Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
jut eszembe, én régen küzdöttem rewrite-al, és most is elővettem, rájöttem min nem jutok tovább
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule kategoria/([0-9]+)/([A-Za-z0-9áéíóöőúüűÁÉÍÓÖŐÚÜŰ\+\-]+)$ /index.php?kat_ID=$1&kat_nev=$2 [L]
</IfModule>az a gond, hogy működik, de innentől nem találja a css-eket, js-eket, mert mintha /.../.../ helyen keresné őket, ha /.../.../.../... akkor ott.
ez miért van?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gumi és felni topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Temu
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Robogó, kismotor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó: 2 db MSI MAG272CQR 27' Ívelt Gaming Monitor (csak egyben)
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő