Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
Aktív témák
-
Thistle
csendes tag
Sziasztok urak. Régebben volt egy kifejezetten phpbb vel foglalkozo forum de sajna megszünt. Viszont kaptam a napokban egy linket és mit látok, a magyar phpbb közösség uj helyen megujult dizájnal.
Ugyan a fórum szinte üres, mert most indult, de legalább van egy hely, ahol csak a phpbb vel foglalkoznak.
Ajánlom mindenkinek.
[Szerkesztve] -
Thistle
csendes tag
Sajna nincs ilyen jellegű beállitás. Valahol olvastam, hogy egy kis script-el vagy php átirással lehet megoldani. De mire átnéztem volna, megszünt az oldal. Pedig volt egy két okos dolog rajta és csak phpbb vel foglalkozott magyarul.
Nincs meg valakinek, hogy mit hol kell átirni? -
Thistle
csendes tag
Hogy lehet a hozzászolások sorrendjét megváltoztatni ugy, hogy alapbol a legujabbak kerüljenek felülre.??
Ne keljen a usereknek álitgatni ha belépnek. Mert mire ezt megcsinálják, addig megkereshetik a legujjabbat -
Thistle
csendes tag
Sziasztok.
Hónapok ota jol müködö phpbb forumunk egyszer csak elszált.
A következö uzit köpi ki ha megnéznék egy hozzászolást:
Álltalános hiba
Could not obtain post/user information.
DEBUG MODE
SQL Error : 1030 Got error 127 from storage engine
SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM phpbb_posts p, phpbb_users u, phpbb_posts_text pt WHERE p.topic_id = 17 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time ASC LIMIT 0, 15
Line : 398
File : viewtopic.php
Van valakinek ötlete, hogy mi a frászkarika ez?????
Fentebb olvastam már, hogy volt valakinek ilyen gondja de semmi reakció nem volt rá. Ne maradjak szarba segitsetek. Kellene a csapatnak a forum.
Az uw szerverén van az oldal és a forum is.
Minden rendben megy rajta, elérem a forumokat, a topikokat, de a hozzászolásoknál a fenti hibát generálja mindenhol.
nézzétek meg müködés közben. http://hob.uw.hu
Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SSD kibeszélő
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest