Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louloudaki
aktív tag
nemtom van-e curl a localhostomon, sose próbáltam, a második fsockopenes megoldást gondoltam, rövidebb is a kód meg akkor az már tesztelve van és működik
elég maszeknak tűnik ez a verseny annak ellenére hogy országos, ott egy form, automatizálja a postolást mindenki ahogy akarja, info kb 0, (de legalább annyi látszik, hogy php alapú, nem rejtették el az urlben mod_rewrite-tal szerencsére), szóval nem tudom, hogy saját user agent tiltva van-e, inkább tolom rendessel
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Formula-1
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Trollok komolyan
- Szobalámpának is nézhető a Huawei új Wi-Fi 7 routere
- Kés topik
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- PowerColor Red Devil RX 6900 XT Ultimate (XTXH chip) - Full dobozos, gyári kártyatámasszal
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- ASUS ROG Swift PG32UCDM QD-OLED 4K 240Hz gamer monitor eladó / BOLTI ÁR 500E+
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
elég maszeknak tűnik ez a verseny annak ellenére hogy országos, ott egy form, automatizálja a postolást mindenki ahogy akarja, info kb 0, (de legalább annyi látszik, hogy php alapú, nem rejtették el az urlben mod_rewrite-tal szerencsére), szóval nem tudom, hogy saját user agent tiltva van-e, inkább tolom rendessel