Keresés

Aktív témák

• Egyi

csendes tag

Van egy adatbázisom és abból kitöröltem az összes táblát droppal. Magyarul most a zmg2003.uw.hu az oldalam, ahhoz tartozik a zmg2003 nevű adatbázis amiben egy darab tábla sincsen. Azt hogy érted, hogy mit lárok ha belépek? Mire vagy kíváncsi?
    Mellesleg most benne vannak a táblák, mer újraraktam mindent, de az install utén nem tudok mit csinálni, csak a fent említett hibaüzenet jön be. Azóta bereggeltem magamnak egy másik oldalt is, oda is feltoltam, hogy majd onnan belinkelem, de ott is ez a felirat jött be...Ezt msot nemigazán értem, mi a fenét cseszhettem el?

• Egyi

csendes tag

Helló mindenki!
    Kéne egy kis segítség,ha valaki tudna gyógyírt a problémámra!
    UW-ra töltöttem fel phpBB-t. Működött is szépen ahogy kell, csak elcsesztem a subSilvert és ezért újra kellett telepítenem. Letöröltem az egész phpbb könyvtár tartalmát, kitöröltem a MySql táblákat. Újraraktam a phpbb-t és rányomtam az installra. Kitöltöttem az adatlapokat, katt az installra és írja, hogy ok, létrehozta az admin meg minden. Katt a finish installation és a következő jön:

message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?

Sehogy nem tudtam úrrálenni a problémán, kérlek benneteket, ha valaki tudna segíteni, az szóljon! Előre is köszi!

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés