- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
deadguy
aktív tag
Hali! Ha egy tetszőleges fórum sablonban szeretném a betűméretet átállítani, akkor (miután átállítottam) felajánlja, hogy exportáljam, utána közli hogy nem lehet írni a theme.cfg filet (annyi baj legyen, letöltöttem a file-t és utána vissza fel a helyére). És ugyanolyan méretűek maradtak a betűk.... valami ötlet?
-
deadguy
aktív tag
Tudom, nem ide akartam, csak ha már itt kezdtem el, (meg itt lett segitség), akkor itt fejezem be, lévén kevesebb gondom és eböll adódö kérdésem van, mint a phpbb-vel kapcsolatban... ennek ellenére ha valakibek van ötlete phpbb-s gondomra szívesen várom, mert mostmár idegesít...
-
deadguy
aktív tag
Nem ez már XMB.
-
deadguy
aktív tag
És csak hogy maradjon még probléma: a személyes profilnál a képmást hiába linkelem be, nem jeleníti meg, pedig a megadott méreten belül van (100x100 pixel), és engedélyezve is vannak a képmások.
-
deadguy
aktív tag
Itt a link: Bővebben: link, az index.php- s link a fórumé, csak kezdetleges a nyitó oldal, hogy lássam mi merre...
-
deadguy
aktív tag
Az utolsó belépés időpontjánál mindig 1970 et ír ki... ezzel lehet valamit kezdeni?
-
deadguy
aktív tag
Ja és ez micsoda az általános beállításoknál: ''COPPA Teljesítés Státusza:'', meg a lábjegyzet részt se értem nagyon..
-
deadguy
aktív tag
válasz
Half-Life #407 üzenetére
freeweb, de most jelen pillanatban nincs fennt, mert elkezdtem az XMB-vel szenvedni. Azt sikerült felrakni, nem hiányol semmit sem, de a nyelvet hiába állítom át magyarra, mindig visszaáll angolra....valami ötlet?
[Szerkesztve]
Bocs, csak az admin felületen állítottam át magyarra, a saját profilnál nemAkkor ez megoldódott, de azért ha van ötleted a phpbb-s gondomra, akkor ne tartsd magadban. Thx.
[Szerkesztve] -
deadguy
aktív tag
UP pls
-
deadguy
aktív tag
Láma vagyok, ha nem mondtam volna, csak azért választottam ezt a fórum ''motort'', mert mindenhonnan azt hallottam, hogy ez szép, ez jó, ez könnyű. Oké, itt nyilván nem rám gondoltak, mint user-re, de hát ez van... szóval mit is kell benne átírnom mire, ja és mivel nyissam meg.. előre is köcce, ha kérhetem részletesen és szájbarágósan, nagyon laikus vagyok a témában. Thx.
-
deadguy
aktív tag
Hali! Feltelepitettem fw-re a fórumot, átneveztem az index.php-t forum.php-re (ld:#39), de bejelentkezésnél meg az index.php-t hiányolja...... akkor most mit kell csinálni? Thx.
Érdekes mód ha törlöm a szerverről az index.php-t akkor a legközelebbi lapmegnyitásnál bejelentkezik magától, viszont kijelentkezésnél kéri az indx.php-t, és fórum adminra klikkelve meg a login.php-t kéri, pedig fennt van.. valaki irja már le mi a ***** kell csinálni pls.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest