- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
peltar
tag
Átköltöztettem a fórumom egy új helyre, és valamilyen oknál fogva nem megy az automatikus bejelentkezés. Legalábbis a felhasználók nagy részénél. Mert állítólag néhány embernél működik.
Szerver vagy user oldalon lehet a probléma?
Ja, a cím: [link]
[Szerkesztve] -
peltar
tag
Sziasztok!
Eddig az uw-n volt az oldalam, most költözöm át a dox-ra.
A kérdés: Az eddigi hozzászólásokat hogy tudom átvinni?
Találtam egy adatbázis mentése -visszaállítása menüpontot, viszont az akárhányszor próbálom, mindig 502-es hibát dob. ''A php script túllépte a futási keretet'' -
peltar
tag
''Miért ne olvasgathatná ? Joga van.''
Persze hogy joga van hozzá, csak azt nem értem, hogy egy kivülálónak miért érdekesek egy kissebb baráti társaság mindennapjai. Vagy csak olyan jó a viccrovatunk?
''Mondjuk érdekes, hogy mod kell hozzá, a fusionban simán van ilyen panel...''
Azon én is meglepődtem, hogy ilyen fontos információhoz mod kell, de az a lényeg hogy megoldódott. -
peltar
tag
Találtam egy modot, ami részletesebb információt ad a felhasználókról, köztük azt is amire szükségem volt, azaz hogy mikor volt utoljára bejelentkezve.
Érdekes módon találtam egy usert aki 2 hónapja regisztált, neve és email címe alapján senki sem ismeri, de rendszeresen olvassa az oldalt.Most már csak arra kellene rávenni, hogy szóljon is hozzá az oldalhoz.
Nézegetem tovább a modokat, hátha a másik problémára is van megoldás. -
peltar
tag
Üdv!
Két kérdésem lenne a szakikhoz.
Az első: azt hogy lehet megoldani, hogy minden hozzászóláshoz odaírja, hogy az hanyadik a topicban.
És a második: hogy lehet megnézni egy felhasználóról, hogy mikor járt utoljára az oldalon.
Azért kellene mert van néhány 0 hozzászólásos tagom, és ha a regisztrálás óta nem is jártak az oldalon, akkor törlöm őket, hogy hitelesebb legyen a statisztika. -
peltar
tag
Nem szeretnék türelmetlennek tűnni, de jólesne a válasz, miért is nem működik az a kódrészlet.
-
peltar
tag
Up. (nem rejtett
)
-
peltar
tag
Senki?
-
peltar
tag
Ici pici uppocska.
-
peltar
tag
Valamelyik kérdésre valaki?
-
peltar
tag
Egy topikot hány hozzászólás után érdemes zárni, hogy ne lassuljon le túlságosan és ne lépje túl az időkeretet?
-
peltar
tag
Nem tudom, mi lehet nálad a gond, nálam működik úgy ahogy mondtam. Ebben a percben próbáltam ki.
''Felhasználói engedélyek beállítása
Felhasználónév: User
Felhasználószint : Felhasználó
Csoporttagságok :csoport1,csoport2,
Jogosultságok
Fórum............Egyszerű jogosultság................Moderátor státusz
forum1............hozzáférés megtagadva.............nem moderátor
forum2..............................................................moderátor
stb..''
[Szerkesztve] -
peltar
tag
Hogy lehet eltüntetni az ''Értesítés, ha válasz érkezik'' opciót a hozzászólás ablakból.
Egy hónap alatt 50 levelet kaptam az uw-s postafiókomba a mailer démontól. Bejelölik, az emailcímnek meg kamut írnak be. -
peltar
tag
Lelépek pár percre, de látom jól haladsz.
Előre is köszönöm. -
peltar
tag
Odáig eljutottam, utána kijelöltem a topicot rákatintottam az átmozgat gombra, és nem kérdezte hova, csak egyszerűen eltüntette.
Egyszerűbb lenne ha megnéznéd, ha beregisztrálsz akkor megdoblak egy moderátori joggal.
Bővebben: link
Mod: MSN-m nincs, szóval az az út nem járható.
[Szerkesztve] -
peltar
tag
Következő kérdés:
Több témakört hoztam létre, mert nagyon összekeveredtek a témák.
Hogyan rakhatok át egy meglévő témát másik témakörbe? -
peltar
tag
Még egy kérdés, ha már így belelendültem.
A jogosultságokat állítgatom és a Mindenki,reg,mod és admin az egyértelmű, de mit jelent a privát? -
peltar
tag
Bocs előre is, nagyon láma kérdés.
Felraktam a fórumot az Uw-re, és szeretnék avatárokat felrakni, de hiába másolom a képeket az avatar\galery mappába, nem lehet kiválasztani őket.
Mit kell még elkövetnem velük?
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- Óra topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AMD Baszó Gép 9800x3d/9070XT
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 3 - Titán Natúr / Titán Black 49 mm több szíjjal- bontatlan, 1 év Apple garancia
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest