csendes tag
-
Def26
félisten
-
haddent
addikt
-
dunc
nagyúr
-
zzola
titán
-
Herczi
senior tag
-
Zjunior
veterán
-
kovsol
titán
-
Peat;)
veterán
Dicshimnuszokat írtak arról hogy milyen keveset fogyasztanak az új gépek, ugyanakkor a szétszerelős videot is láttam és az alapján meg igazad van és többen is írják hogy azért érezhető a dolog. Akkor én csak ebben előrelépést produkáló új build esetén vásárolok next gen konzolt(és wifi javítás sem lenne rossz) ha nem jönnek ki olyan exkluzívok amik miatt ezt is bevállalom, de még az is odébb van.
Kösz a választ és jó játékot a tulajoknak.
-
idegen lény
addikt
-
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
-
Def26
félisten
-
törölt tag
-
Madwe
nagyúr
-
WongFeiHong
senior tag
-
Mrdevil
addikt
-
Madwe
nagyúr
-
WongFeiHong
senior tag
-
Nayrobi
őstag
-
Nayrobi
őstag
A kezdetektől próbálgattam a buildeket, azon kívül, hogy 2 év alatt eljutott a szépből a gyönyörűbe a program, még mindig gondok vannak a fizikával. A shiftes input lag szinte teljesen eltűnt, de még mindig nem azt csinálja az autó, amit kellene vagy amit én elvárok tőle, a belső fórumon is írják, hogy mit kellene változtatni, de csak a grafikai fejlesztésekkel foglalkoznak főleg, persze ígérik az új gumifizikát, hogy attól minden jobb lesz, de én meguntam a várakozást és eladtam az accom 1-2 hónapja, ráadásul a max fullhd felbontástól eljutottam oda, hogy 720p-ben minimumon akadt a játék, szóval ha kijön ps4-re, akkor megveszem és megnézem újra. Vettem egy g27-et, előfizettem iracingre, ott az rfactor2, illetve a gt5-öt is tolom még, ezeknél mind gyengébb tapasztalatom szerint, tehát ezért hiszem azt, hogy sokan fognak csalódni és inkább lesz egy Shift1-re hajazó zártpályás DriveClub ellenfél, mint egy esetleges GT7 trónfosztó.
-
zzeN
aktív tag
-
DonDennis
senior tag
-
kovsol
titán
-
whYz
őstag
-
jalicsbal
tag
Engem itt vki korábban már meggyőzött azzal az érveléssel, hogy Trine II nem lesz psn ingyen játék, mivel már vót ps3-ra. Megkapná a Szony, hogy vót má játékkal szúrja ki a nép szemét.
Szóval én megvettem. Szerintem ez az érvelés megáll. És szó sincs róla pletyka szintjén sem.
Pedig hónapokra előre tudjuk mi jön ingyen. (Dont Starve, Binding of Isaac, Secret Ponchos, DriveClub, Outlast) -
zenwalk
senior tag
-
miller79
tag
-
Mrdevil
addikt
-
DanielK
addikt
-
DanielK
addikt
-
Def26
félisten
-
Zjunior
veterán
-
Madwe
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
x1hez nem kell távkapcs, ellenben ha meg is birkózik a magyar kiejtéssel, akkor is ott van az a tényező hogy az echte angolokat sem érti meg zajos környezetben (pl ha megy a tv
)... Meg akar a halál beszélni a tvhez, lg-m is tud ilyet azt mégse használom, nem azért mert kevésbé jó mint x1en, hanem azért mert marhaság, s egy távkapcs ezerszer jobb gyorsabb normálisabb mint össze vissza hadoválni... Beszédnek akkor van értelme ha sok funkció van amit körülményesen érnél el, távkapcs esetében ilyen nincs, konzol esetén meg a legtöbb helyzet nem ilyen...(#8840) DanielK mi bajod a dlna-val? nekem bd50-et (50gbos anyag)simán átvisz szaggatás s tömörítés mentesen n-es wifin, felirattal, ugyanúgy kezelhető meg minden... cserébe hagyhatok mindent a nason, ahol amugy is vannak a filmek zenék, mert onnan folyamat tudok le s visszatölteni, gép nélkül...
(#8841) Zjunior azt ugye tudod hogy nem kell x1 ahoz hogy bekapcsold az erősítőd, cec-el bekapcsol kikapcsol az tv távval is, sőt a hangereje is irányítható azzal? s akkor meg már ott vagyunk hogy a tv-t bekapcsolom ha tv-t akarok nézni, s ha játszani is megnyomok mégegy gombot, s az egészhez egy pillanatra kellett a tv távkapcs is... nagy kaland, cserébe nem kell fusson folyamat egy JÁTÉKKONZOL ahoz, ha a tv-n tv-t akarok csak nézni... Használható ez a része, persze, de valóban csak annyit ad h a tv bekapcs gombot nem kell megnyomd (btw a legtöbb tv ha jelet kap bekapcsol már, ha jól tudom, uh lehet még ennyit se ad) cserébe folyamat kell mennie ha tv-t nézel, stb...
(#8844) Mister_X DLNA-t a ps is tudni fog. BTW ha jól tudom x-en a dlna nassal nem megy, csak wpről, meg win8ról... az meg akkor epic fail... Nem mellesleg gondolom nem eszik meg mkv-t, iso-t, losslesst stb... szóval az sem jó megoldás erre... meg miért menjen egy konzol, ha akarok valamit nézni a tv-n dlna-n keresztül? arra elég egy sima smart tv, tv okosító, vagy a legjobb egy rendes médiabox, ami erre van kitalálva, kevesebbet eszik s sokkal több mindent lejátszik...
(#8848) czappa
1. A géphez elvileg 14 nap, multis játékokhoz meg 7.
2.igen, ez egy kód, amit akkor regelsz amikor akarsz (élő ps+ előfizu mellé nem tudod regelni, de ha még nincs akkor bármikor)
3. igen, meg. Azonban egyszerre csak 1et tudsz regelni, akkor aktív lesz annyi napra a ps+od, majd ha lejárt hozzáadhatsz egy újat. Arra figyelni kell hogy az ingyen kódokhoz h bevidd kell legyen bankkártyád is hozzáadva legyen az accodhoz s alapesetben azt terheli ha lejárt az ingyenes időszak, ezt le kell állítani!
4. passz
5. igen, psn-en lehet megvenni
6. uk valamivel olcsóbb, de a legjobban usa akkal jársz, ott is azzal aminél nincs adó, pl alaszka.
PS+ előfizetést csak primary acc oszt meg a többi accountal a gépen, azt nem tudom lehet e több akk is primary egy gépen... Szóval ha usa ps+ra fizetsz elő annak kell lennie a primarynak, ha meg akarod osztani a többi akkal is... USA akkhoz azonban az ingyen napokat szerintem max usa-s vagy amex kártyával tudsz regelni, mert ahoz mindenképp kell... Simán az acchoz elég feltöltőkártya vagy 2 paypal, de az ingyen ps+hoz kell mindenképp bankkártya! (valamint a dlc-k régiófüggők még valószínű, azaz egy magyar korongos játékhoz max eu-s psnből tudsz dlc-t venni, usaból nem, s usa-s játékhoz csak usa accos dlc-t tudsz venni...
USA psn-en bf4 pl 35 (mostmár 45) usd-ből kijön, ami kb7-8ezer huf, ha nincs akció (itt van a legtöbb btw) akkor is 60usd egy játék, ami kb 13.500 huf, ha digitálisan veszed akkor szállításra se kell várni, mondjuk nem tudod majd eladni, ezért olyat érdemes úgy venni amit nem is akarsz majd (én kb 90% csak olyat veszek eleve). No meg a ps+ előfizu 50 vagy 60 usd, de volt most akciósan 30 usdért, itthon meg 15.000 huf... No meg volt olyan akció is most hogy ha 60 usd-t költesz, akkor kapsz 10-et... Szóval kb 2 hét alatt már ennyi akció volt náluk, nálunk ennyi egész ps4 alatt nem lesz szerintem
-
Zjunior
veterán
-
Mister_X
nagyúr
Egy tévén nyílván nem egy HDMI bemenet van, ellenben egy mezei (T-Home-os) set-top-box nem lesz DLNA-képes. Tehát a set-top-box meg konzol mellé még mindig kellene egy tévéokosító, ami plusz pénz. Xbox-nál persze nem. Amerikában biztos vannak olyanok, akik már csak az Achievmentek miatt boxon keresztül tévéznek, de azok meg is érdemlik.
@Gregosz: set-top-box alatt azt értjük, amit a szolgáltatótól kapunk, hogy az ő adásait foghassuk. Azaz nem tudunk XBO-n IPTV jelet fogni (bár USA-ban ki tudja...), ezért van azon is HDMI bemenet a kimenet mellett.
-
Zjunior
veterán
Te miről beszélsz??

Milyen 3 készülék?
Nekem pl pont jol jon h nem kell taviranyitokat keresni mert bekapcsolja a tv-t erositot mindent egyszerre..
Ez most baromsag h felesleges.
Az autoban is van biztonsagi öv mégis hülye aki nem használja.
Ha már vki X1 vesz akkor snoob mert ezt használja?
Nem értem... -
DanielK
addikt
Ebben teljesen egytértek! Én is próbálkoztam, de feleslegesnek éreztem, hogy két eszköz fusson a filmnézéshez. Rádásul böngészni sem lehet a filmeket. Ezért inkább egy régi C2D pcből csináltam egy htpct, plexszel. Ebbe 12TB tudnék tenni, ha akrnék. Ez inkább hajaz a multimédiára, nem pedig dlna. Az arra jó, hogy mobilról ki told a képet.
-
DonDennis
senior tag
Ez az X1-nekem amúgy kicsit Samsung S4, abba is van millió hülyeség, hogy szemmel nézve tekerek a neten vagy elnézek leáll a videó vagy elsimítok fölötte és kiírja hány óra , meg nem kell megérintenem a kijelző és kiírja mi az email tartalma röviden stb...meg ott is van ez a kép a képben hülyeség, hogy két alkalmazást tudok nézni 1x erre. Húúúúú de jó nekem S4 van de ezeket első nap kapcsoltam ki. X1 addig poén amíg minden havernak nem mutatod meg a sok hülyeségét utána mit fogsz csinálni vele? Semmit rákattintasz a játékokra és kész.
-
Tegla80
addikt
-
Madwe
nagyúr
-
Tegla80
addikt
szia
"TP TL-WDR3600" van nekem,ez szimultán dual band router és igen,azon kommunikál amin erősebb a jel. ha ez a 2.4 GHz ,akkor azon.
jah és ilyen 2 fal meg(vagy) 5 m távolságban már sovány a dolog.(az 5GHz es freki jóval gyengébb és leginkább 1 légtérben vagy jó rálátás mellett ér valamit.)
nézzetek utána,nem egy akkora fejlődés mert gyengébb távolságot tud,mint a 2.4GHz
leginkább panelban nagy segítség,ha már túlterhel a 2.4GHz -
Madwe
nagyúr
5Ghzre csak 5ghzes cuccok tudnak csatlakozni, az 5ghzesek routerek általában dual bandesek (ha nem mindig...), van egy 2.4 ghzes és egy 5ghzes csatorna is.
5ghz előnye hogy ha sűrűn lakott területen élsz s a 2.4ghz tele van (van vagy egy valag wifi ssid amit látsz wifin) akkor az 5ghz segít, mert az keveseknek van, e miatt nem zavar be a sok wifi 2.4ghzen...A másik az a b/g/n/ac, n manapság már elterjedt, ps4 is tudja. Streamelésre, dlna-ra kell is az n. Itt a bökkenő csak annyi, hogy ha egy b/g kapcsolatra képes eszköz csatlakozik a wifire, akkor visszabutul bre vagy g-re hogy tuti minden eszközt rendesen ki tudja szolgálni... Ilyenkor is előny a dual bandes wifi, mert a 2.4ghz az b/g/n ready, az 5ghzesre meg csak n-es eszközöket engedsz fel s akkor tuti nem butítja vissza semmi sem a wifit... Ezért jó lenne ha lenne rajta 5ghz, s akkor meglévő setupba mehetne rá, s nem kéne figyelni h milyen eszköz van a wifin nehogy visszabutuljon g-re mondjuk... Mondjuk én a tv-mmel dlna-zok uh nem érdekel, de sokakat nyilván, ez azért fail hogy nem tudja az 5ghzet, bár még dlna-t sem, szóval akinek ez fontos s nincs okos tvje nem akar okosítót venni s kell a dlna, annak érdemes várni az 5ghz-re (s az sw-s dlna-ra), eseteg késöbb arra cserélni, vagy médiaxbox1et venni, végülis azon is lehet játszani ha nagyon akar az ember
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy ott van a gigabit ethernet port, ha az megoldható az még jobb is mint az n-es wifi...Mellesleg honnan veszitek h dlna korlátozott? mihez képest? x1 se eszik meg akármit, aki dlna-zni akar annak már érdemesebb egy direkt erre a célra venni egy kis médiaboxot, vagy ha okostv/stick tud mindent az se rossz, de külön konzolt dlna-ra használni szerintem hülyeség... Ahogy dlna másik végére is jobb megoldás ha vesz az ember egy valamire való nas-t, igaz egy synology pl nem olcsó mulatság de cserébe jó, vagy zyxel s hasonló is megteheti, no meg router is van ami képes usbs hdd fogadásra s dlna-ra bár az nem az igazi... NAS-al lehet gép nélkül dlna-zni, torrentezni (sose lesz hit'n'runod ncore-on
) meg kívülről is elérni, hasznos cucc -
Gijon
senior tag
-
Gijon
senior tag
-
whYz
őstag
-
whYz
őstag
Na ez az amit nem tudok.

Az biztos, hogy a resogunt meg a contrastot kiprobalom. Mi az ami jelenleg kotelezo best buy? Killzone nem vonz annyira mert inkabb single-re epit, multi pedig semmi extra, tehat max hasznaltan, BF4 jo lenne de tudom, hogy lesz hozza egy rakas dlc amivel szivatnak majd.
-
jalicsbal
tag
-
Tegla80
addikt
szia
mivel tudom,h meg van az új samu tv-d,ezért esetleg azon is nézheted ha letöltöd rá az ustream app-ot.
lehet benne keresni témakör szerint is,de konkrétan "címet" beírva is
rengetegen tólják fel magukat,sok a nézhető amúgy.
("E" szériám van,nekem megy a dolog,de ha megnézed akkor kiderül nálad megy e "F" -n.) -
Tibcsó
aktív tag
-
DanielK
addikt
-
Mrdevil
addikt
-
zzeN
aktív tag
-
kovsol
titán
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
k4rL^
senior tag
-
Mrdevil
addikt
-
Def26
félisten
-
sittes79
addikt
-
Madwe
nagyúr
-
Tegla80
addikt
Most kezd érdekes lenni a dolog amúgy.
Én spec a jövő hétre leszek majd kíváncsi mert akkor kell majd valszeg visszaigazolni vagy visszamondani a már "meglévő" rendeléseket.
Így sztem hirtelen mindenhol lesz majd még elérhető gép.(ha csak a fórumból indulok ki akkor min 2x az előrendelés a valós gépigénnyel szemben
. Bár nekem még máig sincs,előrendelve.
)
Szóval dec6 után jön csak a java a dolgoknak ,Én továbbra is így látom és kivárok.
(máig nincs hivatalos ára a PS4&Vita pack-nak ami kari előtt kint lesz,nah azt megnézem még mielőtt bármit is tennék
)BomiBoogie
thx így előre és látatlanban a megerősítést. 
sittes79
sztem sok helyen,de még pár nap addig mint írtam is.
-
Tegla80
addikt
-
daneel92
tag
-
sittes79
addikt
-
Mister_X
nagyúr
És otthon hogyan adom be, hogy x összeggel magasabb lett a számla?
Meg játékot is illene venni. Csak nekem HU profilom van. GAIKAI miatt nem nagyon dobnám el az eddigi kollekciómat. Bár... lehet akkor ráérnék két profilt tartani.@kovsol: nekünk csak telefon jön tőlük, DIGI van igt is. Ha nem lenne Netmániám, akkor tuti hagynám a fenébe.
-
haddent
addikt
Ja hát a hype vonatra az ül fel aki nem nem normális de még buta is

Nem azt mondom, hogy tömegesen és bármikor, de biztos vagyok benne, hogy beszerezhető minimális példányszámban értelmes összegért. Ha mi itt Budapesten tudtunk venni, akkor ők is ott (Ja és nem 700-800Eurért, hanem értelmes összegért.)Megjött az AC4 Skull edition a kis vas dobozában, olcsóbban, mint itthon a sima lett volna

Streamelem ha érdekel valakit
-
vg
veterán
-
vg
veterán
-
Blaise
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

túl messze van a kanape( 2-3m), előre kell hajolnom, hogy normalisan lássak mindent. Tavasszal tervezek egy nagyobbat venni

De még pl. TV USB bemenete is tölti
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mekkora neted van?
!
)
Kendek