Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
nekem mondjuk elég is ennyi
(továbbra is fenntartva nem feltétlenül premierkor, de nem volt és sok ilyen már nem lesz ps4-es pályafutásom alatt)
az open worldtől félek kicsit, hogy egy idő múlva a lootold ki a 100-adik benzinkutat és öld meg a 10ezredik túlélőt
Meg már úgy mész el egy freaker mellett hogy rá se nézel, de majd meglátjuk
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre #197639 üzenetére
Jó lesz, ezt tudtuk eddig is. De mivel több mint a többi átlagos zombis cucc? Annyi média feldolgozta már ezt a témát, annyi játék is. Van olyan amit még nem láttunk? Számomra ez a kérdés. Nekem ez még mindig egy Daryl Dixon szimulátor.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
oriic #197634 üzenetére
Lol, tényleg
Nekem még meg van nyitva az oldal, itt a lényeg spoiler nélkül. Jó lesz ez én mondtam.Pros:
-Unique zombie apocalypse story where things aren’t as they seem
-Amazing character type and depth in the conflicted Deacon St. John
-Gameplay mixed with survival and shooting elements ensures smarts will win in the end
-Beautiful open worldCons:
-Gun strafing is clunky and not an effective gameplay strategy
-Just a few too many, minor technical issues -
marilllyo
veterán
Nekem nagyon vegyes a Crew 2. De már többször is írtam róla itt. Legfőbb gondom az volt, hogy mikor megvettem... (megjelenés után 2 héttel) konkrétan egy délutánnyi játékidőnek megfelelő tartalom volt benne. A platinája nincs 20 óra. Azóta szép számmal jött hozzá ingyenes frissítés. Versenyek, járművek, online pvp stb.
Most...amikor már 5500 vagymennyi akciósan... most tart ott a játék ahogy ezt illendő lett volna kiadni. Ezzel a mennyiségű tartalommal nem gondolnám, hogy 2 hét után már 40%-os Sale-n lett volna. Így jobban megéri nekik, hogy most már 5000-ért meg tudod venni és ehhez gyártják továbbra is az ingyenes tartalmakat?
Ez, ami most van...egy egész jó kis tartalmas cím lett volna megjelenéskor.
Szóval mára jó kis game lett ez...azt leszámítva, hogy a járműveken és a vízen kívül minden ronda, mint a világháború...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Carlos Padre #197631 üzenetére
Hinnye, egyesek nem szeretnek olyanokkal foglalkozni mint embargó meg hasonló.
szerk
Ok, már gond van az oldallal. ERR_TIMED_OUT
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre #197631 üzenetére
Huhh ez az első kép, ez igen pofásan fest.
-
sutyesz96
őstag
Min múlik, hogy a DS4 kontrollert éppen tudja-e kezelni a PC vagy nem? Vannak jó napjai, amikor elsőre minden klappol, de van amikor fogja magát és 1 kontrollert kettőnek érzékel, meg egyéb nyalánkságok. Pláne ha 2-3 kontrollerrel szeretnénk couch-coopozni, olyankor richtig sz@r.
Vagy vegyek inkább XO kontrollert PC-hez? -
GEIL
addikt
sziasztok!
Elvileg "minden" vezeték nélküli billentyűzetet tud kezelni a PS4 ? ( ha nem is megy minden funkció az nem gáz, csak pl az alap mozgásgombokra gondolok hogy azt lehet-e konfigolni stb ?....) vez, nélküli Logitech billentyűt tervezek rálógatni.
-
felixo
őstag
válasz
Sirandrish #197615 üzenetére
Köszi.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #197622 üzenetére
A számlát ne felejtsd majd el feltölteni, hogy egyes itt lakók is jóváhagyják majd a posztjaidat
Egyébként meg jó szórakozást majd, ebben a két játékban szerintem nem fogsz csalódni (spidey-nél az egyéb feladatokat a fő küldik közben csináld, mert utólag darálva egy idő után unalmasak)
-
Wesder
titán
válasz
Sirandrish #197624 üzenetére
Persze, úgy a kajàval is tudok spórolni.
-
.LnB
titán
válasz
marilllyo #197513 üzenetére
Én kellemes kis játéknak titulálom ezt a The Crew 2-t. De ennek az update-nek a trailerét látva az "idiotizmus" szó jutott eszembe. :S Azok a gumik mik?! Minek?
Egyébként meg néha-néha játszogatunk vele, és így baromi nehéz benne pénzt szerezni. Ez a Divo tetszik, kipróbálnám, de tuti milliókba fog kerülni. Eddig egy Hurricane volt a max amit megvettem benne. -
Wesder
titán
Ha minden jól alkonyul megérkezik következő hónapban a PS4Pro GoW és Spiderman-nel.
Jelenleg meg van húzva az a bizonyos nadràgszíj úgyhogy úgy nézek ki mint egy szaloncukor.
Lesz majd poszt Logout-on ha végére értem a két műnek. -
Zoleee83
addikt
válasz
ProEvoFan #197619 üzenetére
Emiatt a kettő miatt:
-Kill 100 enemies in Arcade Multiplayer maps (Arcade only)
-Win 10 featured maps in Multiplayer (Arcade only)
(Featured maps change very frequently, there are currently 53 but aren't all created by Ubisoft. The annoying thing is that other players may not vote for them, and you also have to win the matches. )Időrabló szenvedés volt nekem, bár igazából lehet nem volt elég türelmem/időm hozzá, így inkább eladtam a játékot, és emiatt nem lett platina.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #197572 üzenetére
Ne fogd vissza magad.Én most tolom ezerrel.Gyere coopozni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #197610 üzenetére
Szerintem várható, de nem tőlem, nekem nincs most PS4-em.
-
Sirandrish
legenda
-
felixo
őstag
Ghost Recon Wildlands játéknál mi a különbség a standard, gold és ultimate verzió között ?
-
válasz
Carlos Padre #197609 üzenetére
Nem ugyanarról beszélünk mert nem értelmezted azt amit írtam. Az összefoglalót lenyitván naprakészebb a tartalom, mert múltkor újraírtam az egészet. De nem akartam A`rpi minden munkáját eltüntetni, így a linkjei egy jó része megmaradt.
-
válasz
Carlos Padre #197603 üzenetére
De, beleírtam, és nem linkeltem semmiféle bemutatót sem...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Kendek #197594 üzenetére
Nincs benne pl, hogy a ps4 (és pár régebbi ps2) játékok letölthetőek és offline is játszhatóak, de a bemutatója is egy 8 éves, eléggé negatív hangvételű cikk. Ez a ps now már rég nem az a ps now ami 2011-ben volt. Összességében az jön le belőle, hogy van, de minek, nem túl kedvcsináló. Hamarosan itt a magyarországi megjelenése is, talán nem lenne rossz frissíteni.
-
sutyesz96
őstag
válasz
Sirandrish #197601 üzenetére
Meg még hangos is.
-
Sirandrish
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- DOOM - The Dark Ages
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- További aktív témák...
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest