Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nayrobi
őstag
Basszus, nagyon jó móka ez a Wreckfest! Igazából csak a grafika az, amire azt lehet mondani hogy nem üti meg a szintet, de ezen túl lehet lépni, minden másban hozza azt, amit várni lehetett tőle. Egyelőre a lobbyk is tele vannak, multiban még nagyobb fless az egész, de a karrier is jól van felépítve, ráadásul van egy rakás vicces futam a szokásos állatságok mellett, totál megéri a pénzét, főleg hogy nem is teljes áru játék.
Igazából most csak egy bajom van. Két héten belül megvettem a crash team racinget, az fia etcr-t, a team sonic racinget, a dangerous drivingot és a dirt rally 2.0-át, ehhez jött még a wreckfest, szépen sorban akartam haladni velük, de lehet félredobok mindent és maradok a wreckfestnél, egyrészt én voltam a hülye hogy betáraztam előre, másrészt ez legyen az ember legnagyobb problémája, nem igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- PlayStation 5 30th Anniversary Limited Edition (bontatlan)
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest