Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Nekem eddig nagyon kellemes csalódás ez a Cod béta... Csak tudnám miért villog a kontroller megállás nélkül...
-
Deck
titán
válasz
sp8787 #214093 üzenetére
Tudod, jól hogy soha nem co-op-ozok souls gamekbe. Ugyanaz a véleményem róla nekem mint neked. A Remnant-ba is végeztem most meg szedem össze a cuccokat stb co-op-ba néha mert már végeztem a játékba és így fun de itt is van skálázás.
A Borderlandsekbe eddig is volt skálázás attól függően mennyien játszotok. Sokkal szórakoztatóbb és fun játszani a Borderlands-eket co-op-ba mint egyedül és ez nem souls game nem az a lényege. Főleg, hogy öcsém nem nagyon ér rá játszani és vele játszok hétvégente majd a B3-al. Gondolom érthető. Az endgame tartalom nehézsége egyre durvább mindig míg végül olyan nem lesz, hogy brutális finoman szólva is.. Elég ha utána nézel
Persze nem nehéz az alapjáték de több száz óra COD multik után a minimum, hogy jól lőjjünk a gép ellen meg főleg
A Nioh-t is folytatom ng+-okba és az Abyss-t is és egyedül fogok a végére érni nem pedig más csinálja meg helyettem. -
sp8787
addikt
válasz
szallasi007 #214094 üzenetére
Lehet igaza van Deck-nek!
El kellene kezdeni inni!Vagy nem kellene faradtan forumoznom.
-
sp8787
addikt
Most epp nezem a csutortoki meccset es na mondom kivancsisagbol megnezem mar mi lenne ha kopezni kellene mert ugye az gondolom kesobb elofordulhat mert nehezedik a dolog gondolom az endgame-ben.Mondjuk gozom nincs ,hogy nez ki az endgame a BL-ben. Hat nem lenne egyszeru.
Van egy olyan 300-400 fos FL-em es 2-en nyomjak most a BL3-at ezzel szemben 33-an a talald ki mit.
-
Rage47
veterán
válasz
markknight #214088 üzenetére
+1
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
markknight #214088 üzenetére
Na igen amúgy megint +2-3 óra Bordenlands 3 de valahogy nem vagyok teljesen kibékülve vele attól függetlenül hogy nem igazán tudom lerakni mert még még egy picit és telik vele az idő nagyon. Nem tudom de nem hiszem hogy a választható karakterek mozgása között lenne vajon eltérés.
-
VTom
veterán
-
markknight
veterán
válasz
Szilágyi84 #214080 üzenetére
Az Apex után nekem az összes fps fapados vacaknak tûnik, legyen az a BF3 vagy a Rage 2, amit pont ezért nem vittem ki, mert borzalmas a gunplay.
-
matyifej
tag
Ez a COD ismét 10 percig volt élvezet 😀
-
sp8787
addikt
válasz
Szilágyi84 #214080 üzenetére
Ennel a Borderlands 3-nal van meg egy dolog amit nem ertek.
Hol van ilyenkor Deck??!!!
O mint fps-fetisiszta(erts csaka60fpslovodozeshez) mar itt kellene tombolnia.
Ez rosszabbul fut mint a Destiny keremszepen.
-
Woodslave
félisten
Miért kell hogy egy demo 42giga legyen.
Mondjuk a star wars 2 se volt gyenge 110gigával...
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
markknight #214079 üzenetére
+1 Megvettem a Bordenlands 3-at és az Apex után vagy mellett nagyon furcsa persze tudom más de már 4+ óra után is zavar pl a fegyver nagysága a képernyőn vagy inkább az hogy nem lehet elrakni és a karakter mozgása a célzás nem rossz de az Apex az tényleg nagyon jól megcsinált fps.
-
markknight
veterán
Nem rossz móka ez az új COD, de az Apex Legendstől nem fog elszakítani az hótziher.
-
Carlos Padre
veterán
-
Sanyi.mTs
addikt
Witcher 3-ban a világban található méhkaptárakat be lehet gyűjteni? Witcher érzék aktiválásakor sárga a kaptár és egy kéz is megjelenik, de sehogy se tudom begyűjteni.
-
BBUN52
tag
ÜDvözlet mindenkinek!
Playstation plus éves előfizut nem látok sehol 16 000 HUF alatt. Valaki esetleg tud olcsóbban vagy érdemes várni?
THX a válaszokért!
-
hombre[EU]
veterán
Kinyírta a cod az eu psn-t?
Tudtam,hogy nem szabad digitálisan vásárolnom
most csak beraknám a lemezt és kész
-
gamegod
senior tag
ez a cod gyerekek... lehet megkell venni mert nagyon jo
-
Carlos Padre
veterán
válasz
bagyulajuve #214044 üzenetére
És milyen remek
videói vannak.anál -
laci1117
tag
válasz
sirarcheer #213966 üzenetére
magyar felirat van benne? mi a véleményetek a játékról?
-
alratar
addikt
válasz
psycroptic #214034 üzenetére
Nagyon idegesítőek azok a fészek.
Én nem is nagyon használom a batmobilt csak ha muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest