Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
nemtudom de mostmár nem is annyira érdekel.
Inkább arra válaszolj hogy az miért van hogy Felraktam egy PhP Nuke-t amiben eleve van phpbb2es fórum és abba amikor visszaálitom az adatbázist MySql-ben akkor irja hogy ''siekresen elvégezve 2000 Parancs hozzáadva'' de utána amikor nézem ugyanugy üres az az adatbázis amikor meg a fórumban mentem a visszaálitásra az meg visszarakta de semi lárszata mert hiába irja hogy visszavan rakva meg minden ott is van mégis azt irja hogy nics fórum.... Pedig nem ugy lett lementve hanem pár tiz fórummal meg kb 50 regisztrált taggal ! Na az miért van hogy hiáa raktam vissza nemjó.
+ Bővebben: link Ha tudsz ilyet az is jöhet !!!
Aktív témák
Aktív témák
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest