Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hogyan lehet egy PHP forráskódot megjeleníteni?
Feltölöm az adatbázisba a kódot, mindent elment, úgy ahogy kell!
Olyan formátumban, ahogy kell.Egy TextArea-ba megnéztem, és minden olyan jó formátumban van, ahogy kell lennie. Innen tudom, hogy jól menti el, mert egy TextArea-ba jól jeleníti meg.
Viszont megjelenítésnél már elvérzek (html kódként).
Fél-fél megoldás sikerült. Az egyiknél elértem, hogy megtartsa az /n /r /t-t stb. De a php kód felét nem jelenítette meg.
A másiknál meg, mindent megjelenít! De pont a szövegformázók /n /r és társai elvesznek.
Így:
To output a string, like we have done in previous lessons, use PHP echo. You can place either a string variable or you can use quotes, like we do below, to create a string that the echo function will output. PHP Code: <?php $myString = "Hello!"; echo $myString; echo "<h5>I love using PHP!</h5>"; ?>Szóval hogyan tudnám elérni, hogy mindent új sorba dobjon?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest