Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
nofene
aktív tag
Nyah hogyaszongya... megvan ám az attachment_mod amit próbálok is telepíteni 1000-rel de nem hagyja magát a gaz. Felraktam egy szűz phpBB 2.0.19-et, aztán egyből utánna bemásoltam az attachment_mod fájljait ahogy kérte, majd szépen telepítés nem is kajabál semmiért mindent bőszen pakol.
Aztán Contrib illetve Install könyvtárakat lekaszálom, ne morogjon már mégse, hurrá repül a fórum, postolás lássuk, semmi attachment lehetőség. Naaaa... Mind1 nem esünk ám kétségbe futás admin panelra jujj dejó mi mindent odarakott biztos aktiválni kell v. vmi, igenám de akármelyik opcióra klikkelek kapok egy ilyen kis mosolygós mondatot:
Fatal error: Call to undefined function include_attach_lang() in C:\html\phpBB2\admin\admin_attach_cp.php on line 52
És minden egyes attachment_mod-hoz tartozó opcióra ezt kapom. Hát milyen dolog már ez?
[Szerkesztve] -
nofene
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre volna szükségem, szóval: phpBB fórummotorral csinálgatok egy kis boardot és 1-2 dolgot nem tudok megoldani:
1. A fórumot csak és kizárólag regisztrált tagok láthassák. Vendégek kizárva.
2. Regisztrációt le kéne zárni, tehát ne regisztrálhasson senki, az admin panelbe már ugyan beraktam egy felhasználó hozzáadása hacket, de még jobb lenne ha meg lehetne hívni a tagokat mondjuk egy e-mail segítségével és csak azok tudnak regisztrálni akik e-mailt kaptak. Ez annyira nem fontos.
3. Attachmentek.. Ehhez kéne még vmi jó hack ha tud vki, h lehessen mellékelni képeket stb. ez viszont életbe vágó...
A válaszokat előre is köszi
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mobil flották
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bontatlan Logitech MX Master 3S grafitszürke színben eladó!
- Apple Airpods Pro 2 (USB-C, Magsafe) kifogástalan állapotban eladó!
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, a másodikat, úgy oldottam meg, h levettem a főlapról a regisztráció nvű linket
és kézzel adogatom hozá a felhasználókat (van kemény 30).