- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
Sk8erPeter #8175 üzenetére
Persze, de más ha egy hasznos programról van szó, vagy más, ha egy játékról... meg én azt is figyelembe veszem (ha tudok róla) hogy valami milliárdost támogatok, vagy olyat, aki tényleg rá is szorul (és nem a csövesekre gondolok sajnos nagyon sok hajléktalan van de a 95%-uk maga tehet róla, és a maradék 5% meg érdekes módon nem kéreget, de ez már az offon belül is off
)
El fogom olvasni akkor ezt is, amit linkeltél, amit coco2 linkelt, az egyiket már át is futottam, aztán tartottam egy rövid kis szünetet... bár meglepően hamar a végére jutottam, és nem tűnt túl bonyolultnak (a html-ről beszélek) így felmerül bennem a kérdés, hogy szerintetek, mennyi idő alatt lehet a semmiből eljutni egy stabil, megbízható alap szintig? Én eddig azt hittem, hogy évek kérdése, de ha a többi is ilyen lesz, akkor kis gyakorlás egy egy hónapon belül már magabiztosan fog menni szinte minden, ami nekem kell, a többi meg majd jön idővel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Borderlands 4
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Demót kapott a Little Nightmares III
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest