- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
HELP MEEE
NEMigaz feltelepitem azt a rohadt Phpbb2 fórumot és nemjó.
Leirom elejétől:
''Default board language: Englisch
Database Type: My SQL 4.***
Choose your installation method: Install
Database Configuration
Database Server Hostname / DSN: localhost
Your Database Name: megamp3
Database Username: megamp3
Database Password: *******
Prefix for tables in database: phpbb_
Admin Configuration
Admin Email Address: megamp3@freemail.hu
Domain Name: free.srv.hu
Server Port: 80
Script path: /m/e/megamp3
Administrator Username: Djsaabe
Administrator Password: *******
Administrator Password [ Confirm ]: ********
Na ezután jó
Kijön a köv etkező oldal hogy szedjem le a Config.php-t leszedem feltöltöm és amikor mennék az indexre ezt irja :
''message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?''
Na ez miért van HELP ME PLIZ !!
Réhen itt kiirta hogy töröljem le az Install és Contrib mappákat és utána kijött a fórum. De most nemjó.
Próbáltam azt hogy kitöröltem a 2 mappát de akkor meg azt irta hogy nemtalálja a SubSilver Style-t ami hülyeség mert fentvan mert az az alap.....
Pedig ez már a 10-en valahanyadik Phpbb2 fórum amit telepitek és most mégse jó !! és eddig mind1iket az SRVre raktam jah nem 1-et Atw-re.
KÖSZI djsaabe
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peugeot, Citroën topik
- OLED TV topic
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- MIUI / HyperOS topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest