- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Aktív témák
-
nofene
aktív tag
Nyah hogyaszongya... megvan ám az attachment_mod amit próbálok is telepíteni 1000-rel de nem hagyja magát a gaz. Felraktam egy szűz phpBB 2.0.19-et, aztán egyből utánna bemásoltam az attachment_mod fájljait ahogy kérte, majd szépen telepítés nem is kajabál semmiért mindent bőszen pakol.
Aztán Contrib illetve Install könyvtárakat lekaszálom, ne morogjon már mégse, hurrá repül a fórum, postolás lássuk, semmi attachment lehetőség. Naaaa... Mind1 nem esünk ám kétségbe futás admin panelra jujj dejó mi mindent odarakott biztos aktiválni kell v. vmi, igenám de akármelyik opcióra klikkelek kapok egy ilyen kis mosolygós mondatot:
Fatal error: Call to undefined function include_attach_lang() in C:\html\phpBB2\admin\admin_attach_cp.php on line 52
És minden egyes attachment_mod-hoz tartozó opcióra ezt kapom. Hát milyen dolog már ez?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest