- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
Sziasztok!
Tegnap beruháztam életem első PS4-ébe, ami tulajdonképpen az első konzolom is. Igyekeztem itt minden lényegesnek utána nézni, amire főleg az PlayStation 4 útmutatók, leírások, nem csak kezdőknek adott kellő iránymutatást. Figyelemmel arra, hogy idáig PC játékokat toltam egérrel és klaviatúrával, most én is küszködöm a kontroller adta nehézségekkel. De ezzel nincsen gond, tudomásul veszem, hogy ez egy más vonal, erre megint időt kell szentelni, hogy megfelelően kezelhető legyen. (Jelenleg egy kicsit hasonlóan vagyok ezzel, mint huntenseN fórumtárs)
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek van értelme egy ilyen hozzám hasonló kezdő "pancsernek" beruházni Playstation Plus-ba? Kapok innen valami olyasmit ami hasznos lehet a számomra? Vagy inkább egyelőre csak tanulgassam kezelgetni ezt a platformot az eddig beszerzett lemezekkel egyjátékos módban?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iOS alkalmazások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest